ny blogg!

byter blogg nu igen, blogg.se känns så tråkigt... så nu kör jag på myshowroom.se ist! :D hoppas ni följer den lika bra som ni gör med denna ;)

http://emmaj.myshowroom.se





träning!!

har pluggat flitigt under eftermiddagen, känns som att jag kan det hyfsat bra iaf..men det ska pluggas mer im och onsdag! nu sitter jag och äter lite middag, pasta carbonara, grymmt gott faktiskt! sen blire träning!! är astaggad :D hoppas det blir en rolig träning idag med mkt spelare! vi hörs bye!




måndag

hejsan!


skolan idag va väl ok, som alla andra dagar lix. nu äter jag lite mellis och väntar på top model, därefter ska jag plugga massa so. prov på torsdag! sen är det fredag...längtar! guess why..? ;)




söndag

godafton mina vänner!


jag och filip kollade på Aciderella story och Into the blue igår, la oss runt 12 och gick upp imorse runt 9 eftersom att jag skulle på match. det blev vinst för oss med 8-1 och jag fick spela back hela matchen....gick inte så bra tyckte jag :P


hem,duschade och åkte till filip. vi åkte skridskor som förövrigt va aslänge sen jag gjorde! men det va kult :D sen när vi kom hem drack vi varm oboy och kollade lite på hsm2 innan jag åkte hem. nu ska jag hoppa i säg snart tror jag, är redan trött... :P skola im, vi hörs!



längtar till nattlandbandyn!!!



lördag

hejsan! imorse blev det stressigt så jag hann inte blogga..... åkte till filips farmor på lunch runt halv 2. va där ett tag och nu kom vi nyss hem till mig :) vi ska käka lite pizza senare och därefter blir det nog film mys :D vi hörs senare, BYE!









godmorgon!

godmorgon ! vaknade runt 10, gick ner och åt frukost och nu sitter jag här med datan i knät! nu jäklar känns det som lördag! och vetni, det är exakt en vecka kvar till dm-finalen.... :D och exakt en vecka minus en dag tills jag fyller 16.... :D


idag vet jag inte riktigt vad som händer, jag ska iallafall plocka upp kläd-bomben jag har över hela mitt golv på mitt rum.. :P vi hörs mer sen!





fredag

hejsan! idag är det fredag, alltid lika gött elr hur?!

efter skolan åkte jag till stan, träffade jennifer och gick och solade. efter det träffade jag mamma och gick lite på hindersmässan.

nu väntar mat innan jag åker till lillån runt 8 med line och kollar på match :) lillån-kfum p95 , lär bli kul match! :D








godnatt!



två bilder från matchen i lördags. haha den första ändrade jag min hela tiden,därav mina otroligt skeliga ögon! andra bilden gjorde jag en skitful min ,sen började jag skratta...inte bredd där heller..

tagna från lines blogg jao.



och med det säger jag godnatt bloggen! imorgon åker jag upp på stan och träffar jennifer, hörs efter det, hugs!



torsdag

hejsan! kom hem från skolan nyss och nu väntar det en kladdkaka i ugnen :D matteprovet tyckte jag va asvsvårt, b-delen iaf. menmen, hoppas det gick bra ändå! när kladdkakan är klar ska jag lägga mig med en bit och kolla på en film tror jag, är så himla trött!


vi hörs, bye!



onsdag

hejsan! sorry för tt jag inte bloggat, men nu är jag tbx som vanligt igen!

i helgen kommer jag typ inte ihåg vad jag gjorde....elr jo! i fredags va jag hemma hos filip :D spelade blandannat kort mot hanna och tanja, vi vann !!! på lördagen kollade jag på filips match i lillån med olivia och line och sara typ ,sen körde mamma oss till jens, min tränare, och vi hade en liten "lagkväll" :)


senare tog jag,sara,oliviaa och line bussen in till stan. gick till jensens böfhus,cassie kom och vi åt en trevlig tjejmiddag där :) sen efter så gick vi alla utom sara på bio, såg love and other drugs, den va bra tyckte jag! kom hem runt halv 12-12, då gick jag och la mig!

