tv/mat

när jag hade kollar klart på filmen så kom olivia hit,vi kollade en liten stund på tv sen så gick vi till hovstagrillen och hämtade min middag haha. hela min familj har varit i min brors nya lägenhet idag och lagt golv ochså så jag fick köra hämtmat idag. känns som att jag har ätit mycket snabbmat nu de senaste dagarna ... :/ ÄNDRING! men ah, på fredag blir det ju också snabbmat haha. men nu kollar jag iaf på blåsningen, lite kul faktiskt. sen ska jag kolla på kepping up kl 22 :)




film break!

nu har jag gjort klart so:N och pluggat lite spanksa så nu är jag värd en paus! ska kolla på luftslottet som sprängdes :)





nattlandbandyn!!!

tiderna och tabellerna är klara ;)

20.15 8A-9D

22.45 8A-7D

01.00 8A-9A/B

02.30 8A-7F


tagggggggga tjejer :D:D:D



sista dagen på lovet :(

hejsan! idag vaknade jag 12, gud så skönt haha! upp å åt frukost sen nu har jag precis gjort klart min so läxa. måste plugga lite spanska också :/ har ju prov på tisdag, hoppas att det går bra annars får jag damp! och hoppas att det här provet inte är lika svårt som dom andra fick hehe. sen måste jag städa idag också. haha igår så slängde jag mina sängkläder i tvättmaskinen och glömde bädda in nya så typ vid 1 i natt när jag skulle sova så hade jag inte bäddat och jag orkade verkligen inte gå ner och hämta saker och bädda in det och blabla så jag bäddade in mig i massvis med filtar, det blev as mysigt haha :D men nu ska jag bädda min säng hejdå :)


och på torsdag kommer min älskling hem <3 !!!!!!!!!!!!!!! har saknat henne sååååå. men kan nog inte träffa henne på torsdag för jag måste plugga till engelska provet på fredag :'( men jag ser henne ju i skolan på fredagen ;)




.

det får bli två frågor idag ;)



-tänker du mycket på ditt/andras utseende?
:)


svar:
ååh vilken rolig fråga:D ! hmm, nja.. , asså jag föredrar att inte sminka mig om jag har ngn "finn-fri-dag" elr ngt haha. men visst jag tycker det är så sjuuuukt kul med smink ochså men det är absolut inte för att jag vill vara ngt speciellt snygg utan bara för att det är så himla kul att prova runt lite haha :) och ja det är ju klart att jag bryr mig om att täcka en synbar finne om jag har en, men det är nog bara självförtroendet som det går på.men asså jag tänker såhär: det är kul att fixa till sig ibland men asså man kan ju inte dölja den man faktiskt är. man kanske ska träffa ngra nya killar och då vill man vara snygg för att skaffa en kille....men man vill ju fortfarande att han ska falla för din personlighet och inte för hur du ser ut,elr hur? :) fast jag tror nog att alla bryr sig lite om sit utseende ;) 


och om jag bryr mig om andras utseende vet jag faktiskt inte...det beror nog på ;) om det är en liten fjortiz som har as mkt fondation på läpparna och typ tre ögonfransar så tkr ju jag att det ser konstigt ut men det är ju fortfarande bara en smaksak. men är jag ute o raggar efter en kille så tänket jag inte alls så mkt på utseendet. det jag faller för är nog ögon och leende. men asså jag bryr mig inte ett skit om han har vax elr ngt. 



men jag bryr mig inte ett dugg om vad andra ska tycka om mig om jag inte har smink elr ofixat hår ;)

 




yesterday's pics










hahaha jag glömde bra upp shortsen lite.. :P



solkysst

hellu again, spelade match förut i div.2, det gick sääämst. hade ont under fötterna också :( ajajaj! och nu är jag typ bajs hungrig så jag hoppas att maten är klar snart ;) sen ska jag bara slappa hemma och kanske kolla lite på melodifestivalen om det är ngra bra med :)


och jag komme inte kunna blogga så mycket i veckan som kommer för jag har as mkt i skolan :S spanska prov,so läxa,ma läxa, sv läxa och engelska prov. GREAT :( sen är det nattlandbandyn på fredag som jag måste fixa till också..... jag kommer vara helt SLUT nästa helg!


och om ni har frågor om rubriken, jag solade ju hos cassa igår och jag känner mig faktiskt lite solkysst haha ;)


okej man ser typ inget från webbisen men i verkligheten så är jag röd haha



.


