trött och illamående

hejsan!

många kanske undrar varför jag åkte mellan 10-11 till praoen när jag började 2, men jag åkte och pysslade om min lilla sjukling lite innan jag åkte till praoen! jag slutade kl 6 och det va aschill idag! gjorde typ inget ...elr jo men med stora mellanrum! åkte förut och provade träningsoverall med innebandyn men jag skippar träningen idag för jag känner mig lite småsjuk. jag är megatrött! okej då är man inte sjuk :P men jag känner mig  illamående också och det gjorde jag igår också :/


nu ska jag lyssna på lite fin pianomusik innnan jag lägger mig :D hörs nog inge mer idag så ha e bra kväll alla!




time to go!

hajdå duvet.




måndag

godmorgon !

idag börjar jag praoen kl 2, skönt tror ni men nej jag jobbar ju till 6 elr 7.... :/ hoppas att det inte är så hela veckan! det går jag inte med på :P måste ju pluggga! så nu har jag gått upp TIDIGT för att plugga innan praoen ist. hoppas ni får en bra dag! vi hörs!


emma in glassses :O



förslag?

har ni några förslag eller önskemål på vad jag ska skriva mer om här i bloggen? känner att min blogg är lite tråkig och vill ha eran hjälp :) vad vill ni läsa om? är öppen för alla förslag men kanske inte utför allas önskemål.

så va lite kreativa nu!


bild från mallis, vill tbx!



söndag

hejsan!

ifredags åkte jag till filip vid halv 7 kanske. under kvällen kollade vi på idol och åt pizza med hans familj. la oss ganska tidigt. på lördagen vaknade vi runt 10,somnade om och jag kommer inte ihåg när vi gick upp men 11-12 ngt :) vi gick upp,åt frukost, och kollade lite på tv innan vi åkte hem till hans morfar :) mkt trevligt! kom, hem på kvällen och då åt jag kinamat!

idag har jag städat mitt rum...typ :P får se om jag hänger med mamma lite på stan sen. känner mig lite småhängig och det kanske inte är så konstigt eftersom att min älskling ligger hemma med feber... 

 

real love, lycka!



freeeedag!

hellu gais! allt bra? med mig äre asbra!

slutade praoen kl 3 som förövrigt va skittråkig idag! fick ENBART plocka disk... :'( menmen. nu har jag precis fixat syrran lite och gjorde också ngt konstigt med mitt eget hår..

nu ska jag iaf åka till min älskade pojkvän! sover där också så får se om det blir ngn bluggning.. ska försöka :P ha en mysig fredagskväll alla!






tisdag

hejsan bloggen! sorry för att jag inte har bloggat men jag har haft annat för mig :P

i söndags var jag på m-berg med mamma. köpte lucialinne+rött band och lite andra småsaker :)
igår var det första dagen på praon. jag är på ett cafeé som heter örebro stories. det ligger på övervåningen av träffpunkt :) det är bra där faktiskt! jag får göra lite allt möjligt där! det enda negativt är att min handledare kallar mig för "gumman" hela tiden.... känns väl sådär :P

idag vare också nice på praoen. dagen gick väldigt fort måste jag säga! åkte till skolan och hämtade en lucia dikt som jag ska lära in.... sen följde filip med mig hem, vi lekte igår också, awesome!


imorgon blir det prao igen,har en känsla av att det kommer va mkt jobb im eftersom att dem har ngn VIP grej på kvällen....

men på kvälllen ska jag spela match i lillån mot silvergruva kl 19.00 ! be there!



lördag!

hejsan alla!

igår hann jag verkligen inte blugga,sorry for that! kom hem runt 10 i 4 från skolan,åkte och städade på pappas jobb. efter det körde han mig till mellringe där jag träffade sara och kollade på p95s distrikslagsmatch. efter det åkte jag med filip hem till han. vi gjorde tacos och fruktsallad på kvällen, mums! kollade även på film och myste, 5 månader igår,älskar dig <3

kommer knappt ihåg när vi vaknade imorse,låg iaf och drog oss länge innan vi gick upp! mamma hämtade mig runt halv 2,åkte hem och åt och nu ska jag tagga för match mot ösk! 15.30 i lillåhallen, kom å heja!



bild från i somras



pics!

från den här veckan och förra!


hahahah ja....jag har en speciell personlighet :P


det här är inskrivet på en dator i 40-datasalen :D fett coolt...


och snö har både kommit och gått men nu kommer det väl igen....


jobbar på flytigt på svenskan!

desamma gör oliven!




torsdag

hejsan!

onsdagen gick åt plugg och jobba i cafeet på skolan! idag var det först skola, matte provet gick.....äsch jag vill inte säga ngt innan jag får se resultatet! men jag hoppas på vg! sen efter skolan va jag lite med filip till typ 5 då jag åkte hem, åt lite och åkte till frissan. är nu ny-klippt och har tagit bort min utväxt, great! fast det blev askort tycker jag :( jaja det växer la ut....  NU ska jag iaf ta mig ett varmt bad och njuta av livet!