på söndagen åkte jag till marieberg med mamma och syster på förmiddagen. sen hem runt 2 halv 3 och sen runt 5 spelade jag match i AD mot ösk. vinst med 10-2 tror jag ? 2 mål av mig! sen åkte vi hem, hämtade filip, och vi hade en myskväll. vi gick och la oss ganska tidigt.

på måndagen skulle alla niorna till lundhagskyrkan och lyssna på mietek grocher, som va med i andra världskriget. riktigt bra! jag fick lite tårar i ögonen...eftersom att han också fick det..


det var om min helg det! :D måndag,tisdag har gått till att va med filip lite och pluggat matte! vilket jag gör nu också... prov im! hoppas det går bra :D bloggar mer sen , hugs!



svar på frågestunden

-Vad tycker du om din kära vän felicia? :D

svar: hon e awesome! :D samma humor och jag har många roliga minnen med dig :D

- kan du dra alla dina betyg, om du planerar att höja dig i vissa och vilka gymnasieutbildningar du har funderat på?:)

svar: såklart jag vill höja mig i vissa ämnen! vilka vet jag inte,men hoppas på höjningar till våren! för står det mellan ekonomi på Thorén och dans-estet på Risbergska. mina betyg i vintras va:

bild-mvg engelska-vg hemkunskap-mvg idrott-mvg matte-g spanska-vg no-vg biologi-vg fysik-vg kemi-vg so-vg geografi-vg historia-vg religion-vg samhällskunskap-vg slöjd-vg svenska-vg teknink-vg

-vilken är den snyggaste killen på skolan ? :D <3

svar: min filip, lätt!

-vad dansar du för nått? och hur länge har du hållt på med de? :)

svar: jag dansar modern/jazz. jag började med dans runt 5-6 år. då på knut säborg. sen blev det kulturskolan i 2:an elr 3:an , va där i många år. i 7an började jag också på  disco på knutsäborg, varade bara 1 termin och tävlade 1 gång.
sen blev det kulturskoloan igen och gick på street på knut ett tag.inte det heller varade länge.
 nu går jag bara på kulturskolan och det är bäst där!

-Hej hej!
Jag undrar vilken gymnasieutbildning du är sugen på att söka? kram

svar: TBS-ekonomi elr Risbergska-dans estet :)


-hUr många syskon och kusiner har du?

svar: jag har 2 syskon,äldre. sara och martin. sen har jag 8 st kusiner :)


-hur länge har du och filip varit tsm?

svar: 19 januari blev det 7 månader <3


-brukar du festa?har du rökt?? :)

svar: jag brukar inte festa och jag har aldrig rökt. :)

-vilka är dina favorit smink saker? :)

svar: cover all mix från MUS är den absolut bästa! sen mitt solpuder och jag har en favorit pensel. kan visa bilder i ett annat inlägg! 

-hejsan, vad gillar du för filmer? har du något förslag på filmer? :)

svar: jag gillar komedier och fina filmer som man gråter av :p bästa filmen är the greatest och my sisters keeper om man vill böla lite :P sen tyckte jag att love and other drugs va lite kul! sen finns det massa mer :D

-vad är det bästa med filip? :D

svar: oj jag vet inte vart jag ska börja.... han är en sån otroligt bra person! han e så himla omtänksam och försöker alltid göra så att alla blir glada! han är rolig och får mig alltid att skratta och må bra. han är också väldigt snäll och social! han är en väldigt bra lyssnare och finns alltid där när man behöver han. han är så otroligt söt, speciellt på morgonen då han precis har vaknat! :D

sen är han en sån bra person,duktig! duktig på sport och massa. han är också romantisk. han e bäst helt enkelt! man kan inte göra något annat än att älska människan












tisdag

hejsan!


