fråga

jnk om dagens:
vad går du för linje och är det mycket plugg och läxor?

svar: jag går på Thorén Business School i örebro på linjen Ekonomi. vi får inga läxor men vi får olika uppgifter i vissa ämnen som vi har en deadline på och om vi inte gör det i skolan på lektionstid och kanske bara sitter framför facebook så får man ju göra det hemma. men det är väl logiskt? man kommer in i det. sen är uppgifterna inte så små så man får nog räkna med att jobba lite hemma och plannera sina veckor!
det är plugg men det är det på gymnasiet. spelciellt om man går ekonomi eller natur. för dem två linjerna är dem svåraste. skillnaden är att på natur så läser man mycket mer matte och framförallt no och på ekonomi programmet så läser man mer företagsekonomi, entrepenörsskap,marknadsföring och juridik :) man går mer in på att bli egen företagare.

man måste ta eget ansvar också. lärarna säger inte till alls lika mycket som i grundskolan. dem säger inte till om man glömt lämnat in en uppgift. dem säger inte till att man ska sluta sitta på facebook eller lägga ner mobilen.

thoren vill att man ska se det som sin arbetsplats istället för sin skola. och det tycker jag är bra och det känns som det! nästan alla lärare är sjukt bra!

hoppas jag gav ett bra svar på din fråga :)!







Kommentarer
Postat av: Fia

haha men gud vilken klass går de där snyggingarna i?! :o

2011-09-28 @ 20:49:34
URL: http://ssofijaah.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback