home

på kvällen åkte jag och mamma till coop för att inhandla lite smått och gott till mini-resan im :D efter det så GICK jag till filip haha. vi chillade för det mesta. skulle göra ngn mat åt hans lillasyster och det blev...mackor hahahahaha. sorry hanna! får göra ngn lyxmiddag nästa gång!  åkte hem vid kvart över 10 med bussen. nu ligger jag här och är så jävla taggad på morgondagen !!! kommer inte kunna somna :(



aja nu ska jag iaf FÖRSÖKA sova. godnatt mina kära bloggläsare!




nagelfix

i söndags elr ngt så målade jag mina naglar i en underbar färg! nu har det gått bort lite så jag målade på med samma igen.


färgen heter hong kong och är nr 19 som ni ser på bilden haha :P


på bilderna ser det ut att vara med orange men i verkligheten är den mer rosa/aprikos färgad :)



har också valt att piffa till ena nageln med lite nagelsmycken som man limmar på :) det är två blommor och en vattendroppe typ.




onsdag

hejsan! idag vaknade jag runt 11. idag känns det som en sån här dag åd man bara ska ligga och kolla på film hela dan. får se hur det blir. blev väldigt sugen på att dansa så det blir väl lite av det också :) måste också ladda in lite låtar på min gamla mobil så jag har tills im på bussresan!




mer om stockholm på torsdag.

tänkte nu förklara vad jag ska göra på torsdag!


går väl upp halv 7 ngt. klockan 8 går våran buss till stockholm :) kommer fram runt 10 halv 11 ngt, då tar vi bussen till grönalund och är där hela dan och åker massa skojsiga saker och bara lever livet! kommer säkert träffa filip där också eftersom att han ska dit med sin farbror och sin syster :D dagen kommer bli askul! det ända som saknas på hela rean är oliven som tyvär inte ska med :'( hon har 3 månader med sin coola pojkvän wille! grattttis till er :D:D:D! ni är så himla fina tsm!



åker hem runt 6 på kvällen :D. kommer väl hem runt 8 halv 9.


och vetni?! jag har fått tillåtelse till att direkt när vi kommer in på grönan hålla för lines ögon och sätta henne i jetline :D för vi har sagt till henne att den ser mkt läskigare ut än vad den är! så det kommer bli askul och se hur hon reagerar när hon börjar åka haha!



dålig bild men det är jag som sitter längst in på den gröna brevid min syster :D älskar extreme! jag och cassie kommer åka den mkt :D:D:D



tisdag

godmorgon alla! idag vaknade jag runt 10 av att min syster ringde och ville in i huset :@ måttligt sur blev jag!

iaf igår va jag med filip the hole day. på kvällen skulle jag på innebandy möte så jag stressade som satan i gatan till lillån så satt vi och väntade utanför hallen med alla tränare och 5 st spelare -.- när vi hade väntat där i 20 mibn så säger ena tränaren ba: tråkiga nyheter men det blir inget möte. jag höll på att spricka av ilska kan jag säga. åkte till filip på kalas :D hans pappa fyllde. mycket trevligt vare!



idag ska jag åka till g-vik med sara,cassie och line :D det blir najs i det fina vädret!




och jag vill bara tillägga att jag är så jävla taggad på grönalund på torsdag med tjejerna också!!!!!!



just nu:



ligger och sover med min tratt.



"rubrik"

hejsan alla :D

idag var jag på g-vik med jenkan,bella,clara och ngra i deras klasss :) skoj! nu är jag hemma hos filäp. vi har kul., hejdå :D



fin bild va?



yesterday

på förmiddagen gjorde jag typ inget. fikade med andreas (min systers kille) familj bara :D sen på kvällen kom fillepille. vi kollade på orphan igen, lika läskig andra gången :S sen efter det så låg vi typ å prata oså :) han åkte hem eh...sent haha... sen sooov jag :D är fan astrött hela dagarna :O  idag väckte min syster mig halv 1. idag vet jag inte vad jag ska göra. hittar la på ngt :D



ha en bra dag!



yeah!



king of pop

ja igår så var det ju ett år sen the king of pop dog. och igår så lyssnade jag mycket på hans musik och tänker även göra det idag! för hans låtar är så himla bra!










vaknade för sent....