idag i skolan var det chill som alla tisdagar, älskar tisdagar! enda dåliga är att jag brukar var med filip på tisdagar och han slutar typ halv 4 så då sitter jag och väntar på han.... men jag brukar iblan få sällskap av olivia som väntar på sin pöjk som också slutar halv 4 :D


när vi kom hem åt vi mellis,kollade på tv och mös lite, han e världens gosigaste! sen lagade vi lite mat innan han åkte på träning. nu ska jag sätda rummet och sen hoppa in i duschen. och vetni, jag e glad! för mamma har sagt att jag inte behöver önska mig navelpiercing i födelsedagspresent för jag får pierca mig endå! OCH vi ska kanske åka utomlands, om det blir som jag vill åker vi 20 juni...annat vill jag inte ens tänka på! sen ska jag kanske få sommarjobba 3 veckor också,great!


ne nu ska jag sluta babbla och börja göra lite nytta, glöm inte att ställ lite frågor till frågestunden, svara i helgen!




take me back



helgen

hejsan! har eran helg varit bra? det har min ! elr ah, i fredags jobbade jag och olivia på gården...halv 7 till halv 12... det va ju lite segt menmen...

sen i lördags var jag på bodaborg på dagen med jennifer isabelle och felicia! det var bellas och felides present från mig och djenn :) sen på kvällen hade line party,ingen har väl misat alla snygga bilder på fb? elr den snygga filmen....jag härmade felicias rörelser men hon filmade bara mig... :P


sen idag blev jag väckt runt 8 av att min älskling kom och la sig brevid mig i sängen.somnade om och gick upp vid 11. sen åkte vi hem till han runt 2 då det blev kalas,trevligt! åkte hem runt 9, nu ska jag sova. imorgon äre dans igen,längtar!!







frågestund

kommer inte kunna blogga på mkt under helgen för jag kommer vara fett med bissy! på fredag ska jag nog va med filip ett tag innan jag och olivia åker till gården för jobb. på lördag ska jag upp tidigt för kl 10 ska jag åka till bodaborg med jennifer,isabelle och felicia. kommer hem runt 4 och på kvällen ska jag till line. på söndagen ska jag spendera dagen med fin pojke <3



SÅ därför kör jag med en liten frågestund nu ! kmr svara på alla mogna och lämpliga komentarer.




torsdag

hejsan! igår kunde jag ju inte blogga för jag åkte på stan direkt efter skolan med felicia och olivia och köpte present till line. när jag kom hem stressade jag till träningen som förövrigt va askul men så jäkla jobbig!


idag vare vanlig dag i skolan, men asså dem måste ju göra ngt åt skol-maten ????!!!! oätbar. slutade halv 4. nu ska jag äta klart mitt mellis och kolla på o.c




tisdag

hejsan!


slutade kl 2, älskar tisdagar! men jag och olivia va kvar i skolan till typ halv 4... för hon skulle med en kompis som slutade då och jag väntade på filip :P vi åkte hem, chilla lite som vanligt. han åkte på träning 7 och sen dess har jag sutit vid datan och tv:n :) ska nog lägga mig snart och kolla på lite mer O.C ! såå bra!


hörs mer imorgon,då ska jag på stan efter skolan



måndag

hejsan! bloggade jag ngt igår..? tror inte det :P men iaf, ställde klockan på typ...8, låg och drog oss till halv 9. man vill aldrig gå upp ur den varma sängen och ur min pojkväns varma famn! menmen, pappa hämtade mig runt 9. åkte till brickebacken och spelade match som förövrigt gick åt pipan för min del!


nee, gud va dåligt gick för mig! men vi vann iaf med 18-0 :D efter det åkte jag och mamma och köpte nya innebandyskor till moi, thanks! dem ska jag premiäranvända ikväll på träningen :D


nice med lite nytt inför DM-finalen (som spelas dagen efter min födelsedag,mindre än 3 veckor kvar!!) ! hoppas bara jag får spela då....vi har ju slagit ihop oss med lillån så vi är så sjukt många och kan inte låta alla spela på finalen.. :/ men hoppas jag är en av dem 15!






bilder från förra årets dm-final




SEN var jag hemma hela eftermiddagen med filip<3





nattblogg

hejsan!