-vad dansar du egenterligen?


svar:
jazz :) och det är många som undrar vad jazz är för ngt för när jag själv tänker på jazz så tänker jag på typ trumpeter ochså haha och det är ju inte så ;) det är lix vanlig dans med piruetter och padeboreer. nejmen det är typ ne blandning av ALLT! modern/street/balett, ibland lite samba steg. men ah jag ska försöka filma när jag dansar på måndag så kan ni få en tjuvtitt på vårens uppträdande då vi ska dansa en vanlig jazz, en disco jazz och ett lyriskt nummer. det kmr bli GREAT!



jag efter sista uppvisningen förra året



home sweet home

nu är jag hemma från en hejveldans rolig kväll/natt med mina älsklingar! det började med att vi kom he mtill cassie och bäddade sängarna och dansade/solade lite solarium. sen kom cassie på att hon var AS sugen på godis så då skulle vi åka till coop kl 9 när de stängde kl 10... ah och bussen gick 2 min efter vi kom på att vi skulle dit så vi sprang till busshållsplatsen och trodde vi skulle hinna eftersom att den alltid är sen nu för tiden... men nej. vi väntade till 20 över ,(den skulle gå typ 5 över tror jag) sen skulle vi gå till hovsta lifs haha men när vi väl var framme så hade ju dom också stängt såklart...så vi gick hem igen och bussen kom aldrig :S så vi gick tbx till cassie utan godis.



sen så dansade vi lite till och sjung haha får se om det kmr videos på det senare ;) sen kollade vi på "A walk to remember" , jag och olivia somna haha vi va så jädra trötta! medans sara och cassie satt och bölade åt filmen :') men när filmen var slut såå pratade vi och skrattade åt olivias ******* HAHAHAHAHA!! cassie höll på att kissapåsig av garv! sen imorse vaknade vi av sara som skulle åka och köpa fotbollsskor halv 10.... sen gick vi upp vid halv 11 och åt toast innan jag och olivia bar oss hemmot :)





ready for sleepover party!!

yes ni läste rätt! nu drar jag till cassa :d kmr nog inte blogga ngt mer på kvällen så hoppas att ni får en trevlig fredagskväll alla !





hemma igen

hellau, hemma från stan nu :) hämtade lite kläder som mamma hade sytt upp elr ngt, och shoppade lite :) elr ja, ett par trosor men det är iaf ngt hehe. så nu ska jag äta lite innan jag sticker till cassie :) sover där också med sara, olivia och kanske line, det var ett tag sen nu! och på fredag är det NATTLANDBNDYN!!!!!!! ska bli så jädrans kul :O!





loveUgais <3



dagens planer

nu ska jag snart åka upp på stan med oliven,knorr och kodo :D har lite ärenden att fixa ;) här kmr iaf dagens:

har min svarta kavaj fråv veromoda :)






dans<3

var det någon mer än jag som fäljde so you think you can dance season 6 ? jag hejade iaf på Ashleigh och jacob hela tiden! så nu tänkte jag visa deras fina rörelser om ni inte sett det:









men även en vecka så dansade ashleigh med sin man ryan som också var med i programmet och det var sååååå fint :') :




sen så var russel och kathryn väldigt bra på sitt hiphop nummer!:



morgon bad (Y)

godmorgon mina vänner! idag är det fredag :DDDD nu på morgonen ska jag ta mig ett morgondopp i badkaret haha och frächa till mig lite sen vet jag inte vad jag ska göra, har lust att träffa sara,cassie, line och olivia ikl men ah vi får se hur det blir :)



och så här såg jag ut när jag vaknade haha





:')

typ den finaste låten? asså jag blir impornerad!! hon ställer upp i lilla melodifestivalen och sjunger om sin nära vän som gick bort. asså att sjunga och tänka på henne. det skulle jag ALDRIG klara av. jag skulle bryta ihop i tårar när jag tänkte på han/hon.





