ny blogg!

hejsan! nu är det så att jag har skapat en ny blogg tillsammans med mina vänner Olivia, Sanna och Marthina! hoppas ni kommer följa den lika bra som ni gjort med denhär! den kommer bli bättre eftersom att det är 4 som bloggar och det kommer komma upp många inlägg som dagen!

följ oss HÄR!




freedag!

hej hej! nu har vi precis fikat av ne lärare på skolan som ska sluta. pepparkakor och julmust blev det! mumma. har en lektion till sen ska jag och tjejerna åka till marieberg för att julhandla lite! det är ju bara 28 dagar kvar till jul... :D
det har även kommit upp bilder på våran redovisning av mäklarprojektet som vi hade för någon vecka sedan som jag tnkte visa er nu!
jag olivia och en mäklare från fastighetsbyrån
vi och en lärare på skolan
hela businesslabbet!
och här ropade mäklaren och chefen från fastighetsbyrån upp vinnarna som tyvärr inte blev jag och olivia men de som vann var värda det! de hade till och med gjort egna visitkort..



torsdag

hejsan!
igår vad jag på sjukhuset och kollade knäna, men det ser bra ut! yeeeeei :D:D efter skolan åkte jag med filip hem till han. han hjälpte mig med spanskan och det känns ganska bra inför provet imorgon! det är många som gjort det idag och säger att det var lätt så vi får hoppas på det bästa! ;)
efter skolan idag så har jag kollat på tv och ätit lite mellis! ska ta tag i plugget lite nu :)  imorgon så kommer det fina människor hem till mig på kvällen! vi hörs :D



tisdag

hellu!
idag var skolan som vanligt. ganska chill på tisdagar faktiskt! efter skolan åkte jag hem och åt och så. på kvällen kom filip hit och hjälpte mig lite med att plugga spanska! har ju prov på fredag så jag måste plugga imorgon och på torsdag också.. jag satsar på c!
här kommer lite bilder från den senaste tiden:
åt god lassange med olivia innan vi såg Breaking Dawn
dagens



hejhejhejhej

hej. sorry för att jag inte bloggat! helgen blev inte som plannerat eftersom att tjejerna blev sjuka :/ helgen spenderade jag med min fina pojke<3 vi åt godis,chips och var med på en årlig jul-pysseldag med hans släkt! gjorde fina saker som sedan filip förstörde... gulligt av dig älskling :D
nu har jag slutat men sitter kvar och gör klart ett arbete.
hela dagen har iallafall jag och jennifer pratat om våra sommarplaner! är s sjukt taggad på sommaren! hatar höst-mörkret! vi plannerar en resa med några kompisar, ååhhhhh komer bli så KUL! :D
summer<3



torsdag

hejsan!
bion igår var så fruktansvärt bra!!!! åhhhh vad jag älskar de där filmerna!!! vill se de igen nuuuue!
ska snart gå och äta på saigon! efter skola vet jag inte vad som händer! det återstår att se :)



onsdag

hejsan! har nu engelska i det skönaste klassrummet=soffklassrummet! älskar thorén för att de inreder vissa klassrum med soffor<3 fick en uppgift nyss och även fast det är svårt att tro kanske så är jag redan klar med den så jag sitter och chillar nu! ska kanske kolla igenom min novell lite :D
efter skolan ska jag och olivia stanna i skolan och göra klart märklarprojektet, ett måste! sen vid 5 ska vi gå och äta innan vi vandrar till SF och kollar på breaking dawn!! så sjukt taggad asså! älskar ju böckerna och tror att jag kommer älska denna film också! det gör jag ju med de andra.. ;) vi hörs!