vaknade typ 12.15 idag............. inte bra eftersom jag inte vet om jag ska äta frukost elr lunch :S


igår vare kul iaf. först på midsommarfirande med bellas familj :D vi dansade runt stången och jag kunde fanimej inte en ända sång.. :S pinsamt haha. sen åkte vi hem till dem och fikade med jordgubbståra!! :D

efter det åkte vi hem till oss på middag. efter vi hade ätit och jennifer också var inkommen så åkte vi till lillån och träffade filip gustavsson,gabbe och deras två kompisar elias och totte haha. vi satt mest och pratade och sölade ner gabbes fina tårta :/ får se om det kommer bild på det! sen åkte vi hem runt halv 1 och väl hemma så satt jag och bella och åt chips och drack läsk :D dem gick runt halv 2 kanske? då satt jag och pratade med oliven på msn hahaha......................


aja min kväll blev kul, hoppas att eran också blev det!



pics





hahahahahaha

och nu till den bästa och sötaste bilden:





ja gud va fina minnen man kan hitta på bellas dator :D



vi hörs sen!

mobilen är med!






midsommarafton

godmorgon och glad midsommar alla bloggläsare!


min dag kommer att se ut såhär:

-först blir det lunch med hela familjen :D

-midsommarfirande med bellas familj..? om vi har tid haha

-fika hos bellas familj :D

- middag hos oss med bellas familj och jennifer? :D



sen vet jag inte vad vi mer ska göra mer mot kvällen. vi hittar nog på ngt! det blir nog iaf nattbad som förra året hos bella :D




hoppas att ni får en fin dag alla! nu måste jag hoppa in i duschen och fixa det sista. puss



han är tillbaka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!




torsdag

halojsan ! idag blev dagen inte som planerat.. :/ skulle ha chillat hos bella hela dan men när mor kommer hem så tvingade hon med mig och handlade.hon skulle ha as mycket eftersom att det är midsommar imorgon också :) men nu är jag hemma och jag fick med mig lite egna saker hem som jag tänkte visa men jag orkar inte ta kort på allt så jag visar bilder från google ist :)


en asbra gel från soleil lady som man har när man rakar benen osv .


dream matte mousse concealer. alltid lika bra att ha ;)



dunka!!!!!!!

igår när jag och isabelle var ute på vår lilla promenad så gjorde jag ett danssteg från dansen på friskis och vi kom inte på vad låten hette. jag blev frusterad!!!! sen kom vi typ på lite från den och direkt när jag kom hem så smsade bella till mig och sa va den hette!!




när vi åker till sundsvall kommer vi dunka den här låten så jädra mycket! riktig sommar-plåga. fast ingen plåga :D


<3<3<3



.


1.Skit snygga shorts! Vart har du köpt dem ? :)

2.hejsan, hur har din dag varit? :P

3.Jag vet att du redan har sagt en del om dig och filip. Men kan du inte berätta saker som du inte har gjort? Få gärna in söta bilder på er! Din blogg är grym! Älskar´t!


svar:
1. jag vet faktiskt inte! dem är gamla :P

2.min dag har varit awesome! tackar som frågar :D

3.haha vad vill du veta..?jag vet inte vad jag sla säga :P än så länge så finns det inga söta bilder på oss :P får kirra på lördag.... tycker det är askul att du gillar bloggen! keep reading :D




okej jag har en  bild på oss. men den har ni sett tidigare :P


ni får alex på köpet också :P söt bild va....






godnatt

i really gotta sleep now.....




bjuder på en bild från dagen. tagen från saras blogg


cute.



bella räddade min kväll

mobilen är med!






kvällen

var med oliven och köpte B&J glass....igen... kan inte motstå! vi åkte hem till mig och började kolla på my sisters keeper. olivia åkte hem i slutet så jag låg där själv och grät haha. sen åt jag asgod middag! nu ligger jag och gör inget mer än att kolla alla 5000000  bloggar som jag gör varenda dag hahah. och fick en fråga vem filip det var. finns ju ngra på skolan också och det är filip sandberg jag menar :)







ut o sola!

nu ska jag ut i solen1 men jag ska spela tennis med mina vänner haha :D lår ute och solade under frukosten förut. asskönt!



många har frågat om jag blir lätt brun osv och nej det blir jag inte!!! jag blir röd om jag ligger och pressar :P men imorse när jag vaknade så låg jag i min säng och kollade om jag hade fått någon rand. och resultatet var att jag var tvungen att ta kort :P vill också säga att jag inte har gjort om bilden så att det är mörkare haha!



ah jag är fan nöjd!



en bomb med bilder

nu har jag änterligen orkat lägga in bilder från mina senaste dagar :)


här får ni dagens outfit i lindex provrum haha. kmr inte ihåg vilken dag det va...men när jag var på m-berg med mor och syster iaf :)



ah det här var nog i söndags tror jag :) när jag vaknade haffade jag den här bilden på härligt spöregn :)



jag tvättade båda bilarna och tyckte jag va skitcool när jag satt bakom ratten hahahah.


igår åkte jag och bella och köpte glarre! vi åt upp den snabbt haha.