buhu... :(



tisdag

hejsan !

igår blev det dans, kändes asbra att få komma bort från allt och bara dansa och ha kul och träna!  gus va jag älskar dans! la mig sent så imorse var det väldigt segt att komma ur sängen kan jag säga!

chill dag iaf, slutade kl 2 som alla måndagar. åkte hem och kollade på lite andra avenyn innan jag och mamma åkte till frissan och bokade tid :) nu ska jag snart sätta mig och plugga lite matte hemma innan jag går till line och pluggar vid 5. efter det ska jag åka till Risbergska på öppet hus. det lutar åt sam-dans men också estet dans. får se hu det blir !


och nu sitter det också även uppe en "lucia intevjuv" i skolan som line gjort. inte för att ngn typ bryr sig om vad jag t.ex gillar för mat haha menmen det var tradition elr ngt att göra intevjuvn. bilden är tagen från lines blogg som ni hittar i mina länkar.



söndag

godmorgon!

har inte bloggat under helgen och ska jag vara ärlig har jag inte haft på min dator under HELA helgen! så jag ska berätta lite om min helg nu tänkte jag.

i fredags åkte jag först upp på stan efter skolan och köpte en liten farsdag present, pappa hämtade mig runt 5, vi åkte och köpte hem lite kinamat. stört gott! sen vid 7 åkte jag till hallen och kollade på när mitt lag spelade mot ösk i div.3 :) efter det åkte jag hem och  sov.


igår vaknade jag av klockan klockan runt 7. hade samling till DM i eyrahallen kl 8. vann första mot nora med 3-2 elr om det blev4-3...kommer inte ihåg. andra vann vi också mot askersund med 4-0 och sista matchen mot ösk blev det 4-4 =oslagbara hela dagen! vi  gick alltså till finalen i dm som spelas i februari :D AWESOME!

när jag kom hem så duschade jag och åt lite innan jag åkte till filip. vi chillade typ. senare på kvällen kollade vi på what happens in vegas och på pensionärsjävlar haha! åkte hem runt 12 och la mig direkt.

idag vet jag inte vad jag ska göra, ska väl plugga liiiiiite matte.... aja nu ska jag iaf måla naglarna! hör sen,bye!




nyduschad!

it feels great! nu har jag duschat av all illamående och hoppas på att det stannar i avloppen.  jag ska nog gå till skolan imorgon om jag mår som jag gör nu :) nu kollar jag på robinson och ska väl snart gå å lägga mig. blir nog ingen mer bloggning ikväll så vi hörs mer imorgon, godnatt!


ritade också lite idag, blev inte så likt men ah..

haha gud nej jag bara skojade!



rubrik

hejsan! 
har chillat hela dagen. först kollade jag på andra avenyn, har laddat ner hela sesong 2 nu.... :D runt 11 bakade jag en kladdkaka.....åt inte så mycket av den eftersom att jag mår illa....lite onödigt att baka nu i efterhand men mår jag bättre imorgon så kan jag käka upp den då! har också börjat läsa en bok som heter stella och sebastian tror jag. den är iaf asbra! så jag ska läsa mer snart! nu ligger jag och kollar på prodjekt runway, har följt det dem senaste dagarna och det är faktiskt ganska bra!

känner också att jag mår bättre och bättre för varje timma som går så jag tror att det blir skolan för mig imorgon :)






och så får man säga grattis till mina flickor idag!



torsdag

godmorgon!

åkte hem från skolan igår för att jag inte mådde bra så idag är jag hemma från skolan. igår hade jag mest ont i huvet men idag mår jag bara illa. inte bra det! men jag ska bara ta det lungt idag så att jag förhoppningsvis är bra och kan gå till skolan im! måste ju vara frisk nu när det är dm på lördag också.... :D


igår kollade jag igenom mina bilder och hittade massa härliga!


det här är.....min bästa vän ,ja.


haha den här bilden kom jag inte ens ihåg att jag tagit! skulle laga mat...


jag och min favorit pojke!


solade solarium en gång hos cassie...synd bara att jag glömde dra upp mina shorts..


med ögonflusss på ena ögat skulle jag och cassie CYKLA till typ norra dylta..tog mer än en timme :O


ja det hade inte skadat med lite färg nu ja....


asså tjejen i bakrunden...... :S




tisdag

hejsan!

skolan va chill som alla tisdagar. förutom att vi gjorde gammalt nationellt på engelskan som va svårt! blev också ner puttad i snön som kommit, asså helt sjukt att det kan komma så himla mkt på en dag :O slutade kl 2, va kvar i skolan med ngra och jobbade med so arbetet som ska vara inne nästa vecka och satt och pratade med olivia innan filip slutade och följde med mig hem :D nu ligger vi framför tv:n och kollar på ung och bortskämmmd elr vare heter, efte rdet ska vi sätta på lite pensionärs jävlar :D



hare bra, bye!




måndag

hellu!