hemma från frissan och fikat

japp nu kom jag precis ínnanför dörren från ett super roligt fika och frissan. först när vi kom till oliven så luktade det kladdkaka i hela huset, inge fel! hon öppnade presenterna och sen satte vi oss vid bordet. vi fikade med massa gott och skrattade och pratade mycket. sen blev det dans för vissa he-he.sen vid kvart i 4 elr ngt så gick jag därifrån till frissan och som tur var hade hon ingen innan så hon kunde börja med mig direkt. tog bara och klippte bort det slitna topparna. hon fixa till mitt hår också med lockar ochså, så emmastyle hahaha!  jaja bilder från fikat kommer väl när dem andra har lagt in så jag kan printa för jag hade ingen kamera med mig. men bilder på håret får ni nu och tänk på att det är lockat så det är inte så kort som det ser ut!


två bilder på hur jag såg ut innan jag klippte mig:
 





efter:






dagens klädsel bestod av skjortan jag köpte igår och ett par vanliga jeans.smyckerna jag hade var en chanel klocka samt örhängen, mammas armband från pearls for girls tror jag och ett armband och jag fick av jennifer innan hon åkte som jag inte tagit av mi (hh)



.


- vart har du köpt nagelstenaren? :)


svar:
tack för frågan! jag tror att du menar nagelstenarna? jag fick dom faktiskt i present av jennifer men jag tror att du kan hitta dem på åhlens,lindex och cubus :)







har du ngn fråga? ställ den bara vettja!



torsdag

tjenis! vaknade vid halv 11 av att mor min ringde -.- måttligt sur blev jag. men nu är jag uppe och ska sätta mig och plugga spanska! ni minns väl att jag inte gjort provet..? det ska jag iaf göra på tisdag så nu måste jag plugga lite he-he. sen vid runt 1 ngt så pallrar jag mig över till oliven<3 hon ska ha ett litet födelsedags fika, mysigt va? hon fyller ju år im! herregud det känns som att jag fyllde för en vecka sedan men det var ju typ en månad sen nu :S jaja,efter fikat ska jag till frissan och klippa av mitt för en gångs skull långa hår :'( men det är slitet som ****. sen vet jag inte vad jag ska hitte på :) och vill ni veta en rolig sak? jennifer kommer hem om typ en vecka :O:D:D:D:D:D asså det kändes som att hon åkte för typ ngra dagar sen, jädrans va lovet har gott fort :S 


och en till sak, min nya rakhyvel som jag köpte igår, vilken uppfinnig asså! haha asså inte själva hyveln utan saken den sitter på :O man kan ju sätta upp hyveln på väggen i duschen! och sen har den en liten garderob bakom som man kan lägga själva skaften i, skitsmart!!!

 







vad gör mig glad/ledsen?

det kom ju sånna frågor på saken där nere så jag tar det nu:

saker som gör mig gald:

-resor
japp,jag älskar resor! spelar nästan ingen roll vart. jag älskar att vara på flygplatser! för då har man varit borta ngn stans och ska hem och träffa kompisarna igen, elr så ska man iväg på en as rolig resa! och det finns annan shopping och annat folk ;)


-vänner
mina allra bästa vänner: olivia,jennifer,isabelle,felicia,sara,cassie&line. utan dom,ingen jag. ni är BÄST! vi har alltid kul och vi kan snacka om allt. älskar er!