.


asså jag har fått en heö del frågor om vem filip är,om vi är tsm,om jag kan berätta om han och oss,om jag kan visa bild osv! så jag kan lika gärna dra det på en gång haha. filip är min pöjkvän. han är en liten tratt från bettorp haha. finns la inte så mkt att säga om OSS....mer än att vi har kul tsm och gillar varandra haha :P får ta ngn bild på oss när vi ses nästa gång för jag har ingen "ny" bild :P

hoppas att ni är nöjda med svaret och tack till er som "grattat" elr vad jag ska säga :P ahmen ni fattar haha.



min kväll

isabelle var här och kollade på orphan somsagt. asbra film men asläskig haha! efter det så pratade jag med filip i tellen......i samanlagt ca 2 timmar.......... hehe. rekord fan. sen när jag kom hem åt jag upp det sista av min B&J glasss :( nu ska jag lägga mig i sänge och läsa en ny bok lånad av isabelle som heter : jag överlevde! av Mietek Grochner. han berättar hur det var när han överlevde hitler tiden typ. ska bli kul att läsa för är det något på historian som jag bryr mig om och är intresserad av så är det just hitlertiden!






med bella

ligger och kollar på film med bella nurå. orphan! väldigt bra faktiskt! va förut och badade hos henne pch köpte bla min nya favorit glass hehe.




snyggingar..



my new love

kom hem från cassie nyss. sov till 12, skönt! så nu 'r jag hemma och smaskar på min herrejävlars goda glass :DS den heter chocolate fudge brownie! kan verkligen rekomendera den!





idag ska jag ligga ute i solen och chilla, förhoppningsvis hos cassie men annars hemma :)



sleep over party

sover hos cassie ikl :D vi var nyss på coop och köpte lite snaks till kvällen haha. jag köpte B&J glarre :D ngn chokladglass, älskar ju chokladglass så det blir nog bra :) ska kanske träffa miranda ikl också, som förövrigt åker till ostrava imorgon och tävlar i VM!!! lycka till! :D aja nu måste jag kila. hejdå !



asså matte!

måste bara skriva en asrolig sak som hände idag. vi sitter alla 4 och snackar så kommer cassies pappa hem och börjar hålla på med datorn mitt framför oss. det blir tyst och cassie säger plötsligt:

-pappa, sara,olivia och emma sover här inatt.

det dröjer typ 30 innan han säger ngt och då låter det såhär:


-jaha.....ahmen vare nått jag verkligen inte brydde mig om så vare väl det.....?



och jag sara och olivia dör av garv hah.



bilder

en bild från dagens chill hos cassie och en bild från när jag och olivia tog en tur till lillån helt random hehe.ala från hennes blogg.




ja men såhär kul har vi... no life.se elr..?




katrin zytomierska

vad vore sverige utan denna person?!









tvätta bilaaar!

godmorgon bloggen! idag ska jag göra en rolig sak :D tvätta våra bilar! måste kirra lite pengar så då blire jobba för att få ngt :P men jag tror att detäe kul att tvätta bilarna...det är ganska fint väder också så får la passa på nu innan det börjar regna :P



yeah ska man kanske ta hit lite tjej kompisar och sätta upp skyltar runt hela örebro att vi tvättar bilar idag..? vi lär ju bli rika :O




gamla bilder

alxenader waltin har lagt upp bilder på facebook som ja tänkte visa er hahaha.



oscar och olivia! i 7:an va..?



da fjortiz crew ? haha nejdå somsagt är bilderna väldigt gamla :P lisa aczel och madde! i 7:an va..?



