onsdag

hejsan bloggen!

idag vare skola som vanligt, jag och olivia äger typ på orientering :O efter skolan åkte jag och hem och började plugga på en gång typ. så nu sitter iaf svenskan och engelskan till fredag. sen har vi ju no och spanska prov om en vecka...jippi. har iaf pluggat lite no idag också, behövdes!


imorgon är det vanlig dag i skolan. efter skolan följer hemliga mr "F" med mig hem. vi ska iaf FÖRSÖKA plugga lite spanska.....ser framför mig hur det kommer bli i slutändan..... :D




men nu ska jag hoppa in i duschen sen gå och lägga mig antar jag, see u tomorrow bloggen, bye!


jag och kapple från kickoffen med innebandyn! regnjacka och regnbyxor PÅ



min klass är mogen....

hahahahhahahahahahahah!




tisdag

tjenare bloggen! idag har min dag varit good :) först en liten sovmorgon,sen åkte klassen till conventum på gymnasiemässa,blev mer fundersam än jag va innan :S åh kan det inte bara finnas en linje mned ALLT? ne.

sen åt vi på stan,efter det kom vi tbx till skolan och hade gymnasieinfo och därefter hade vi en lektion som gick ut på att kolla i faktan vi ått från alla skolor. chill. slutade kl 2, hem och äta och sova. sen kl 5 åkte jag och jobbade med innebandylaget till kl 9. seeeeeeeeeeeegt! nu är jag hemma och känner mig sjuk. kanske för att vi har en spanska läxa till im som jag inte gjort. great emma.




men nu ska jag iaf sova. är skittrött! im blir det plugg för hela slanten. bye!


dålig webb bild på naglarna :)



måndag

tjen<re bloggen! dagen i skolan va chill. när jag kom hem så gjorde jag typ inget...gick ut för en stund  sen med jennifer och isabelle och snackade lite :D länge sen man såg dem kan man säga! nu ska jag fixa mina naglar! känner att det var ett tag sen och jag vill göra dem lite fina :) så jag ska sätta på lösnaglar idag tänkte jag. jag älskar dem här lösnaglarna! kommer inte ihåg hur mkt dem kostade men jag köpte dem iaf på coop, tror dem finns på fler ställen också :)


nu har jag iaf klippt mina naglar så dem är superduper korta! har filat lite också innan jag ska sätta på dem :) men tror jag tar en dusch före.... :P


ni får se resultat senare :)



bloggfri helg

hejsan igen! har haft en bloggfri helg nu... men nu är jag tbx! på fredagen så var jag först med filip på dagen, kommer typ inte ihåg vad vi gjorde..... sen på kvällen åkte jag med innebandylaget på våran såkallade kick off. vet inte riktigt vart det var vi var men ng nstans runt fjugesta tror  jag. på fredagkvällen satt vi i ett stort tält och ngra sjung och spelade gitarr, mysigt vare! sen åt vi och snackade spökhistorier innan vi skulle lägga oss runt 1 halv 2 kanske :) vi sov i tält.



på lördagen hade vi massa sammarbetsövningar, blandannat gick vi sån dära hinderbana i luften bland träd om ni fattar...haha kan visa bilder snart! det var iaf askul men också läskigt eftersom att det var ca 5 meter upp i luften :) kom hem runt 5 på lördagen och då chillade jag och åt middag med famlijen. efter det gick jag till cassie och hängde med massa trevligt folk!


sov där också,ställde klockan på 9 eftersom att jag skulle upp och kolla på filips golftävling. så cassie hade ställt klockan åt mig och när den ringde så satte hon sig upp i sängen och ba: måste jag också gå upp nu.......? jaba nee :D så jag smög hem till mig och fixade mig lite sen vid 10 åkte jag dit :) vet inte riktigt när det var klart men då iaf så åkte vi hem till han. vi kollade på film och båda somnade haha! har inte fått så mkt sömn den här helgen känner jag.....



men min helg har varit GRYMMMMMMM!! 




sleep time

dags att sova! är as trött haha :P har kollar på massa gamla avsnitt av gossip girl, det äger! godnatt see u tomorrow!


bild från nattlandbandyn i 7:an
olivia,jennie,caz,linn,line och jag



hemma från träningen

hellu igen! hemma från träningen nu. den var kul ! inte så jobbigt pass men kul :) det var ju jens-träning. nu sitter jag och chillar vid datan och är faktiskt väldigt hungrig, men snart äre mat...lax..mmmm :D okej tråkig fakta! längtar till morgondagen som blandannat kommer spenderas med filip,sen med laget. awesome!



 kommer inte kunna blogga ngt fredagkväll/lördag förmiddag för då är jag på kickoff med nya laget! vi ska tälta..... men det kommer nog bli kul om man får lite egen tid och kan prata om massa roliga saker med dem nya, som på övernattningen med enbart hovsta laget i våras elr sommarlovet elr när det va :D det var skuj.


