TISDAG

Hejhej! Idag är det tre dagar sen jag kom hem från Spanien och jag har redan tappat ALL färg typ. Måste nog åka till solariumet och spendera lite tid där.. Det känns ju såååå mkt bättre med lite färg  huden! Man ser piggare ut. 
 
Idag åkte jag och Olivia iaf tillbaka till våran gamla skola. Gamla hederliga Lillånskolan. Vi skulle nämligen hälsa på våran älskade lärare Christine<3 normalt sätt skulle jag aaaaldrig  åka tillbaka men med den där personen på plats så blir det skillnad. Vi hade henne i engelska under 7an,8an och 9an och hon var verkligen bäst! Hon var rolig och flummig men samtidigt hade hon en bestämmd sida och var asbra på att lära ut! Jag och olivia har hälsat på henne typ 2-3 gånger sen vi slutade där och hon blir lika glad varenda gång. Hon är verkligen en av dom bästa lärarna jag har haft! Alla borde få ha en lärare som Christine i sitt liv. 
 
Skolavslutningen i 9an



SPANIEN

Här kommer lite utlovade bilder från resan!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 



BACK IN SWEDEN

Kom hem från Spanien i lördagskväll och jag har haft det så jäkla bra! Mycket sol,bad, god mat och bra shopping! kan det bli bättre? Jag trodde det skulle vara samma väder som hemma men ack så fel jag hade! Vi hade runt 25-30 grader varje dag. sååååå skönt.

Har tagit massa bilder som jag tänkte visa er ikväll när jag kommer hem från dansen. Håll utkik!

Idag ska jag på stan och kika lite. Ska bland annat införskaffa mig en ny mössa och även kolla lite balettkläder med Sanna. Har en känsla att vi kommer se likadana ut ikväll på baletten haha,twins, cuuuute<3



MOT SPANIEN

Måste säga att denna dag är perfekt för att åka till varmare breddgrader! Det är mulet, grått, dimmigt och kallt. Men imorgon ligger jag på playan och steker!!! Fyfan va skönt. 
 
Men innan vi åker så ska jag en snabbis på stan (åker inte hemifrån hörns vid 3) och byta min nya väska som är trasig... och jag har bara haft den i 1-2 veckor... men så går det väl om man köper budget från Lindex antar jag ;) Jag har ju på senaste tiden förälskat mig i kläder med lite bättre kvalité som då ligger på ett lite högre pris men som sagt- man får det man betalar för! Skulle verkligen vilja köpa mig en riktigt snygg väska med bra kvalité, typ Mulberry eller Hemrés(Birkin bag<33) men just nu så försöker jag spara pengar till att komma till New York i sommar så märkesväskan får vänta helt enkelt! 
 
Den är ändå ganska snygg tyckte jag! Ville ha en väska som var snygg som kan ha på stan men som ma även kan ha till skolan som datan får plats i! 299 kr gick den på. 



skrubbaskrubbaskrubba!

En sak som jag verkligen måste göra innan jag åker r att skrubba kroppen! Skrubba bort all gammal färg så att huden är fräch inför ny färg. Då stannar den längre! Typ all färg har nästan gått bort sen jag var i Rhodos i slutet av juli men min mage är lite fläckig och mina ben blir fortfarande "flagiga" när jag orkar mig med hadduk efter duschen.. så allt ska bort! 
 
bild fron google. 
(Gud va jag vill hänga på spaaa)



PACKA

Nämde ju tidigare att jag åker utomlands imorgon och destinationen är SPANIEN! Vi ska till Torrevieja som ligger vid Alicante och bara ha det riktigt jävla gött, jag och familjen. Vi åker för att mamma fyller 50 på måndag och då ska vi på en utflykt och äta på en fin restaurang. 
 
Vi var där för några år sedan, tror jag gick i 5an eller 6an, och vi ska bo i samma område! Det är små fina radhus med gemensam pool. Det ska bli sååååå skönt att komma till värmen och få lite färg och c-vitamin. Är borta en vecka från lördag så det blir nog inget bloggande under den veckan. 
 
NU är det dags att börja packaaaa!!! :D
 
 
 



NIKE FREE RUN 5.0

Som ni såg på bilden nedan så har jag mina Nike Free Run på mig idag. Köpte dom för typ två veckor sedan och jag har dom typ varje dag, så jäkla sköna!!! Hade sån jäkla besllutsångest om vilken färg jag skulle ha först, stod typ i en timme och provade! Det stod mellan dom jag har och ett par som var limegröna/mörkblå. Men jag är nöjd över mitt slutval! Jag har alltid haft problem med skor eftersom jag har så konstiga tår som gör ont heeela tiden. Jag har "uppåttår" som ömmar och till och med kan göra hål på tunnare tygskor haha. Hemskt. MEN dessa skor chockade mig, jag känner inget alls i mina tår! ÄLSKAR DOM <3
 
 



WORK

Det enda som är okej att vakna till är när familjen kommer inte och sjunger för en på födelsedagen, ett gulligt morgonsms eller chefen som ringer och frågar om jag kan jobba när jag behöver det. Som idag! Mobilen började vibrera och jag tänkte vafan har jag ställt klockan!? Men då var det the boss som fråga om jag kunde jobba 14-19 så det var gött! Lite cash + att jag får mitt morgonchill. Hatar verkligen att stressa på morgonen!
 