-mat
yes ni hörde rätt! jag älskar mat haha. älskar att grilla på sommaren och prova ngt nytt! men ah, mat äger!


-shoppa
japp, shoppa gillar jag enormt mycket att göra! att gå runt på stan och prata med en god vän och kanske ta en fika bland allt shoppande. sen kommer man hem och kollar igen allt man shoppat och blir glad :)


-tv
söndagar utan keeping up,när man har tråkigt och inte kan kolla på hannah montana, torsdagar utan glee, VAD ÄR DET FÖR VECKOR?!


-romantiska filmer
det bästa som finns! jag kollar typ bara på kärleksfilmer helst. jag älskar kärlek! det är så fint bara. 


-dans
ja ni trodde väl inte att jag skulle glömma den här punkten..?  nepp! dansen är en självklar sak på min gilla lista ;) jag dansar hur jag än känner. är jag ledsen elr sur så dansar jag av mig det med hög rock musik,elr om jag är glad så dansar jag till glada låtar :) jag gör det när jag har tråkigt och ah när som helst!


-msn
det gör mig väldigt glad! man kan ha kontakt med många fina människor via nätet.den som kom på msn borde fan få nobelpriset!


-musik
herregud, vad vore världen utan musik? lyssna på musik är ju också något man gör exakt HELA tiden, iaf jag.


-smink
jag har en stor passion för smink. vet inte varför men så äre bara :)


-glada människor
ja när man typ ska köpa ngt så är kassörskan trött och otrevlig, gud så nertrykande! det ska vara glada inställningar :D


-komplimanger
ja vem gillar inte att få komplimanger....?


-sova
ibland kan det vara sååååååå sköööööööööööööönt att sova


-skid resor
ja till vemdalen varenda år, superkul! älskar att åka skidor


-roliga saker i skolan
som t.ex nattlandbandyn? alla skolor borde ha det! elr när elisabet bjöd oss i klassen på marreng swiz elr hur det stavas hehe. elr dan innan julavslutningen då alla lärare hade typ en liten melodifestival.


-sommar
behöver jag komentera elr lägga till ngt mer på den här punkten...? sommaren är det bästa på hela året














haha ja nu orkar jag inte skriva ngt mer ;9 ni får dem ledsna sakerna ngn annan dag :)



emma är trött och har tråkigt hehe

TESTET BÖRJAR : 21.17
1. Namn? - emma 
2. Ålder? - 15
3. Vart bor du? -  örebro 
4. Bor tillsammans med? - mor,far,syster och bror som flyttar snart
5. Färg på ditt hus? - rött
6. Hus eller lägenhet? - hus
7. När är du född? - 4 feb
8. Klass? - 8a
9. Vilket år tar du studenten? - 2014
10. Något jobb? - nej
11. När gick du upp i morse? - runt 11
12. När ska du sova? - vet inte,snart
13. Duschat idag? - si
14. Kramat någon idag? - inte vad jag kan komma på faktiskt 
15. Pussat någon idag? - nej
16. Vad har du ätit idag? - spagetti&köttfersås x2, sen prinsessbakelse,frukost
17. Dagens klädsel? - leggins,linne,kofta,halsduk
18. Dagens smink? - concealer,puder,rouge,mascara,eyeliner
19. Dagens sötnos? - mor
20. Dagens roligaste? - systrami


Socialt:
21. Har du många vänner? - haha jadå
23. Vem kramade du senast? - ingen aning
25. Hur många har varit otrogna mot dig? - vet inte, har inte haft så "seriöst" 
27. Har du pojk-/flickvän? - nej
28. Vem pratade du med i telefon senast? - oliven
29. Vem fick du senast sms ifrån? - oliven

Favorit:
31. Film? - the nootebook
32. Låt? -  hmm,alla coldplay
33 mat? - grillat med klyftpotatis och kall bea + god sallad! (som isa hehe)
34. Dryck? - cola, fanta exotic,vatten
35. Färg? - vit
37. Stad? - inrikes? stockholm
38. Land? - bland dom jag varit i så blir det spain
39. Ämne i skolan? - idrott
40. Människa? - familjen och bästa vännerna