HAHA gammal bild osv från en lagkväll för ngt år sen, kanske 2



torsdag

hejsan bloggen! idag är det torsdag men det är typ som en fredag eftersom att det är studiedag im=ledigt :D skolan va chill, nu smaskar jag på min paj jag gjorde nyss med hallon/blåbär och jordgubbar! skitgod blev den :D men snart ska jag också på träningen ( halv 6 till halv 7). sen idag ngn gång så kommer min mormor och morfar hit :) vet inte riktigt hur länge dem stannar men det blir trevligt! vi hörs ikväll, bye så länge!


ah det är godare än vad det kanske ser ut!" :D



lagar mat!

nu står jag i köket och lagar mat, korv och mackaroner står på menyn :) (lovar att olivia garvar för sig själv nu)





onsdag

hejsan bloggen!  skola idag som vanligt. körde orientering på idrotten, gick ganska bra måste jag säga ! sen hade vi bara tråk-lektioner. nu sitter jag och äter lite mellis och tränar på engelskan :) får se om jag hänger med mamma och sara på stan sen..fortfarande oklart :)




och assså jag är megapega taggad på att köpa en peruk :O fatta nice att kunna byta hår lite då och då...







hejhejhejhej tisdag

tjenare bloggen! idag vare skola som vanligt, slutade 2 som vanligt, älskar tisdagar som vanligt! när jag kom hem satte jag mig vid datan/ tv och slappade.... men det blev tråk efter ett tag så jag provade lite gamla lösögonfransar faktiskt! ganska kul :D sen nu ska jag snart äta och plugga lite engelska kanske.








måndag

hejsan bloggen! skolan idag var nice :d först vare hemkunskap, cassie gjorde mat åt mig och olivia, as gott vare! sen hade vi no,ganska chill. fick reda på matteprovet också.... VG! så jag är nöjd med det :D sen vare lunch,sen spanska....asså jag och cassie SUGER på spanska... :( sen vare teori på idrotten, slutade 30 min tidigare, NICE!




nu sitter jag och dricker te och kollar på kourtney & kholé take miami, asbra! sen ikväll äre match mot universitetet, innan det ska jag på ett möte med gården, så vi får se om jag hinner blogga ngt mer idag men annars hörs vi im, bye!


favoriterna!



.


Oscra:D om if it means a lot to you

vem har gjort låten??:)




svar: det är A Day To Remember :) om du söker på låtnamnet på spotify så finns det bara en låt :d



if it means a lot to you

låten är awesome!

kom hem från filip för en timme sen kanske, vi kollade på the notebook,käkade godis och bara myste! han är bäst <3 nu sitter jag och kollar på keeping up with the Kardashians marathon! det programmet äger alltså :D åt tacos förut också....mums!  im äre skola igen men ni som går i min klass: vad har vi för läxor den här veckan? :O


haha det ser ut som att jag stryper han men det gör jag absolut inte



söndag

hejsan bloggen! vi vaknade kanske runt halv 10 idag, låg och drog oss till 11 sen gick vi ner och åt frukost :) nu kollar vi på tv men ska nog snart hem till filip och kolla på the notebook :D han kmr somna hahaha lovar! bloggar mer sen elr ikl :) hare bra så länge! bye!


