business

helluuuu, nu sitter vi i chill-klassrummet med soffor och inväntar våran andra och sista lektion- business! fram tills dess så sitter alla vid sina datorer och det är olika ljud i hela klassrummet!




sun!

gud så fint och härligt väder det är idag! nu har jag fixat mig klart och ska snart gå ner och äta lite pannkakor innan jag åker till skolan. ha en bra dag , puss!





thorén

eftersom att jag vaknade halv 9 och börjar halv 1 så har jag inget att göra nu... därför tänkte jag lägga ut lite bilder som jag tog i måndags i skolan!








onsdag

godmorgon!

igår vare skola som vanligt. började kl 1 och startade dagen med att städa på pappas jobb och sedan luncha med filip och line på vågen :) sen hade vi samhällskunskap...sååååå tråkigt! för jag gillar inte våran lärare och vi fick en askonstig uppgift som jag förstod innerbörden av när det var typ 15 min kvar på lektionen...

efter det gick jag till vågen där det var en hel del annat folk också..det var ju modelljakten! jag och line var med, mest på skoj för min del. det var faktiskt kul. kul att få träffa och prata med kenza! sen typ sprang jag och sanna till dansen, ny grupp och vi kom 30 min försent... :P menmen... det var askul!







måndag

hejsan, efter skolan gick jag olivia och alex till saigon och åt, filip kom även dit! efter det åkte vi hem och nu är det brottom för jag ska nämligen göra golfprovet idag! kommer säkert looosa... ;) efter ska jag och f träna lite i hemma gymmet innan vi åker hem till han och myser. hörs imorgon!


jeans tiger blus gina






naturkunskap

hejsan, nu har jag precis avslutat en två timmars lektion med naturkunskap! vi har läst lite och gjort lite uppgifter bara,....nu inväntar en 3 timmars lång håltimma....kul :/ efter det äre historia innan jag slutar för dagen. bloggar mer när jag kommer hem , later!






pics














love is everywhere








söndag

godmorgon! igår åkte jag och filip och tränade lite på golfbanan på eftermiddagen. jag invigde även mina nya golfklubbor som jag köpte i fredags! dem kändes asbra! efter det åkte vi hem till mig,badade i poolen och lagade mat. kollade även lite på big brother innan vi somnade sött. nu sitter jag själv och kollar på SYTYCD eftersom att han åkte på tävling tidigt imorse.

dagens planer är städa på mitt rum och i vardagsrummet eftersom att alla mina kläder även ligger där... sen ska jag träffa fina vänner och ha lite picknick! senare ikväll är det också dags för golfträning med kurs-gruppen. gud det är prov på det imorgon också....så jag får väl plugga lite på golfregler samtidigt ;)

idag ska jag även försöka ta lite bilder som jag förhoppningsvis lägger ut ikväll! hugs!




in school

hejsan! sitter just nu på våning 6 och har engelska. vi håller på att skriva en lite historia om ngn Mr. Durden.. sen har jag spanska innan jag slutar kvart i 4 elr ngt.. :) då ska jag möta upp filip och ta en sväng på stan innan mamma kommer och hämtar oss för att kolla på en grej. sen åker vi till han på kräftskiva och lite annat kul ;) ha en bra fredag!


jag och marthina just nue!



torsdag

god eftermiddag! skolan gick snabbt enligt mig! hade först samhällskunskap och då fick vi våra datorer och höll på med dem :D sen på svenska är det ju PJ som gör att lektionen blir rolig.. våran lärare. sen lunch i typ 3 h. då gick jag olivia och marthina en sväng på stan. köpte en väska men ska lämna tbx den im eftersom att den är för dålig för datan osv.

nu väntar jag på filip som ska komma hit en stund innan jag drar på näst-sista golfkursen :) vi hörs!







onsdag

hejsan! idag hade vi två lektioner, men två 2h lektioner.. ;) först samhällskunskap som var kul sen hade vi svenska som också var kul! vi har bästa svensk läraren! och i morgon så får vi våra datorer!!!! längtar! ska bli både skönt och roligt att börja ha lektionerna med data nu.


klassen idag på lunchen



today's









söndag

godkväll kära väänner! när bloggade jag senast..? tar iallafall helgen för er:

i fredags vare skola som vanligt. på kvällen var jag och filip ute och åt på saigon!

 i lördags chillade jag i sängen på förmiddagen och kollade på big brother. runt 5 åkte jag till Elin och hade en liten "klassfest" med gamla klassen! kollade bland annat på kommisarie späck...fyfan va rolig! speciellt när man är på flummhumör så att man skrattar åt ALLT! åkte hem och åt innan jag fick skjuts av min bror till f. var där med ngra av hans kompisar och kollade på någon batman film och käkade godis.

i dag så vaknade jag och filip runt halv 10. låg och körde lite golf-quiz på min iphone innan oliver vaknade lite senare. sen vare chill-häng med golftävling (se resultat på min fb..) innan vi åkte på kalas en snabbis. efter det vare hem till mig och städa innan jag och f åkte till kårsta och spelade lite innan min träning :)


det var min helg kortfattat! hoppas ni har haft en bra helg! nu väntar en ny skol-vecka...längtar redan tills nästa helg! nu ska jag sova, godnatt!




snart äre jul också...