Senaste:
41. Personen du tänkte på? -  sara olssson
42. Personen du kysste? -  hm... vet faktiskt inte
43. Gången du spydde? - länge sen som tur är! kmr inte ihåg  
44. Gången du grät? -  förra veckan tror jag
45. Pizzan du åt? - visuvio
46. Gången du var i Göteborg? - klassresan i 6an  
47. Gången du var i Stockholm? - smmarlovet tror jag
48. Gången du var full? - aldrig varit  
49. Gången du var hög? - aldrig varit 

Antingen eller:
51. Svart eller vitt? - beror på, men vit
52. Hund eller katt? - katt
53. Festa eller hemma och mysa? - beror på haha. skulle nog vilja vara hemma o mysa tror jag ;) 
54. Tvspel eller datorspel? - tvspel
55. Singel eller upptagen? - singel nu men jag väljer lätt upptagen
56. Hångla eller kramas? - båda,mest kramas
57. Lunarstorm, Helgon eller Playahead? - nada haha 
58. Ragga eller bli uppraggad? - uppraggad
59. Big Brother eller Paradise hotel? - paradise hotel
60. Blont eller svart hår? - blont
61. blåa ögon eller bruna? - båda
62. Choklad eller lakrits? - choklad,i hate lakrits!
63. Göteborg eller Stockholm? -  stockholm
64. Högerhänt eller vänsterhänt? - vänster
65. Coca cola eller fanta? - cola
66. Pizza eller kebab? - pizza
67. Randigt eller prickigt? - randigt
68. Älska eller älskas? -  båda!
69. Leva eller dö? - leva

Antal:
70. Personer du älskar? - hmm, släkten och bästa vännerna
71. Personer du hatar? - inga vad jag kan komma på som gjort ngt mot mi
72. Gånger du varit full? - inga
73. Personer du hånglat med inom en 24 timmars-period? - 1 
74. Glassar du ätit på en dag? - vet faktiskt inte, är det varmt kan det bli 5 st
75. Festivaler du varit på/ska på? - gatufesten tyo 3-4 ggr
77. Gånger du varit hög? - ingen
78. Personer du saknar just nu? - jennifer fläskis
79. Gånger ditt hjärta brustit? - vet inte

Vem:
80. Vill du kyssa nu? - zac efron haha
81. Ska du träffa imorgon? - mina girls
82. Sjöng du senast för? - hmm, malvin
83. Hade du senast en msn-konversation med? - limpan
84. Spelade du tvspel med senast? - vet inte riktigt,
85. Vill du ta med på resa just nu? - mina girls!
86. Vill du kasta en sten i huvudet på? - hmm, har alltid varit samma person
87. Förtjänar att dö? - ingen
88. Är söt? - min far
89. Vill du sova jämsides med i natt? - ingen hha,kmr somna tidigt så då blir det inge kul

Vad:
90. Gör dig glad? - oj ska jag ta upp allt kan jag ju lika gärna skriva en bok! MYCKET!!!
91. Gör dig ledsen? - finns ett x antal saker på den listan också, får ta ett inlägg bara om det tror jag
92. Vill du helst göra nu? - kasta varmvatten på snön
93. Önskar du att du slapp göra? - städa badrummet i gång i veckan
94. Vill du ha nu? - summer!!!
95. Önskar du dig i födelsedagspresent? - hmm, ett år kvar så jag vet inte ;)
96. Längtar du till? - nattlandbandyn,jennifer kmr hem, jag får åka utomlands själv!
97. Tycker du om dina betyg? - ok
98. Ångrar du i ditt liv? - vet inte
99. Är det bästa som hänt dig? - träffade dom underbara vännerna jag har
100. Hur mycket är klockan? - 21:36




shopppppppppppping!