3 månader idag, jag älskar dig



sleeptime

tjenare bloggen! jag och filip har precis kollat på nothing hill elr vad den hette :P men nu är vi mega trötta så vi går å lägger oss :) hörs im!



brunett/blondin

funderar på att färga mörkt igen...om ett tag :P vad tkr ni?









städat klart!

så nu har jag städat hela övervåningen klart! skulle ju göra det igår men jag gjorde bara hälften...är så HIMLA lat! så nu ska jag dansa lite tror jag innan jag hoppar in i duschen och gör mig lite fräsch (Y) ikväll kommer älsklingen hit, jippiiiiiiiiii!




haha den här bilden togs av line när vi  hade varit tsm i kanske 1,5 vecka...? imorgon äre 3 månader<3



lördag

hej blogen! idag gick jag upp som en zombie kl 7. olivia hämtade mig 5 i halv 8. vi åkte till jobbet som låg vid strike och co, när vi kom dit var det bara att börja jobba :P det var lätt och chill så det gick ganska snabbt måste jag säga :)

nu sitter jag och äter lite kyckling sallad och kollar på tv :) hörs mer sen, bye!


en vanlig dag på jobbet.....



sleep time!

hej bloggen, nu ska jag hoppa i sängen och spva tror jag. ska ju upp tidigt och jobba im :p bloggar när jag kmr hem!





bild från när vi va i skogen idag :P



förlåt!!

asså sorry för att jag inte har bloggat men så här har det varit: i onsdags hade jag mkt plugg så jag hann inte sitta vid datan och igår fyllde min mor år så då firade vi på eftermiddagen : men nu är jag tbx som vanligt!


och nu är det heeeeeeeeeeeeeeeeeelg! ska bli så sjukt skönt att vara ledig! helgerns planer är väl att idag ska jag städa mitt rum och övervånigen tror jag. på lördag ska jag upp och jobba kl 8 på morgonen till 12 på dan för innebandyn :P sen på kvällen kmr filip hit, är med han på söndagen också, awesome!


känner för att lägga in en bild och den här är ju så fin så ...... olivia och wille, så söta!




tisdag

hejsan bloggen! idag äre tisdag vilket betyder att jag slutar skolan kl 2 :D nu sitter jag och äter lite mellis och kollar på extreme home makeover, grymt fina hus dem gör asså :O sen ska jag plugga lite mer matte och försöka få in lite vad socialdemokraterna har för åsikter till debatten på torsdag som vi ska ha i so:n :) men nu ska jag käka chips och kolla på tv först...... see u later, bye!



måndag

hej bloggen! gick somsagt till 12.20 idag, fett med chill måste jag säga! hade först hemkunskap, blev bjuden på mat av olivia :D lax blev det, gottt! efter det var det no med avslappningpå slutet :P sen vare teknik. efter det åkte jag och filip hem till mig, kollade lite på tv och satt vi d datan och så :) han åkte hem runt 5 och nu försöker jag plugga lite matte :P prov på onsdag.........som jag sa förut :p



ikväll blire dans! hoppas det blir skuuj :D



dagen i bilder:






dance is my life



rubrik

godkväll bloggen! vid halv 3 kanske, så åkte jag hem till filip, eller fille som olivia tkr jag ska börja säga :P först kollade vi lite på idol, sen fikade vi med hans mor, sen chillade vi och kollade på mean girls med hanna också :) kom hem nyss. det var min söndag det! det var awesome!



imorgon äre skola igen, men går bara till 12.20 för sen ska alla lärare på ngn konferans elr ngt :P CHIIILLLLL! men jag måste plugga lite matte då känner jag........prov på onsdag . nu sitter jag och pratar med lite gött folk på msn, dricker te och smsar med min såkallade pojkvän haha..... såhär lyder vår sms konversation nu: filip: jag älskar dig sjukt mkt gunnar <3 emma: jag älskar dig också stört mkt sven-arne<3 filip: oj fan va pinsamt skickade jag till dig? :O jag skulle skicka till min pojkvän.. :P

torr humor..... :P





.


jaja om shopping:
Vad har hänt mellan dig line och olivia ? :)




svar: inte visste jag att det var ngt som hänt mellan oss :P jag är god vän med båda



shopping

när jag var på stan igår med isabelle så fick jag med mig lite hem.