hahahahha! kolla cassies läppar :O jag,cassie,sara och sofia :D i börjaan av 8:an


coolingen själv.... skolavslutningen i 3:an hahaha




trååååååååååååååååk

ah hej jag heter emma johansson och jag har bajs tråkigt just nu. ni ser ju, har tillochmed gjort ett förminskat bdb-test hahahaha. nejmen jag bara önskar att en viss person skulle sitta brevid mig nu och hålla i min hand elr ngt och bara göra mig glad och lycklig. brukar ni få typ tankestunder när ni lyssnar på fin musik...? det får jag ! jag sätter på en fin låt och så börjar tänka på en person och när låten är slut så sätter jag om den för att man blev glad på att tänka på det man nu tänkte på :P




okej förlåt jag bara babblar på nu känner jag! stolt blir jag över dem som faktiskt läste allt det där :P jaja puss på er mina fina bloggläsare! hoppas att ni har en fin lördagskväll :D



bdb test hahahah


[x] Jag har kramat en för mig helt okänd person

[x] Jag är kär nu
[x] Jag har fuskat i ett spel

[x] Jag har vaknat gråtande.
[x] Jag har somnat gråtande
[x] Jag är längre än 170cm.

[ ] Jag blir lätt brun. haha dagens skämt elr..?.
[ x] Jag har haft/har tandställning.
[ x] Jag skulle gå på plastikoperation om det var ofarligt och gratis.
[x] En helt okänd person har sagt att jag är snygg.
[x ] Jag har mer än två piercingar.

[x] Mina biologiska föräldrar är ihop.
[X] Jag vill ha barn nån dag.

[x] Jag studerar.
[/] Jag har somnat i skolan/jobbet
[ /] Jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats. sudd...?


[/] Jag börjar fortfarande gråta av Disney filmer. 
[x] Jag har gråtit av skratt.

[ x] Du har bra självförtroende ibland
[x] Du har humörsvängningar







yeah!





about the night

åkte till jennifer runt 8 elr ngt. vi kollade på hey baberiba haha! love it. sen ville jag göra ngt så vi åkte till lillån :P kom hem runt.....................ah vet faktiskt inte halv 12 kanske? kollade på step up 2 i 15 min elr ngt innan vi kollade på SAW. när den var slut så kollade vi på high school musical 3 :D


den var slur runt 4 hehe. min plats i soffan var upptagen av ngn så jag låg först i fotöljen,men det var inte skönt. då gick jag till soffan och fick typ 1 m att ligga på haha. så jag pallade inte det och la mig till sist på golvet! oskönt...JA. sen vid 7 på morgonen så gick jag å la mig i fotöljen igen.



ngn hade ställt klockan på 10 så nu är jag uppe! och inte alls trött faktiskt fast att jag har sovit typ 4 timmar inatt....



kvällen

ikväll ska jag sleepa at jennifers place! bella,felicia o clara gör så också :D nu har jag iaf städat typ hela övervåningen :O duktiga emma då :D ska snart iväg till min bror. ska hämta ngra kläder elr ngt, sen ska jag o mamma köpa godis :D får se om jag bloggar mer idag. om jag har tillgång till dator ovs :) men vi hörs im! ha en trevlig fredag :D


foto by olivia the gangstah



lagar mat!

stå nu vid spisen och lagar mig lite lunch :D idag blir det pannkakor haha. jag suger verkligen på att göra det, har brännt varenda en nu... jaja.







bilder

alla är från olivens blogg jao









här ser man ganska tydligt hur jag var sminkad igår. jag körde på lite ögonskugga och eyeliner.super enkelt var det! får visa er någon gång



line!!!!!!!!!!!


LV


chanel




dem får inte va för små hahaha :D och kom ihåg, pruuuuuta! love u




vimmel

haha hittade super snygga bilder från talangen igår !



enjoy:






hahha grotesk bild menmen, håret va ivägen så jag satte upp det slarvigt! men äsch, man måste bjuda på sig själv här i livet annars kommer man ingen vart haha :D



ändrade planer

halv 6 åker jag, mamma och isabelle och kör gympa med friskis! :D men det är ute...kommer dö av värmen haha ! några fler som ska dit? det är ju gratis!