14.15

hejsan! idag lyssnade vi på en föreläsning som en student från Thorén höll i. den var bra och så sen efter det skulle vi göra en liten uppgift och spela jeopardy innan lunchen. efter lunchen så gjorde vi en till liten uppgift innan vi slutade kl 1 :) fick våra scheman idag också, fett chill! högstadie-schemat släng dig i väggen!


vill också tillägga att första lektionen på tisdag och sista på torsdag är frivillig ;)



fredag

bloggade inget igår, men i skolan så hade vi klasskampen! askul men vi vann tyvärr inte även fast vi sprang runt på stan i spöregnet.... :P efter skolan åkte jag hem och kollade på tv och vilade innan jag gick på golfkurs 6-8. fick skjuts hem av älsklingen och vi åkte hem till mig och åt och mös innan det var sovdags! idag ska vi ha en liten "gå på gymnasiet" utbildning elr ngt. vet inte när vi slutar dock.. men vi hörs! bye


tröja PEAK jeans TIGER


Ha en bra dag!




filmtips!

Såg en film igår som heter Trust. det var en väldigt bra och verklighetsbasserad film som jag tycker att alla borde se! den handlar om en 14 årig tjej som börjar prata med en kille på internet , killen är inte den hon tror att det är utan visar sig vara en "gubbe" när hon träffar han. ett peddo. se den bara :P för er som läser Kenza's blogg kanske redan har sett att hon också tipsar om den filmen och det fick mig att kolla på den och jag tycker ni borde se den! klart slut :P









onsdag

hejsan! skolan idag var typ lika chill som gårdagen. lite lekar och lite information ovs. vid 11 gick vi till våran matsal och åt innan vi slutade :) åkte hem,gick till line en stund och förut var jag ute med isabelle och motionerade! nu sitter jag och kollar på kourtney and kim take new york och ska nog fortsätta tillbringa min kväll framför tv:n och hänga! får se om min älskling kommer hit ikl,hoppas! det var allt jag hade att säga för stunden, see u



tisdag

hejsan! idag var det första dagen på Gymnasiet. gud så stort det låter att gå på gymnasiet...kommer antagligen säga automatiskt att jag fortfarande går i nian om ngn frågar...:p men allt kändes bra! hamnade i samma klass som min BFF (olivia den cole jönsson)! och med andra som man hade hoppats ;) PLUS att min gamla so-lärare Henke som fick sluta på lillån nu efter skolavslutning har hittat till Thorén och jobbar där och även kommer hänga en del i våran klass som det ser ut, hur awesome?! jag och olivia blev hur glada och chockade som helst när vi såg han stå där i kostym....han får säga adjö till gympadojjorna!

iaf, inte sån lång dag, hängde i klassrummet och lärde känna våran mentor lite,han verkar vara ganska skön. sen gick vi en liten rundtur på skolan innan vi fick gå kl 11 :) gick då mot stan för att äta lite lunch med ngra på Saigon. fick därefter springa till bussen.värt.


imorgon blir nog lika chill dag, förutom att alla 2:or och 3:or kommer vara närvarande. hoppas dem e snela.



har även gått med i instagram nu så ni får jättegärna följa mig där också ! där heter jag : emmajohanssson



vill tbx



time for school!


herregud det känns ju som att jag började på lillån för 1 vecka sen... dags för ett ny kappitel i livet!



måndag

godkväll! idag har jag avslutat mitt sommarlov. dagen bestod av pojkvännen från morgon till eftermiddag, golfkurs 2 h , pizzakväll med kompisar. mkt bra dag! imorgon börjar skolan. det bär av mot thoren för mig. hoppas jag valt rätt, men det tror jag :) tänkte nu iaf visa lite bilder från veckan som varit:






my new lovers:



jeans, tiger of sweden, 1300 kr




söndag

idag åkte jag till marieberg med mor och införskaffade mig lite saker som jag visar er ikväll eller något :) nu ska jag åka till kårsta och slå lite med jennifer innan min golfträning drar igång haöv 7. vi hörs när vi hörs!




new


199kr BikBok


211kr Bellbox



torsdag

hejsan! nu har jag lite att ta upp...

i tisdags efter träningen så åkte jag hem till isabelle med felicia och jennifer också, vi åt kladdkaka och spelade monopol, gick inte å vidare värst för mig... :P på onsdagen så åkte vi till marieberg för lite shopping. fick med mig lite hem som jag visar imorgon! hittade även en underbar skapelse som kommer följa med mig hem ngn dag i veckan!!