kjolen som jag hade på mig igår va nyinköpt :) den är från hm och kostade endast 100 kr (!!!) så det var ju inge snack om saken att köpa den :P




sen köpte jag en stor svart halsduk från monki för 150 kr som ni får se ngn annan gång för den har jag inte fotat :) köpte också lite småsaker som toffsar osv :)



new nails


okej det är fett med kladdigt och jag har målat utanför men det kan man fixa sen med en topps och lite nagelborttagnings medlet :)



har också dränkt ringfingret med massa nagelsmycken i rosa och lila haha :)



söndag

godmorgon bloggen! vaknade för en timme sen kanske. nu sitter jag och kollar på tv, på ngt program då em rankar hollywoods rikaste mammor.....den som kom "sist" på listan tjänade 1,5 miljoner dollar/år .......... fatta om man hade det så...... :P 


men ah nu håller jag på och målar naglarna lite, blir mörklila, snyggt till hösten :) ni får se bild sen för nu ska jag måla ett till lager! sen ska ni också få se vad jag shoppade igår, hörs sen, bye!



awesome night

hej bloggen! kvällen blev supreme med mina fina tjejor :D lagade mat tsm, åt den, fikade och snackade maaaaaassa :D gud så kul det var, blev lite dans också.....inte vackert var det :P men nu ska jag ta ooch sova! imorgon ska jag leka med min fina pöjk, det blir supreme det me! :D godnatt bloggen, see u tomorrow. bye!



tiblinne från gina
kjol från hm
skor (lines ,egentligen förstora för mig :P) från dinsko tror jag





huden: concealer från mabyline , solpuder från hm

öögonbryn: tri brown colour från make up store

ögon: skugga: trismix från loreal,kajal från loreal,mascara från hm




mot the city

hejsan bloggen! lördag idag, jihhha ! :D åker upp på stan för en lunch och shopping med isabelle som plannerat nu :) hörs sen,. bye!


dålig bild men har lite brottom så det får bli första bästa !

jeans cheap monday
tröja gina
skärp ?


kör också på converse och chanelväskan


3 st ringar från hm i think



godnatt

sista inlägget för den här fredagen. ikväll har jag ätit god mat,kollat på idol och på offside med min mamma och martin somsagt. trevligt vare! nu ligger jag i sängen och lyssnar på lite music :D


imorgon åker jag upp på stan och lunchar med isabelle, det ska bli trevlans det med! sen går vi lite på stan också :D men jag ska naturligtvis försöka blogga innan jag åker men dagens outfit mm. godnatt bloggen! see u tomorrow.


 
cute...





fredagsmyyyyyyyyyyyyys

hej bloggen! idag är det fredag! älskar fredagar! frisk och va i skolan idag :) ganska chill.  efter skolan nu kollar jag på one tree hill med en kopp te. har också kikat på mitt skolfoto. blev INTE nöjd. mitt leende är så himla fake haha! menmen... thats life. ikväll blev det inställt med andrea :/ så jag vet inte vad som händer. det blir nog fredagsmys med mamma och min bror. ikväll kommer min far hem från london också.







godnatt

tror det blir skola imorgon. har jag ont i huvet så får jag ta med ipren elr ngt. men jag måste till skolan. måste träffa min pojkvän. måste träffa mina vänner.måste kunna träffa andrea på kvällen. så god natt. tack för idag. även fast jag har varit sjuk har det varit den bästa dagen på länge. tack.





löve u gaiiiis



my love to you is crazy

hej igen! nu sitter jag och pluggar in engelska glosorna medans jag kollar på idol. sebastian krantz va med nu, rös fan när han sjung, så bra! men nu äre paus så jag ska ta mig lite mat sen sätta mig vid idol igen med en kopp te.....typ den femte idag :P




tips

gillar du att sminka och har väldigt vild fantasi så tipsar jag nu om en palett från http://Eleven.se


paletten kostar 210 kr



källa: lindas sminkblogg




1 år

idag måste jag säga ju också säga ett stort grattis till min syster och andreas som idag har varit förlovade i ett år!








sjuk

hej bloggen1 idag är jag hemma från skolan. har konstant huvudvärk och lite ont i halsen :/ hoppas det blir bättre tills im så att jag kan utföra mina helgplaner för dem är awesome :D


imorgon hade jag tänk träffa andrea,olivia, sara och kanske ngn mer ? får se :D på kvällen iaf. det blir sköj :D sen på lördag ska jag,jennifer,isabelle och felicia ha tjejmiddag, det kommer bli supertrevligt tror jag! vi ska laga mat och allt :O  sen på söndag tror jag att jag ska vara med filip på eftermiddagen :) det kommer också garanterat bli awesome :D







he is everything





godnatt bloggen!