Mobilblogg

BLOGGAR FRÅN BELLAS POOL NURÅ. DET ÄR JOBBIGT ATT SKRIVA MED SMÅ BOKSTÄVER PÅ EN IPHONE SÅ NI FÅR STÅ UT MED STORA ;) HAR IAF SOLAT OCH BADAT OCH NJUTIT AV DEN VACKRA DAGEN! NU SKA VI FORTSÄTTA MED DET,HEJ SÅ LÄNGE :D



ut o sola!

nu ska jag lägga mig i solen :D senare ska jag hem till brlla och bada i hennes pool och ligga där och steka på lite mer haha :D




söt bild hahahah.



kvällen

va askul! jag och olivia sprang runt inne på discot och levde livet helt ärligt!! vi sprang runt och dansade och hade oss medans alla andra va seriösa haha :D vi fick sällskap ibland av sofia,madde,mikaela och hennes kompis. men asså det kändes verkligen osm riktig sommar att va på talangen. det är ju tradition ffs :O men jag tror inte att jag ska gå på fler haha. vi åkte hem runt halv 11-11 ngt :)


jag,jenkan,cäässi och sara förra året :D



more music!

på min dansuppvisning så var det några grupper som dansade till live musik! bla. min grupp. får se om jag kan lägga in det men så länge får ni live musik från när f-linjen dansade. alla tjejer va typ kära i killen osm sjung hahaha.








och på ngn skoldag hade vikarie på no:N och då skulle vi göra ngt haha kommer inte ihåg vad men hursomhelst så kom jag och olivia på en rap som vi tänkte visa er nu:




cazandra

för er som inte va och kunde lyssna på henne live så har jag filmat år er!



det här är på genrepet



onsdag

hellu! sorry för dålig uppdatering idag menmen...


blev väckt av filip idag, vi gick bla. å köpte glass i det fina vädret och spelade golf hahaha. jag kan inte säga att jag var så bra men jag träffade iaf bollen! sen åkte han och då fixade jag mig snabbt som 17 innan olivia kom å hämtade mig.


vi åkte till brunnsparken och hängde i cassies louge haha. knäpptysta (gick ju som det gick..) va vi för där fick vi egenterligen inte vara.. hihi.  hon sjung iaf gudomligt! fick rysningar och allt. filmade men får se om det kommer upp. det låter så himla konstigt när man filmar på min mobil :S




aja nu ska jag la kolla på alla bloggar innan jag ska sleepa :D






talangen

ja ni läste rätt!!! jag emma johansson ska på talangen iår :S men inte till vilken anledning som helst! imorgon ska jag dit eftersom att min bästavän cazandra ska sjunga!!!!! vi ska va med henne hela kvällen under tävlingen sen efter så kollar vi väl in på discot och kollar hur det är ochså.... får se hur länge vi stannar :P iår får ju 97:er komma in och det betyder att det säkerligen kommer komma in ngra 98:er och då kanske det inte är så kul för oss men vi får se hur det är :P lite synd att tiden med talangen är över.. :'( det var ju askul ! menmen,våran tid är över, så äre bara :)




ne nu ska jag sova och tro det eller ej men jag tror att jag hörde en mygga på mitt rum nu.....då smäler jag av!



.


hej emma! jag undrar dom du läser några bloggar från andra länder?


- hejhej :D ja det gör jag! läser så himla många bloggar så det är helt sjukt :S men jag läser 2 st som skrivs rån usa, nämligen kim och kourtney kardashian. har ni följt keeping up with the kardashians eller kourtney and khole takes miami ?

det har jag! älskar det :D älskar deras familj! älskar deras liv! ah iaf, sänds på kanalen E!. men ah dem läser jag :D kan länka dem här nedan så att ni kan kolla in dem :


http://kimkardashian.celebuzz.com/

http://officialkourtneyk.celebuzz.com/




roliga videos!

har ni humor och vill skratta så kan jag rekomendera de här! :

http://existenz.se/out.php?id=24455


http://existenz.se/out.php?id=9514

http://existenz.se/out.php?id=20030


hahaha!



promenad

kom nyss hem från en promenad i det fina vädret! jag,sara och andreas gick en stig runt golfbanan som jag aldrig gått på . fick ett myggbett men det håller redan på att försvinna! jag äger på att inte klia måste jag säga :O nu ska vi kolla på BERT och kanske åka å köpa glass hehe. bert äger!