Det är så mycket jag vill shoppa och para till så jag tar varje jobbchans jag får! 
 
 
Ha en bra dag!



DO THE THINGS THAT MAKES YOU HAPPY

Köpte tåspetsskor förra veckan eller något och håller på att gå in dom. Dom är så fasansfullt hårda så det går knappt att pointa foten. Men dom är ju så fina<3
 
 



STOLT

Igår ringde Filip mig vid 2 och sa "Hej älskling jag är påväg hem från skolan nu.." Åhnej nu har han blivit sjuk tänkte jag eftersom jag visste att han slutade 4, så jag sa med nedstämd röst "neej varför?" och får ett glatt svar tillbaka "För jag kom in på Nordea Tour och ska åka till Stockholm nu :D" 
 
YEEEEEEIIII!!!!!! För er som inte vet så är Nordea Tour en av Sveriges största golftävlingar med en enormt hög standard. Vinstpotten ligger liksom på 400 000 kr :)))) Jag blev enormt glad och stolt när jag fick höra den glada nyheten. Jag kommer ihåg kvalet förra året som igår. Det var en tredagars tävling med en "cut" efter två, så man kapar ca halva startfältet så dom bästa går vidare till dag tre. Man kvalade alltså in förra året och beroende på vilken plats man kom så har man chans att spela den riktiga Nordea Tour detta år. Filip sa att man kunde följa hela tävlingen på datan så när pappa var hemma på lunch så kollade vi om det gick att komma in och det gjorde det. Vi gick in på startfältet och där stod filips namn högst upp, jaa men där är han ju sa pappa! Sen tog det ett tag innan vi förstod varför han var högst upp, han ledde. Den känslan var otrolig och efter dag 1 så låg han tvåa, det var grymt!! och på grund av han insats där så fick han en rankingpoäng till iår. Men eftersom det är så hög standard så har det varit svårt att komma in men nu ÄNTLIGEN var det hans tur. Jag är så glad för hans skull<3
 
Självklart kommer jag sitta bänkad hela dagen framför datan och följa tävlingen och hoppas på lika bra resultat som på kvalet förra året!
 
 
  



I SEE MYSELF IN YOU

I'm There Too- Michelle Featherstone 
En av mina absoluta favoritlåtar. 
 

Gårdagen var väldigt bra måste jag säga!! Dagen gick väldigt fort men det var för att jag gjorde saker hela tiden men hann även med lite slapp på förmiddagen. Hann även träffa Olivia en stund, vi bakade helt otroligt goda muffins<333
Och dansen var sjukt rolig. Vi håller på med en koregrafi som är SÅ jag!! Jag älskar den. Fick lite ont i foten bara.. stukade foten på för typ två veckor sedan och det har varit ganska bra men fick ont igår. Idag känns det lite bättre så ikväll kör vi igen! Då är det modernt som gäller och vi ska börja med en ny koregrafi. 
 
Det är mitt sista år med dansen nu så jag ska verkligen ta vara på tiden!! Förra veckan gav jag förslag till min tränare på olika saker vi kan göra som jag hoppas (!!!) går igenom. Sista året-Det gäller att ta för sig. Jag tänker inte stå tyst i ett hörn. 
 
Det är som min en i min danssgrupp skrev på twitter- Dans är min terapi. Det är så sant. Man kommer till danslektionen, släpper allt och bara är. Älskar det. 
 
 



TODAY

God förmiddag! Vaknade för en stund sedan och ligger bara och chillar i soffan framför Bachelor. Vi har ju egentligen praktik nu i 4 veckor med start förra veckan men det sket sig lite för mig så jag är på mitt jobb dessa veckor, vilket är min pappas företag där jag är två ggr i veckan haha. Men jag åker utomlands på lördag också så det blir bara tre veckor för mig. 
 
Dagens planer är iallafall att åka till pappas jobb en stund, sen ska jag träffa Isabelle för en fika på stan i eftermiddag innan dansen börjar. Ikväll är det jazz! Min favorit. 
 
 



MOT DANSEN

Idag är det måndag och balett som står på dansschemat. Jag dansar balett, jazz och modernt och balett börjar blir mer och mer roligt! Jag har iallafall lärt mig hur viktig baletten är för resten av danserna. Man får en så himla bra hållning och dansteknik av balett.

Har förresten beställt en sånhär söt balettkjol från dansshoppen som jag hoppas kommer snart! Hela förra året tänkte jag inte alls på vad jag hade på mig under balettlektionerna men nu ska det bli ändring på det. Faktum är att det blir mycket roligare när man är lite mer insatt med skor och kläder!

https://cdn3.cdnme.se/1598621/7-3/74700_4972057256718_1451131391_n_522ded1e9606ee1076e38f00_thumb.jpg



KAOS

Ja som ni ser är det lite kaos här nu men förhoppningsvis så blir det bra snart igen! Ha tålamod.