i was here

god kväll! kom nyss hem från dansen men har hunnit ätit mat och duschat! vi körde somsagt core med boll och det var sjukt bra träning för rygg,mage,armar ,rumpa,lår ja ALLT! känner att jag kommer ha träningsverk imorgon....
imorgon går jag i skolan som vanligt sen på kvällen ska jag gå på bio med tjejerna! ska bli så sjukt kul att äntligen få se den första delen av sista filmen på min favoritbok!
på torsdag efter skolan så ska jag förmodligen dansa också, modernt och balett! på fredag ska jag träffa tjejerna och på lördag ska jag vara med filip, grymmt avslut på veckan!
det bästa som finns



tisdag

hejsan! klockan stog på halv 6 idag! snoozade till 6 och gick upp och åt gemensam frukost med min far. åkte medhan till jobbet och städade och fick skjuts till skolan sen. har sutit i skolan sen 8 och fått har skrivit en novell. får se om den blev bra hehe får väl läsa igenom den lite!
idag efter skolan så kanske jag och sanna går på core träning för att träna bålen! men bara om jag orkar haha, gick ju upp så tidigt så det ä risk att jag somnar när jag kommer hem!
och vet ni vad jag ska göra imorgon!!!!!!!!!!!!!
längtar!!!



vt 2011




godnatt

nu ska jag sova och hoppas att provet går bra imorgon. godnatt världen.



onsdag

godmorgon! igår var det vanligt dag i skolan. jobbade hela dagen med vårat nya mäklarprojekt, svårt! efter skolan åkte jag hem och åt lite mellis och bytte om innan jag åkte till dansen som började kl 5 :) på hemvägen plockade vi upp filip också, yei! :D vi pluggade hela kvällen och la oss skapligt, men jag måste nog säga att jag sov så himla bra inatt! vaknade inte en enda gång och drömde inge konstigt! rörde mig inte heller. så nu är jag ganska pigg :D tog samma buss som han så nu sitter jag i skolan och pluggar, prov im! börjar om typ 40 min :) efter skolan ska jag träna på friskis sen hem och plugga mer! trode vi hade provet på fredag men nejnej...
har min nya fins skjorta på mig idag också!



bilder

lägger nu upp lite bilder från veckan och så :)
skolfotot
såhär såg jag ut i fredags! fin mössa va?
tände ljus på norra kyrkogården
hittade denna snygga bild på min snygging



måndag

hejsan! skolan började idag igen. fick nya uppgifter i samhällskunskap, matte och historia, YEI! eller? jo men matten ska bli kul för vi ska börja med ett case som handlar om att vara mäklare och vi ska göra ett hus och öva säljarteknik och så :D roligt! vi fick även tillbaka matteprovet vi gjorde innan lovet, det var tre delar och jag fick A på en del! hur glad som helst blev jag, jag har ju aldrig fått A(mvg) på ett MATTEprov?! på de andra delarna fick jag e och c (g och vg) och det är också bra för att vara jag! men det var äcklig mat i skolan och vi slutade kvart över 4, och det är ju inte så sent men det var ju KOLSVART ute då.. -.-



söndag

hellu! i fredags fotade line mig, visar er bilder nedan! frös gjorde jag kan jag säga! när vi var klara så gick jag hem och kollade på tvoch drack te fram till klockan var kvart över 6 då jag sminkade om mig och bytte kläder. jag felicia och isabelle gick i sammlad trupp till jennifer där clara också var. vi åt god mat och pratade hela kvällen lång!
på lördagen åkte jag hem till filip och jag har varit med han fram till nu. vi har ätit god mat,maaaaaaaassa godis, varit ute och spionerat, gått lång promenad och kramats, kanon! nu kollar jag på "ät dig sexig" , det är typ som "du är vad du äter", måste börja träna!
det här lovet har jag bara lagt bort allt! jag har inte pluggat ETT PISS, jag har inte tränat utan ätit massa godsaker och spenderat pengar. nu ska jag börja träna, äta mindre godis, spara pengar till julklappar och såklart så måste jag börja plugga nu när skolan börjar igen.. prov på torsdag...



i waaaant

i stockholm medan jag och syrran vandrade runt på NK så hittade vi ett superfint armband från Marc BY Marc Jacobs! det ska jag lätt önska mig i julklapp!!!



news

tänkte nu visa er de lilla jag fick med mig hem från Stockholm igår!
rosa/vit randig skjorta från GANT , 999 kr
svart tunika från ZARA, 299 kr
min nya TATOOOOO! snygg va?
och sen köpte jag lite underkläder också!