.









ja idag på stan så köpte jag en så onödig sak! nämligen ett linne som inte var så superduper snygg. men det var på rea..... och man kan inte lämna tillbaka det nu heller hehe.


men ja älskar färgen! den ör mörkare i verkligheten. webben ni vet....
kostade iaf 74,50 elr ngt. har kostat 149 tidigare. köpte det från bikbok :)



min dag, tisdag

idag åkte jag upp på stan med sara,cassie och oliven, vet inte varför..blev medtvingad.

vi stod iaf vid mc och väntade på min pappa åd det kommer fram en tant och säger: tjejer har någon av er mobil som kan ringa 112 efter ambulansen? klart man ställer upp på sånna saker så olivia tog upp sin mobil och ringde. tanten sa att det var allvarligt och att dem skulle skynda sig. det var någon som fått epelepsianfall 

jag började kolla mig omkring för att se mannen som behövde hjälp. men såg ingen som verkade behöva hjälp. menmen, sen när vi hade ringt klart så tackade tanten och gick. hon satte sig brevid den som hade det så kallade epelepsianfallet men det var ett konstigt anfall må jag säga! han satt helt lungt och rökte... och hon satte sig brevid och gjorde samma sak.

menmen när ambulansen kom så gick vi så vi vet inte vad som hände eller hur det gick :P


åt lunch på la bagge. en stor sallad blev det för min del!




hahahahaha

såg en rolig bild nu som jennifer skickade till mig en gång för länge sedan.




haha ja såklart ska jag förklara varför den här bilden är kul! som ni ser på bilden har ngt hänt på min och jennifers msn konversation. nämligen att visningsbilden har försvunnit... jag förstår inte hur detta hände och frågar om jennifer vet hur man gör för att få tillbaka det.

hon försöker förklara men gör det på ett förjävligt dåligt sätt!  hon börjar babbla om ngt i vänstra hörnet..? jag fattar nada till hon skickar den här bilden. då fattar jag (I) haha efter typ ASLÅNG tid av förklaring och missförstånd så var det såhär lätt attfatta....




måndag

vaknade runt halv 11 elr ngt tror jag :D  gick upp och åt lite godis som frukost......inte bra alls! sen kom jennifer. vi solade när det var fint, spelade kort när det regnade :D under hela tiden så lyssnade vi på musik :D antingen så vare radio eller absolut rock haha :D


sen gjorde vi en "to do list" of summer 2010! vad vi skrev på den tänker jag inte tala om haha. sen åkte jag till filip. jag vann över han i billjard!:O hahaha. kom nyss hem, nu kollar jag på vm . kanske inte så likt mig men det är lite kul faktiskt :D





gillar/ogillar

gillar:
- sommarlov!!!!!! hur gött är det inte att vakna upp när man vill på morgonen elr gå å lägga sig när man vill? man behöver inte tänka på ngt :D ingen skola på ca 2,5 månad!!!!!



ogillar:
- mygg om nätterna. behöver jag säga ngt mer? alla som har läst mitt arga inlägg om myggor förstår mig haha :D



.


-vad är ditt läsar rekord? och sidvisningar rekord? :D älskar bloggen!


svar: kul att du gillar den! för typ en månad sen elr ngt hade jag 133 unika läsare och 230 sidvisningar utan att jag hade gjort ngt haha, det är nog mitt rekord :)



så jävla arg!!!!!!!!!!!!!!

ASSÅ IBLAND ÄR LIVET SÅ HIMLA SURT!!! LEKER GUD MED MIG ELLER VAD?!

HÄR HAR JAG FÖRSÖKT SOVA I 1 TIMME  NU MEN NGT STOPPAR MIG...VET NI VAD? MUGGJÄVLAR!!!!!!!!! ASSÅ JAG HAR TAGIT 4 MYGGOR REDAN OCH NU TÄNKTE JAG ATT VAFAN NU KAN DET INTE VARA FLER :O MEN JO, NU SURRADE DET TILL VID ÖRAT IGEN!!!!!!!!!


:@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@





plus att man 'r trött som faen också så ska man upp å tända lampan och leta efter dem jävla myggjävlarna.



min dag

hej alla, vet att det är dåligt med bloggning nu men vafan det är sommarlov haha :D okej..det enda jag gör på dagarna är att sitta vid datorn hahahaha. okej jag har ingen bra ursäkt till att jag inte bloggat :P menmen, idag vaknade jag runt halv 11. trodde att det skulle vara fint väder idag men nej.... :/ träffade iaf filip ett tag innan jag åkte på bio med min mor och syster, såg sex and the city 2. tyckte den va asbra! älskar samantha hahaha.