HELGEN (Söndagen)

Igår vaknade jag upp bredvid mitt hjärta på tok för tidigt enligt mig, är ju ingen morgonsmänniska, men vi hade Teetime 10.51 så det var bara att dra sig upp. Vi spelade ihop med Alexander och Linn idag och det var kul! Alexander och Filip är golfkompisar sen tidigare och jag och hans flickvän Linn gick "gröntkortkursen" tillsamans. Kom dit typ 10.50 så vi hann inte värma upp innan vi gick ut på banan men jag kan ju inte direkt lova att det hade blivit så mkt bättre om jag nu hade värmt upp på rangen.. är ju inte så jämn än. MEN det viktiga är att jag höll humöret uppe under spelets gång (nästan iaf) och det var fint väder. 
 
När vi kom hem så hjällpte jag och Filip pappa med att få ner partytältet efter festen som var gigantiskt. Trodde jag skulle dö några gånger men det gick bra och snabbare än vad jag trodde så det var skönt! 
 
Efter det njöt vi bara av att få ha en heldag tillsamans<3 Som såkallad golffru så får man ta vara på varje tillfälle under sommaren som man får men snart är golfsäsongen slut och byts ut mot höstmyset.  
 
 
 



HELGEN (Lördagen)

I lördags vaknade jag upp med mina älskade kusiner i huset och vi bestämde oss snabbt för att fly huset eftersom allt och alla fixade inför kvällen så vi tog bilen och åkte in mot stadsparken och stora holmen för lite lek och stoj. Tyvärr så var allt stängt och skittråkigt nr vi kom dit haha så vi gick till andra stadsparken (ni vet med scenen och gamla "stugorna"?) MEN det var stängt där också... så vi gick in till stan och fikade på Hälls istället, fick väl ett craving på den där blåbärsbullen haha! 
 
Vi var hemma till lunch för lite bad, fix och trix inför kvällen då det var 50-års fest för min älskade mamma! En trevlig kväll med massa trevligt folk och god mat helt enkelt.
 
 
Hade på mig en underbar klänning med urringad rygg från Zara och söta klackar från Din Sko 
 
 
 



HELGEN (Fredagen)

Helgen är redan förbi men den har varit mycket bra måste jag säga!! Jag själv gillar fler inlägg än längre inlägg så jag gör tre olika eftersom min helg har varit så händelserik ;)  
 
I fredags var det skolfoto (mitt livs sista!!) och ja det blir väl som det blir, som alltid. Efter det gick jag och mina bästa tjejer till Hälls för att bli bjudna på fika i samband med en reklam fotografering till deras hemsida. Tog en fet bit av min bulle (som förövrigt var skitstor och full med socker, skitgod!!!) och så säger fotografen "STANNA DÄR, PERFEKT!" känner att den bilden vart skitfin :)))
 
 
Min kväll blev inte som planerad haha, men jag gillar att kunna vara lite spontan. Jag hade planerat en lugn kväll med onyttigheter och film blandat med mys med mormor och morfar samt kusinerna som kom på fredagskvällen men SÅ blev det inte! Tjejerna övertalade mig att hänga med på utgång och eftersom vi hade både köföreträde och gratis inträde så kunde jag ju inte säga nej.
 
Det var en rolig och galen kväll, som alltid med dom där tjejerna ;) Kom hem med sista bussen och ställde mig direkt i duschen, det är verkligen det bästa när man kommer hem från krogen och stinker rök blandat med alkohol. (Ena av nackdelarna med utgångar) Vill inte ens gå in i mitt rum med mina kläder och verkligen inte stinka ner min älskade säng<3 
 
 
 
 
 
 
 



HJÄLP

Eftersom det var ett tag sedan jag hängde här så har min header börjat bli dammig men jag är ju klapprutten på sånt där så om det är någon som är villig att hjälpa mig med en ny header så vore jag evigt tacksam!



TILLBAKA

Hej, jag har under ett tag nu tänkt att jag ska börja blogga igen men varit osäker. Vad ska jag egentligen blogga om? Varför skulle folk vilja läsa min blogg? Men jag känner att det även skulle vara skönt att ha en plats där man bara kan skriva av sig, allt som händer och alla tankar somn flyger runt i ens huvud. 
 
Kom på för några veckor sedan att jag faktiskt hade kvar min gamla blogg och gick in på den och läste allt. Ja vad ska man säga..haha.. MEN alla har vi varit små, eller hur ;) tänker inte ta bort mina gamla inlägg, det är otroligt roligt och skrattretande att gå tillbaka ibland och se mitt gamla jag. Men nu börjar ett nytt kapitel här i bloggen. Ett nytt kapitel där jag inte är den där lilla tjejen längre.
 
Med nya vänner, nya intressen och nya prioriteringar så ska jag försöka få ihop några blogginlägg. Får se hur det går, jag som inte ens kan mitt lösenord... både min mejladress och lösenordet till den här bloggen var som tur var sparade i datorn!