hejsan! sorry att jag inte bloggat på hela dan men kom hem nu från en stor shoppingrunda med sara och mamma :) jag köpte en del som jag tänkte visa er nu :



ljusblå skjorta från Riley (sisters)
ord pris 400, köpte den för 120
nitskärp från vila, 100


vit blus från cubus, 50 kr!!!!


svarta jeans, lindex, 150 tror jag


ny rakhyvel haha, lindex, 129


och det bästa köpet:

skitsnygga skor från skopunkten, 249



ja sen fika vi lite också :)



jag hade en supertrevlig tjej dag idag med andra ord :D



hemma igen!

hejsan babes! nu ör jag hemma från en underbar dag i romme alpin! åkte härifrån vid 6 på morgonen, åkte från messan vid halv 7. kom fram vid 9? sen åkte vi lite i backarna innan vi satte oss i värmestugan och tog en kopp varm choklad med grädde<3 sen åkte vi lite till sen åt vi hamburgetallrik (HH) sen åkte vi lite till innan jag oc hsara satte oss i värmestugan igen och tog oboy;) sen satte vi oss i solen och solade, det var meeeeeega skönt :O solen bara värmde i ansiktet (L) sen åkte vi hem igen runt 4 halv 5 och nu har jag precis käkit upp min pizza :D mamma och pappa är i min brors nya lägenhet och river massa saker och jag orkade verkligen inte ställa mig och laga mat !



här kmr lite bilder från dagen :
















05.30 im...

imorgon ska jag upp 05.30 så det är bäst att jag sover nu hehehe. kmr nog inte blogga på hela dan förns när jag kommer hem imorgon kväll ;)



new nails!

nu har jag målat klart mina naglar ! tänkte ta lösnaglar först men noep det blev det inte den här gången. använde bara vitt och genomskinligt nagellack och fick naturliga naglar :)




kanske lite dåliga bilder menmen ;)



film




hemma :)

hemma från stan nu :) köpte present till olide som fyller år på fredag,grattis i förskott bejb<3 köpte också två saker till mig själv hehe, nagellack och stioxyl för ungdoms hy ;)







första riktiga dan på lovet

hellu my lovers! idag ska jag på stan med fillah som jag kallar henne he-he-he. vet inte riktigt när jag kommer hem. men ah imorgon så ska jag,sara och line åka till Romme och åka skidor över en dag! det ska bli väldans kuligt :D! men ah nu måste jag fixa lite här hemma innan bussen går ;)



så här ser jag ut i fejan idag. provade ngt nytt haha






lite höstlövs inspererad,vet inte varför eftersom att jag hatar hösten...



klart!

nu är håret klart och det blev betydligt ljusare men kanske inte riktigt blondt ännu? får se imorgon i solljuset ;)

i min mottligt dåliga webbkamera ser det ut så här iaf:




skillnad från hur jag hade runt jul..?



OLIVIA SKRIVER

TJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!
OLIVEN IN THA HOUSE BIATCH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

WHASSUP GANGSTA'H?! emma sitter här med en fånig mössa på huvudet och hon är inte snygg kan jag meddela .... :S

Ja vi är bästisar, best friends forever and ever youknow, men lix man måste ju säga sanningen och EMMA ÄR INTE SNYGG NU! Hon ser faktiskt förjävlig ut.. men jag älskar henne ändå ju! (elr gör jag..? ;) )

Take care! (L)



färgen är i!









ni får se resultatet snart ;)



på G

oliven är här nu och och håller på med slingningen:'


cuuuuuuuuuuuuuuute



söndag

godmorgon! idag ska jag nog färga håret! och ni får inte retas om det blir orange, men jag är ju somsagt på min väg att bli blond igen ;) får se hur det blir he-he. sen ska jag kanske åka till skinnmäster med mum och kolla på en ny skinnjacka, sen kanske träffa bajskorven fartash. puss på er sålänge





håll tummarna för att det blir bra !!!




my babe

nu ska ni få höra när min bästa vän cazandra johansson sjunga!!! hon är så grymt braaaaa




15 sanningar om mig själv.