webcam

det var ngn som ville se mer bilder på sminket från igår så slänger upp två från webben :)







te<3

helt sjukt, för en vecka sen så HATADE jag te, men nu älskar jag det :O om man har mjölk och 4 sockerbitar i hahahah :P redan uppe i 3:dje koppen...inte bra :P







home from school

hej bloggen! slutade skolan vid 3.tog bussen hem och nu sitter jag och äter lite mellis medans jag kollar på beverly hills 90210 :D ska också kolla lite kort som jag framkallat som kom med posten idag. hoppas dem blev bra :) hörs sen! bye!


dålig bild, men iaf, te, mackor med hallon sylt och ost.. mums :D och korten i det gröna :)



black or white








makeup







vild fantasi är alltid bra



home from school

hej bloggen! kom nyss hem från skolan, slutade ju kl 2 idag :D älskar tisdagar! just nu sitter jag och äter gött mellis. efter det ska jag väl göra matten antar jag :P sen ska jag sööööva :D ingen träning idag = sova vid halv 9. ska iaf försöka med det!



dagens klädsel här då.


mitt goooooooda mellis!!!

special K red berrys med mjölk,macka med skinka, te med mjölk och socker och en liten marabou.... jag och olivia svängde förbi coop och jag kunde inte hindra mig själv :P



i wanna run to you

hej blogggen! sorry för att jag inte har bloggat ngt idag men min dag har varit stressig :P


först vare skola som vanligt, ganska chill. sen efter skolan så åkte jag och olivia på stan en snabbis. därefter hoppade jag av bussen vid filip och hänge med han ett tag :)sen var jag hemma vid sex och åkte till matchen typ 20 i 7 :)


matchen var kul måste jag säga! även fast vi förlorade med typ 8-2 elr ngt :P det var olivia holm som gjorde målen, grymt bra! och bra av laget att spela 8-2 mot ett lag som kvalade till div.1 och dem hade fd. lanslagskaptenen med i sitt lag... :P vi borde vara stolta!



prommedax!

haha ja nu har jag kollat ungefär halva biten av "den bästa sommaren". väldigt bra film! sen nu så tar jag en liten paus från datan och går ut på en promenad med jennifer och isabelle :) ska bli kul träffa dem och snacka lite skvaller :P

vi hörs mer sen, bye!





två bilder från skolavslutningen



matdax!

har sett klart filmen nu, så bra haha! nu ska jag gå ner och äta och stäbga av datorn så den får vila ett tag, den är asvarm.... sen ska jag kolla på den bästa sommaren! det ser jag fram emot :D hörs mer sen, bye!



filmdax

nu ska jag kolla på.......skönheten och odjuret!! :D typ as länge sen ju :O




outfit

slänger in en bild på lördagens outfit när jag och olivia var på stan:





jeans- cheap monday
linne- gina
kavaj- vero moda
väska-chanel
skor- converse (nyya :D:D )
smycken- armband från london (´fick av isabelle) ring från cocoo.se



filmtime!

har precis varit nere och ätit lite frukost, det blev en skinkmacka och te. igentligen gillar jag inte te men har man mjölk och typ 3-4 sockerbitar i så blire nice haha :D


nu ligger jag nerbäddad i sängen med tjockt täcke och massa kuddar i mitt mörka svala rum, kan det bli bättre? även fast det är typ sol ute och skit ljust så kan jag få asmörkt i mitt rum, moahahaha :D loveit! nu ska jag kolla på film, kanske blir the last song elr ngt. hörs sen, bye!


hahahahahahaha guess who...?




godmorgon!!!!!

godmorgon bloggen! hade ni en bra lördaggskväll....? det hade jag! filip kom vid nio. vi kollade på ngn film på 4:an med min syster och andreas, sen kollade vi på solsidan :D så bbra! efter det la vi oss och sov typ, alltid lika trötta........



idag är det söndag och jag ska bara chilla tror jag. kolla på lite filmer, käka lite chips? gud så gott! sen måste jag göra spanskaläxan också som vi fick i fredags tills imorgon! är det tillåtet att ge läxor över helgen..? jaja, det ska jag iaf pyssla med idag tror jag. imorgon äre skola.... men min helg har varit awesomne! vill bara säga också att olivia, jag älskar dig bästavän!


ät hon inte fin?