på eftermiddagen åkte jag hem till filip. vi spelade monopol med hans släkt, mkt kul men inte gick det så bra då heller... nu har jag ny taktik inför nästa omgång! idag så åkte vi tidigt och spelade golf. sen på eftermiddagen så var det premiär för golfkursen som jag ska gå på! det var kul och så och jag längtar tills jag får spela på riktigt.

imorgon vet jag inte vad som händer på dagen,ska iaf ta sovmorgon!!



aja visar er bilder imorgon på shoppingen ovs ;) bye!



powerwalk!

snart kommer mina ladies hit (jennifer&isabelle) och vi ska dra oss ut på en powerwalk! sockerkakan jag bakade igår ska veck! sen blir det ett dopp i poolen,azuuuuum




tisdag

hejsan och förlåt för att jag inte bloggat sen i lördags..men jag har bara inte orkat...

alla kompisar, sluta jobba!

igår kollade jag och filip på the hangover part 2, men vi hann inte kolla klart innan min data dog, så vi får se klart den en annan gång men det var iaf asbra så långt vi hann se! nu är han och spelar golf och jag hade ju velat följa med...men igår trodde jag att jag snyggt acrobatiskt kunde slänga mig bakom soffan men det visade sig att jag inte kunde det och slog i min häl hårt som attan i mitt soffbord....smart? nej. så jag har megaont i foten! men det börjar lugna sig som tur är! btw så har jag köpt golfskor nu....vita och rosa, hur fina som helst!

och ni singel tjejer som läser min blogg, varför börjar inte ni spela golf hallå? det finns ju hur mkt killar som helst där ute på banan ;)

aja, nu har jag laddat ner lite filmer jag ska kolla på, sen ska jag nog ut och träna! vi hörs, byye


bild från sjökrogen



lördag

godmorgon, eller god förmiddag? vaknade av att min kära syster gick in i mitt rum och letade efter ett par jädra shorts som jag aldrig rört..... sånt gör mig sååååå arg!

har iallafall hunnit med att kolla på en film denna morgon, Just go with it, deen tyckte jag va sevärd ocg väldigt bra och rolig! lyckades också klämma i mig en liten kladdkakebit som jag bakade igår, den är ju godast dagen efter då den stått i kylen och är lite seg.. ;)

nu ska jag iallafall hoppa i poolen tror jag! är sjukt varm hela jag så det är nog den bästa lösningen! kanske lägger mig och solar lite också.. innan jag ska träffa min bästavän Isabelle som kom hem från spanien igår! ikl är det oklart vad som händer men jag bloggar mer sen ;) puss på er!


bilden togs förra året




fredag

hejsan! idag har jag inte gjort ngt speciellt. bakat kladdkaka och kollat på tv och vilat :) men nu har jag precis fixat till mig lite och ska snart äta, efter det åker jag och jennifer till Bells uteservering och chillar lite innan vi drar vidare. hoppas ni får en fin fredagskväll!


kör på jenasleggins och en blus ikväll, båda från vero moda!







torsdag

hejsan! idag har jag varit på stan med felicia och jennifer. köpte inget förutom en sallad på la baguette och rakblad haha. ikväll så kommer mina kusiner hit som stannar över natten :) innan det så ska jag och mamma träna lite friskis i stadsparken! vi hörs.



bild från släktkalaset i juni



onsdag

godmorgon! sorry för lite taskig stavning i förra inlägget men jag va trött när jag skrev :p idag ska jag ut och slå lite på rangen med hanna :) vi hörs när vi hörs!




zero 76

hejsan. låten i rubriken är grymmt bra, om ni ville ha ett tips ;) idag så var jag och filip allafall på golfbanan hela dagen och för mig gick det bra för att vara amatör! liiite varmt vare bara... så när vi var klara så åkte vi hem till mig och slängde oss i poolen på en gång! sen var vi ju på körskolan och gick handledarkursen så man får börja övningsköra :) det var inte så långtråkigt som jag trodde faktiskt, plus att det var snygg-arne som hade lektionen haha. åkte hem till han efter och ätade och spelade lite ketch innan jag åkte hem.





http://sportuse.se



tisdag

godmorgon! igår var jag ju på Sjökrogen med min familj + älsklingen. farmor och farfar firade bröllopsdag! vi åt en supergod middag för er som inte varit på Sjökrogen så ligger det hur fint som helst! precis vid vattnet! det var första gången jag va där igår men det var nog inte den sista ;)

åkte hem runt 11, stannade hos F och hämtade moppen och åkte hem till moi, jag körde!! hur kul? vaknade nyss och idag ska vi åka och spela lite golf! senare ikväll ska vi gå på körkurs för att börja övningsköra....spännande! vi hörs, kram















måndag

godmorgon! ska snart bege mig till g-vik med jennifer och ikväll ska jag åka till Sjökrogen och äta middag! hoppas ni får en fin dag, hörs!


riktigt gammal bild på mig och djenn