skola nu igen, känns väl sådär.....men det är bara två veckor sen äre prao! efter det två veckor utan killarna, både posetivt och negativt. sen äre ju bara tre dagar man går v.51 men dem dagarna är jag ledig! lite synd tycker jag eftersom att jag vill se avslutningen och va med på arbetslagsdagen, plus att jag vill vara hemma så mkt som möjligt! orkar inte åka bort och va ifrån alla. 

en vecka drygt ska jag va borta. :) ska åka till vemdalen som varje år och fira jul. åker på måndagen och kommer hem på söndagen. tur att vi inte åker söndag till söndag för dagen innan vi åker har ju jag och filip varit tsm i ett halvår :O


nu ska jag iaf snart åka iväg och dansa! det va ju aslänge sen :O hoppas vi får lära oss en  svår kombination elr att gunilla är tbx! får se om jag bloggar mer idag, annars blir mer im :)






söndag

godmorgon!

igårkväll: åkte till minneslunden med mamma och pappa, efter det till coop. sen åkte jag hem och åt pizza! efter den slog jag upp kylskåpet på eller runt tinnningen......great! mer om det orkar jag inte ta upp :P nu ska jag städa mitt rum och sen åka till filip tror jag. funderar på att göra något med mitt hår idag....får se om jag orkar med det :)




lördag

tjenare!

igår: filip kom på förmiddagen. vi gjorde typ inget, åkte till coop,spelade kort och kollade på film under dagen. på kvällen åt vi god mat och kollade på idol. gjorde även fetaste fruktsalladen som va megagod! efter det gick vi och la oss typ. vaknade runt 10, gick ner och åt frulle och sen chillade vi.

nu har jag precis duschat och ska snart åka upp på stan med olivia,sara,cassie och line,nice. hör av mig senare!




shopping

efter några timmar så gick vi in på MANGO och jag fann den perfekta väskan! vi gick också in på åhlens city och där köpte jag en sminkrengöring från makeup store och efter det gick vi till gina och där köpte jag en tröja/klänning.


sminkrengöringen från MUS/åhlens gick på 175 kr


klänningen som man även kan vika upp så det blir en vanlig tröja från Gina gick på 149 kr tror jag.



och här har vi väskan! det blev dåliga bilder....men den är perfekt! man kan ha bandeen på vå olika sätt som ni ser lite suddigt på bilderna, den är från mango och gick på 600 kr.



fredag

hej alla!

shit va lovet har gått fort :O hade iaf en underbar dag i stockholm igår! kom hem runt 9 tror jag. först sp hittade jag verkligen inget som jag va sugen på att köpa, men efter ngra timmar så hittade jag snyggaste väskan! efter det hittade jag mer och mer som jag ville komma hem med. men jag köpte bara tre saker som jag visar er senare :)






om dagen

kom somsagt tidigt till filip, sov till 10/11 och åt lätt frukost innan vi åkte till hans farmor. vi var där hela dan och blev bjudna på super god mat och fika! jag filip och hanna spelade även wii fit elr vare heter och det är ju faktiskt svårt :O men det var kul iaf! kollade även på massa gamla bilder och hade massage :D satt även och pratade om våldtäckterna som varit mm, och jag och filip berättade om en händelse som skett i samband med det, synd bara att man inte fick prata ostört om det ämnet....ja line, jag pratar om dig :p 


kom hem för inte en sån lång stund sen och nu ska jag kolla på gossip girl avsnittet som jag missade i söndags, efter det blire nog lite andra avenyn innan jag går å lägger mig så jag är pigg och glad im :D




onsdag

god morgon!

ställde klockan på halv 8 idag för att det skulle komma ngn och putsa alla husets fönster -.- lagom trött var man då kan jag säga! men men.....fixade lite på rummet och åt lite frukost innan jag åkte hem till filip som ligger sött  här brevid mig och sover. vet inte vad vi hittar på under dagen men ikväll ska jag iaf lägga mig tidigt så jag har lite ork att gå upp tidigt imorgon igen för då ska jag,jennifer och isabelle med co åka till stockholm under dagen och shoppppa! ska bli nice :D


bloggar mer undeer dagen, nu ska jag nog göra filip sällskap i drömmarnas värld, bye!




tisdag

hejsan!

igår var jag somsagt på gården hela natten. det var askul förutom att said skulle jävlas hela tiden..

jag och filip åkte hem till mig vid 8 imorse kanske och la oss direkt och  sov till typ 12 men gick upp vid tre.. gött! vi har segat hela dan och jag är typ fprtfarande trött även fast jag har sovit hela dan typ. tråkig fkta nu ska vi sova igen i guess. hare nice!






gölliga bilder we know



måndag

hejsan!

idag har jag krattat löv typ hela dan..... nu har jag ont i ryggen haha :P nu chillar jag lite vid datan med musik men ska snart hoppa in i duschen. efter det ska jag på ösk och åker direkt efter det till gården och är där hela natten lång! så jag bloggar igen imorgon. ha en trevlig måndagskväll!