What's A Man To Do - usher

superbra låt! helt fast vid den :D


hej iallafall :P kom hem från stan vid 5 ngt, det var mest chill på stan. när jag kom hem så satt jag vid datorn typ..... sen kom pappa hem med china maaat!!! :D så jefla gott asså :O så det har jag precis käkat massvis av! 


kvällens planer blev ändrade, sara kunde inte va med och hon kunde inte stanna över natten så vi tar det nästa helg ist! :) så det blir chill kväll för mig! filip kanske kommer, who knows. hörs senare! bye :D



andrea o jag


sara andrea jag


sara olivia andrea


DA poSERS , olivia och andrea jao



beslutsångest

tjenare bloggen! nu håller jag på och städar :D sen ska jag och olivia till stan tror jag :) ska fixa lite småsaker :) sen ikväll kanske jag och olivia (kanske sara och cassie också ?) träffar andrea! :D aslänge sen ju, saknar henne! hoppas det blir av :D



men nu måste jag städa klart hehe, hörs sen!




freeeeeedag!

tjenare bloggen! fredagn närmar sitt slut och det har varit bäst! först vare skola som vanligt, ganska chill. sen åkte jag hem till filip, vi kollade blandannat på timeout hahah! sen vid 9 elr ngt så kom olivia och wille och vi drog till gården och kollade andra halvlek av sverige matchen :D dem vann ju med 2-0 ! wiiie :D


ah sen hade vi lite kul utanför gården haha, ni är bäst! sen körde dem mig och olivia till bussen och nu ligger jag här och ska söööva. är megapegasmega trött kan jag säga! im äre sovmogron.....mums. aja godnatt bloggen vi hörs im!


jag vill ha väääääääääääääääääärme!!!



done!

håret är klart nu, blev väl ganska nöjd. men det är jäkligt ljust nu måste jag säga...


dålig webb bild



nyklippt

tjena! kom nyss hem och nu är olivia här och snart kommer cassie hit och ska färga mitt hår :) det blir ta hand om utväxten :P


tyckte inte direkt att det blev ngn skillnad på håret, bara lite finare i topparna :P och jag och olivia är som alltid lika söta!



torsdag

hejsan! idag vare skola somvanligt, kände mig så himla sjuk idag men jag klarade igenom dagen galant tycker jag! inte så konstigt att jag känner mig sjuk........ sara är sjuk,cassie har varit sjuk senaste veckan, filip har varit sjuk, line har ont i halsen mm, så skulle inte förvåna mig om jag blev sjuk :P men imorgon äre ju helg så jag får hålla mig frisk!



och vetni vad jag ska göra idag .... :( klippa mig :( mitt hår är så himla slitet så dom kmr säkert klippa av en dm.... men det får dem inte! men sen ska jag färga lite också, blir lite ljusare tror jag :) hoppas det blir bra!


ååhh jag vill tillbaka till sommaren,till värmen och till liseberg!



.


hur blev du och din kille tsm?


svar: jadu, olivia började tjata på mig väldigt ofta typ: kolla va söt filip är idag! elr : åh kolla där är filip! sen en dag så började vi smsa sen började vi prata med varandra i skolan, sen så småningom så träffades vi ngra ggr utanför skolan. sen en vacker dag så skrev jag ett sms till han där det stod typ: folk frågar om vi är tsm, vad ska jag svara? :P och då sa han typ ja elr ngt haha

så gick det typ till för att göra en lång historia kort! :D



onsdag

hejhejhejhej! gud va min blogg är tråkig nu känner jag, har inte bloggat på två dagar elr ngt, men inget kul har hänt :p


i måndags åkte jag hem till filip efter skolan, sen åkte jag till dansen för första gånge nden här terminen! askul vare att börja igen :D

igår gick jag i skolan som vanligt sen hem och chilla. städade mitt rum lite och gjorde lite läxor :) sen på kvällen kom jennifer och isabelle hit, vi käkade chips och kolade på filmen hiphip hora, så bra film! sen gick dem vid halv 10 kanske och då gick jag å la mig o sooov :D


sen idag i skolan stog jag och olivia i cafeet, fett chill! sen efter det hade vi no,so och matte :) slutade vid 3,snackade lite med filip innan jag tog cykeln hem och nu sitter jag och kollar på one tree hill, det äger!