1.jag älskar att dansa,gör det hela tiden och har gjort det sen jag var 5 elr ngt.

2.just nu hatar jag snö!

3.jag älskar att vara utomlands eller på flygplatser!

4.jag har godisstopp och ska ha det till påsk.

5.min stora hobby är smink.

6.just nu är jag rik.

7.jag gråter väldigt lätt.

8.jag vill flytta till usa och gå på ett riktigt high school.

9.jag är galen i cantalope/galia meloner!

10.jag har aldrig gillat fulkornsmakaroner.

11.jag hatar ljugare elr vad man ska säga men har själv ljugit för en viktig person och det är jag inte stolt över men ska rätta till det så snart som möjligt!

12.mitt favorit program på tv är keeping up with the kardasians,one tree hill,glee och hannah montana :P

13.jag är grymt sugen på godis!!

14.jag tror inte att innebandyn kommer att bli kul om jens slutar.

15.jag har VÄRLDENS bästa vänner<3




ni får gärna fråga om det är ngt ni undrar över :) jag lovar att svara



emma dag ist

nu har jag duschat klart och idag blir det nog bara en emma dag :) har precis tagit i hårinpakning för det behövs verkligen!!! ska nog göra en kladdkaka också... och är det ngn som vet om coop har nagellack? det satt jag och funderade på förut,behöver ett vitt. men ah idag så ska jag pyssla om mig själv lite ;)



instyle hårinpakning



falskt alarm...

hallo igen,blir nog inge smink idag haha. harlegat i sängen hela morgonen och känner att jag verkligen inte orkar göra nånting haha. ska nog kolla på film,duscha också, glömde tvätta av sminket igår också så jag känner mig inte så fräsch... det blir ngn anna dag ist! fårse om jag pallar mig iväg till coop och köper ngt gott att äta till filmen ;)


jag justnu:






jag kan stava!

och ja jag vet att ögonskugga stavas me U och inte Y!!!! men dom sitter brevid varandra på tanjentbordet :S



jag kan stava!

och ja jag vet att ögonskugga stavas men U och inte Y! men dom sitter brevid varandra på tanjentbordet :S




makeup day :D

hello ! idag har jag naaada att göra så då ska jag tillbringa min lördag med att testa lite nya saker innom makeup-vägen ;) ska bli intressant, lägger upp bilder sen



tri brown color by makeupstore,REKOMENDERAS! perfect till ögonbrynen med kan anvöndas som ögonskygga och kajal :)




det senaste i sminklådan ;) microshadow nectar by makeupstore. skit snygg till våren elr hösten som ögonskygga men även som rouge! ;)




och i vår så är det mycket färger som gäller! så våga då okcså på en riktigt snygg men färgad sminkning :) skuggorna på bilden visar de färgglada skuggorna jag har hittils.a givetvis köpa mer färger ;) höst upp på inköpslistan blir nog makeupstores metal cherry och någon slags gul :)

orange:inspiration ,MATTE eye shadow
lila:awethyst, MATTE eye shadow
blå:wisdom,MATTE eye shadow
ljusgrön:pearl,eyeshadow 31
turkos/blå:eye dust,music



vem bär den bäst?



jag tycker Eva lätt!





inte cameron iaf....vet ej vem den andra är haha



pallar inte längre

haha nu pallar jag inte mer LET'S DANCE....ska kolla på en film nu tänkte jag :D till det har jag min drog:vindruvor!!! och ett glas cola :D




ni ¨når mig på msn o mobilen ;)



hemmakväll

blev tyvär ingen bio ikväll :8 det blir hemmakväll för mig ;) ska väl kolla på let's dance med familjen om en kvart sen ska jag väl se på en film och sitta vid datorn hela natten, gud så underbart!