åt hemma. drog till filip runt 9. nu ska vi ta en natt-macka innanvi går och lägger oss. håller typ på att somna nu framför datan......gick ju upp tidigt imorse! aja godnatt alla, hoppas ni har haft en trevlig lördagskväll! puss


söt kille



lördag

hejsan!


idag har jag jobbat på pappas jobb :) lite kosig är ju alltid nice ;) sen när vi kom hem nu har jag legat i min säng och kollat på O.C :D ikväll ska vi få gäster men jag kanske åker till f ist, om han nu kommer hem ikl från sm haha :P hoppas,blev riktigt filip sugen nu :o sen på söndag äre match mot brickebacken i birgitta skolan halv 11,taggad!





.


jag har fått lite frågor om hur jag är som person om jag är stel och tråkig elr om jag är en skojig person...

jag älskar att ha kul och skratta, (men vem gör inte det..?). jag är nog mer en skojig person... elr asså jag är typ astöntig egentligen :P kan hålla på och tramsa och tönta mig så sjuukt mkt med vissa! speciellt olivia och filip för dem KAN faktiskt skratta åt mig...haha nemen dem har smma humor :D förstår inte hur alla sår ut med mig haha!

jag är ganska snäll också och ler glatt åt gammlingar man möter på stan! men ah, jag kan nog inte beskriva mig sjäälv så bra..jag låter bilderna få visa mitt rätta jag :D












torsdag, sorry...

hejsan! förlåt för att jag inte bloggat men jag har verkligen inte haft lust ....men nu får ni ett inlägg!

igår åkte jag och gymmade med filip på morgonen, gick väl sådär men kul vare iaf! :D sen duschade vi där och gick upp på stan och åt på la baguette, asgott! efter det åkte vi hem till mig och va där hela kvällen! hade mycket kul med mycket skratt. älskar han så<3 nu är han och typ resten av hela örebro (känns det som iaf) på SM.

ååh jag vill också med! dummt av mig att inte gå på "uttagningarna" då.... :P ångrar mig faktiskt :/

men jag får träffa alla igen på måndag och då börjar väll mitt liv igen haha. till dess kommer jag antaglingen ligga i min säng med nerdragna rullgardiner hela helgen... :P


nu ska jag lägga mig oxh kolla på O.C ! vi hörs bye :D





största kärleken för mig.



tisdag

godmorgon!


tänkte börja med att säga grattis till line som fyller 16 idag! :D om exakt 1 månad äre min tur!

idag vet jag inte vad jag ska göra, om olivia har kommit hem till sverige är jag supersugen att träffa henne! men jag vet inte när hon kommer hem.... :P jaja annars ska ja nog ta en promenad upp till hovsta lifs och köpa lite sylt till lunchen och halstabletter :)





söndag

hejsan!

igår hyrde jag och filip filmen "Hole in one". den tyckte jag va väldigt bra faktiskt! den va som amarican pie, ngra samma skådespelare ochså :) vi vaknade typ 11 imorse. nu har vi kollat på nils karlsson pyssling och funderar vad vi ska hitte på idag. det blir nog en tur till coop sen film, fortfarande trötta sen nyår typ haha!


hoppas ni får en fin dag, vi hörs!





lördag

hejsan alla och gott nytt år!


igår började kvällen med gäster. jennifer och isabelle + deras familjer kom på tre-rätters middag! mkt trevligt :) sen runt halv 11 åkte jag till lillån,elr bettorp och firade vidare med filip och massvis med andra människor! raketer blev det också massvis av, och massa nyårspussar såklart :D vi gick hem runt halv 3 och la oss på en gång. hela kvällen var helt PERFEKT!

vi vaknade hos han runt 12 idag, tog det extremt lungt hahaha, vi har varit as sega idag kan ja lova! har typ inte vaknat ännu....
snart kommer pappa och hämtar oss, då ska vi åka och hyra film och köpa lite ben&jerrys! muuuums

hoppas ni hade en riktigt kul nyårsafton :D