nu sitter jag och kollar på hairspray på tv:N haha. tycker inte att den är lika bra men wtf,zac efron är ju med?! enda anledningen att kolla haha :D





home

hemma från stadde nurå :D jag var hos min bror och åt lunch också, mamma var där och skulle lära han städa... jag låg mest i hans soffa och kollade på tv och jag höll på att somna haha :D så direkt när jag kom hem så satte jag på mig min fina mjukisdress och la mig i sägen med min älskade dator <3 






lördag

hellu gais! idag är det lördag och andra dagen på sommarlovet :D idag ska jag till stan och strosa lite med jenkan,bella och felide :D idag blir det ingen shopping för min del haha,alla pengar jag har ska jag spara till grönalund! :D men jag orkar itne sitta hemma och sova framför datorn hela dan så... :P


och imorse hade jag tråkigt så varför inte locka håret tänkte jag? :D






kör på jeans från jag vet inte haHA
svart linne från gina
kavaj från vero moda





<3

träffade jenkan och bella förut. vi har nog en ny tradition :D love U gais!







bilder

nu kommer lite bilder från poolpartyt hos elin :D










oj kolla min mage...
















bilder


elin,sara,cazandra,line,jennie och jag


olivias favoriter! hahahahah klockren bild


jag,filip och alexander




och bästa bilderna:



älskar dig bästavän!


och jag kanske ska tillägga att bilderna är från olivias blogg! haha hade jag inte sagt det så hade hon blivit suuur :D



läsarfråga

det var en som fråga vilka ämnen jag fick vg i så tänkte svara på det genom att visa alla mina betyg. jag är nöjd med dom:D

engelska-VG

hemkunskap-VG

idrott-VG

matematik-G

språkval(spanska)-G

NO-VG

SO-VG

slöjd-VG

svenska-VG

teknik-VG



jag fick 8 vg och två g :)



torsdag

åt lunch på shanghai förut :D asgootttt! sen hem en snabbis och byta om och sen gick jag till elin där hela klassen var :D vi badade och chillade med musik i solen. asnice! sen hem runt halv 4 och kl 4 så gick jag,oliven,sara och cassie ut å sprang! höll på att dö i värmen :S kom hem och la mig helt förlamad på altanen haha.


här kommer iaf en bild från imorse som stefan tog (lines pappa).

man ser inte att vi kollar i kameran men solen låg mitt på ögonen så man kunde typ inte titta haha så ropar stefan: TIIDA I KAERAAN! INT I GRÄEST ,hahahah




the end of 8:th grade

nu sticker jag snart på skolavslutning! ska dit tidigare och stötta min fina vän cazandra som ska sjunga :D! sen äre fler som ska sjunga också, its gonna be great!



jag har också fixat mig klart haha, fortfarande lite tveksam på om jag ska byta klänning men äh vafan jag orkar inte haha. idag så kanske det blir dåligt med bloggande för efter avslutningen på skolan så ska min familj in till stan och äta lunch ngn stans,sen ska jag hem till elin i klassen och bada med hela klassen :D sen ikl händer det sääkert också ngt hehe :D



så här ser klänningen typ ut haha, webben....




puss på er kära bloggläsare!



skolavslutning

im äre allra sista gången  som jag sätter min got på lillåns skola i åk 8 . gud så skönt att ha avklarat 8:an !! prov hela tiden typ :S men jag är nöjd över min insats och om jag får vg i syslöjd så har jag 8 vg ! riktigt nöjd över mig själv haha :D



nu har jag iaf fixat mina naglar, det behövdes! det blev inte så bra kanske men bättre än det var innan iaf haha :D


ah dålig bild från webben men det ser ut såhär typ :


en till dålig webb bild men haha det får ni stå ut med!



haha förut:

jag träffade isabelle en snabbis förut och vi satt i en gunga och pratade om livet som vanligt haha :D sen säger hon plötsligt:

bella- ååh 5 juli!!!

jag- vad händer då..?

bella- vi åker till sundsvalll... -.-

jag- jaha! (I)

jag- hur länge är vi där? typ 11 dagar?

bella- 5....


båda är tysta i 5 sec innan vi döööööör av garv hahahahaha :D hallå 5 och 11 är inte ens nära varandra!!! haha koll jag har asså..


jag och knaset för ngra veckor sen :)



sorry....