plåtning

kom precis hem från en plåtning! min kompis Line ska vara med i någon tävling på deras skola och ville fota mig :) det lilla jag såg av bilderna blev väldigt bra! frös ihjäl gjorde jag också...hade bara en klänning på mig och inga skor! men det blev bäst så ;) ni får se dem så fort jag får dem! kommer säkert upp några på lines facebook ikväll :)



fredag

godmorgon alla!
de två dagarna i Stockholm blev somsagt inte som plannerat....alla vet säkert att Rihannas konsert blev inställd 45 min  efter den skulle kört igång. vi som hade längtat så! när dem kom ut och sa det så blev alla chockade och trodde inte sina ögon. alla lämnade globen ledsna och besvikna och det var KAOS på tunnelbanan hem må jag säga!
tänk att typ hela globen ska åka med samma tåg.. vi bestämmde oss för att vänta 10 min på nästa tåg men det var lika mycket folk på det. ni kan tänka er när man gick på lillån och skulle åka till skolan på vintern och det var fullt i bussen...det var som då men typ 3 ggr mer folk.. :p sen skulle vi bara åka två hållplatser för att byta tåg och det var ju kaos att gå av också haha, det var en kille som stod vid dörren och ba: aj klackskor.. :'( hehe...
vi gick till 7eleven och köpte godis och en barnpizza och gick hem och deppade som alla andra :) men jag blir så sur när folk håller på att skriva massa negativa saker om rihanna efter detta! det är ju inte hennes fel att hon blir sjuk? alla blir sjuka herregug, även om det var tråkigt att det hände just när VI skulle få se henne. sen när folk skriver att de inte ska lyssna mer på hennes musik och att hon har "förlorat ett fan" är så sjukt töntigt. bara för att hon blir sjuk?!
om jag blir sjuk, ska mina kompisar hata mig då och inte vilja ha något mer med mig och göra? nej jag tror inte det! vi blev också jätte besvikna på att det inte blev av men efter att alla skrev sånt blev man bara sur på dem. och när alla skriver att hon borde "sagt till tidigare så man slapp åka dit",för det första det är inte bara HON som tog beslutet, och hon är ju en världsstjärna som säkert gör ALLT för att få uppträda!
det var ju därför det blev 45 min försenat också, för att dem gjorde allt in i det sista för att hon kanske skulle bli piggare! jag tycker mer synd om Rihanna än om mig och det borde ni också göra era själviskar ;)okej nu menar jag inte att alla skrev så eller tänkte så men dem som gjorde det kan ju ta till sig haha ;)
och alla som skrattar åt oss som inte fick se henne, tänk om det vore eran idol som ni inte fick se. det är faktiskt inte så kul ;)
OJ nu skrev jag mysket kände jag... men men gårdagen blev iallafall bra! hittade fina saker på stan och åt god mat och när vi kom hem så kom min älsklings pojke hit. han åkte nyss och idag ska det hända roliga saker må jag säga! berättar mer sen ;) ska även visa er bilder på shoppingen!



Getting ready

Hellu! Har hittat till lägenheten och sitter nu och fixar oss för fullt! Ska åka in lite tidigare och äta på ngn mysig resturang innan vi drar oss till kön :d så taggad!!!




onsdag

godmorgon! eller alla sover väll vid den här tiden förutom jag jennifer och isabelle haha :D skönt med lov och gå upp kvart i 6, eller hur? ;) nu har jag iallafall lyckats stänga igen min väska och ska snart åka, ska bara komma ihåg att lägga ner nagellackborttagningsmedel innan jag far iväg! hoppas ni får en fin och bra onsdag allesammans! vi hörs senare :D


inviger nya lilla lila väskan också!






tisdag

hejhej! idag var jag, filip och hanna hos deras farmor hela dagen! blev bjuden på massa god mat,efterätt och godis! spelade även massa spel, bland annat lärde dem mig kortspelet "Hollywood" och jag vann haha!spelade även ett annat spel och wii :D avslutade även med lite "gäster med gester" , har ni sett det programmet på tv? det är iallafall som charader fast man ska få fram en hel mening som är super konstig! haha det var mycket roligt.
åkte hem vid 7 kanske och nu har jag ätit lite kvällsmat och packat klart allt inför resan imorgon! gaaaah hoppas så innerligt att inte rihanna ställs in!!!!! blir upphämtad kvart över 7. får se om jag hinner blogga innan det.. annars försöker jag göra det på bussen från mobilen! ;)