för att jag inte bloggat på typ två dagar elr ngt, men jag har verkligen inte orkat! men ah, min vecka har varit awesome hittills :D

idag kan man också säga att det är sommarlov :D imorgon är det ju bara skolavslutning i ngn timme sen lovlovlov :D:D:D supernice asså! men det känns in te alls som sommar...hade lix jeans,tjocktröja OCH en regnjacka på mig idag..... hur mycket sommar är det haha? :P



och jag vet inte vad jag ska ha på mig im! klänningen som jag fick av min mor är för fin känns det som :S men sara,cassie och line ska va asfina så jag får se hur jag gör haha.... kanske tar klänningen och inte gör ngt speciellt med håret eller ngt annat. aja ni får ias outfiten im bitti ska jag försöka med :D

btw,nu har vi bokat sundsvallsresan för mig och isabelle :D får du tillbakablickar..?




nu: mot saris!

har precis ätit en asgod middag med hela familjen samlad! nu ska jag förhoppningsvis till saris baris laris som har varit borta i en vecka och haft det underbart på kreta. ska bli askul att träffa henne igen :D undrar hur brun hon är :O hon är säkert negro nu :D men ah vi hörs,hejdåå :D


gammal bild på mig och sara!



nationaldagen

japp idag är det ju nationaldagen och det står i tidningen med stora bokstäver: SKANDAL! för att carl-filip dejtar en tjej som har vikit ut sig för slitz och varit med i paradise hotel hahahahaha, fyfan va ja garvade när jag läste om det!

idag har jag inte gjort ngt :) gud så skönt!  bara legat i solen och åkt en sväng med linepine och köpt glass :) ska snart äta,bror är här idag också.



söndag

godmorgon alla! idag är det fint väder så jag ska nog lilla ute i solen hela dan, orkar inget annat haha :D  imorgon är det skola igen men nu är det typ inte ngn vanlig lektion :D så här ser min vecka ut:

måndag: "vanlig" skoldag. ska kolla på film elr spelaspel på de flesta lektionerna. städa skåpen på matten.

tisdag: hembyggdsdag i kvinnersta.ska va där hela dan och göra saker som man gjorde förr i tiden typ...hoppas på fint väder iaf!

onsdag: arbetslagsdag!! är det fint väder så ska vi gå ngn stans...rävgången,hette det så..? så ska vi va där hela dan. om det är fult väder så ska vi va inne och kolla på filmer hela dan och ta en promenad till coop och köpa godis elr ngt haha :D egenterligen så vill men ju att deet ska vara fult väder för att jag inte orkar gå så långt,men man vill ju att det ska vara fint väder så att det är fint på torsdag!!!!

torsdagSKOLAVSLUTNING!!!!!!! faen va nice asså!:



konstig kväll..

jajemeen! den började bra med killarna i lillån + tjejer och slutade med att svedling får åka ambulans till akuten. mer kanske ja inte ska gå in på här menmen :) hoppas iaf att allt är bra med han nu!


nu sitter jag och kollar på tv men ska nog snart gå å lägga mig :) det är ju en dag imorgon också :P hoppas förövrigt att det är fint im och hela veckan och framförallt skolavslutningen på torsdag!



fredagen

igår så var det en rolig men stressad kväll!

slutade ju vid halv 11 p.ga håltimmar osv! kom hem, låg i solen ett tag innan det var dax att hoppa in i duschen och fixa sig för vi skulle på studentfirande :D

först in till stan till johanna nilsson,sen åkte vi till hovsta och therese eriksson! var inte där sålänge dock, jag pallrade mig hem och fick annat trevligt besök haha ;) han spöade mig i buzz....:@ sen vid 9 ngt så gick han,5 min senare står det en folkmassa utanför min dörr...

olivia,cassie,line,daniel och oscar stod där och undrade om jag skulle med till lången, varför inte tänkte jag? sprang upp å bytte om och åkte med dem på mopparna :D men det var massa andra i lången så vi åkte hem igen haha :P jag,cassie,line och olivia åkte hem till cassie. pratade med hennes parents och bestämmde att vi skulle hoppa i hennes pool :) 25 grader vare! men olivia o line ville inte... men jag och cassie puttade i olivia med kläderna hahaha! 

efter att vi hade badat ett tag så gick vi ner i hennes källare o hoppade i bubbelpoolen ,askönt! sen gick ja hem och somnade i soffan under en film :)  




ja det va min kväll för er som orkade läsa :D 



hem ljuva hem

haha kanske ska man säga så nu när jag har varit lite off på den här bloggen i ngn vecka..? men nu är jag tbx! improveme.se var bra fast ändå dåligt :P nu kör jag blogg.se igen :D