vem tycker ni ska vinna? jag tycker .. :


så snygg hehe



fredagsmyyyyyyyyyyyyyyyyys

hallo! idag är det fredag vilket innebär fredagsmyyyys :D nu kollar jah på...... one tree hill! det kunde ni inte gissa va? sen ska jag städa och bara chilla ;) ikl blir det nog somsagt bio men vet inte säkert ännu,återkommer!



här kommer lite ljuv fredagsmusik :D











08.07

snart kommer cassie!!!!!! måste skynda på det här inlägget:


innejacka: gina
linne:gina
leggins: JC



kör på smink idag :)


yeah rock'N'roll!!!!!!



typ 13 dagar kvar..?

jag sitter och funderar på hur mpnga dagar det är kvar tills jennifer kommer hem en aning brunare än jag....tror att det är 13 men jag vet inte säkert haha :) sorry btw för den dåliga uppdateringen idag. imorse så cepade min dator och nu när jag har varit hemma så har jag inte haft ngn så stor blogglust... lovar på bättre im! då det är fredagsmyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyys :D kanske blir bio med sara och andreas men troligen inte hehe ;) vi hörs im, slaap lekker ;)



home sweet home

hejsan, hemma från skolan nu. as skön dag måste jag säga :S inte likt torsdagar!
svenska:kollade på film (shrek den tredje)
spanska:kollade på film (vet ej vad den hette)
so:snackade mest
LUNCHLUNCHLUNCH
idrott: började med tolkan(en slags dans haha) sen innebandy
matte:jobbade vanligt i boken
teknik: kollade på film hahah, vet inte varför för det är ju inte så likt teknik...? kollade på bruce den alsmäktige haha!

slutade halv 4 och fick stå och vänta på bussen i kylan.sen nu har jag kollat på one tree hill som vanligt ;) nu ska jag göra lite engelskaläxa, 6st verb. hej så länge ;)



xxx/E



emma(L)summer

nu tänkte jag visa mina favorit sommar plagg! länktar till sommaren så enormt mkt!!!!



favorit klänningen! en tunn skön klänning från hm



solbrillor från gina i think.






jag älskar när linnena är stora i ryggen! särskilt när man har ngt snyggt under




det här linnet gillar jag stort också!






emma=bored

nu har jag tråkigt...syns det..?






men nu fick jag en ideé som ni får se snart ;)



haha good morning!

this morning im gonna whrite on english so my friend malvin understand ;) we talked  yesterday aand he dont think that i have a big as....but i have hahaha all the people that sees me in school now it so ;) and oliv my friend can absolutly say that i have a FATASS hahahahahahah!! but oliv...you have it to,we are the big as people ;) 
but he dont belive me so i am gonna show a picture now on my as :) everyone that knowes me already now it so....




suck on that malvin!
cant have a pib pic,to dangerous









haha hade lite fel kanske...?

hittade en bra bild jag tog typ förra veckan ler ngt och jag har inte gröna ögon men dom är väldigt ljus bruna och dom har varit mycket mörkare och det är lite konstigt :S


lite oplockade ögonbryn jagvet.. skulle spara ut och förändra dom lite men jag är lite perfektionist så det gick inte haha :)



hemma

hellu nu är jag hemma från skolan. spanska först, ska göra provet tisdagen efter lovet. sen slöjd, superkul! sen lunch,sen matte,no och sist hemkunskap! gjorde en as god soppa! slutade halv fyra typ. bussen dampa på vägen hem´så kom hem typ tio över 4..... kuta upp för trappan och kollade på one tree hill. sen nu ska jag väl inte göra ngt spec, kanske plugga lite spanska..? elr göra en kladdkaka :O!!! asså jag börjar bli fet,jag säger inte att jag är det,bara börjar bli haha :S måste sluta käka kladdkaka och burkbea hela tiden och börja tänka på beach 2010! oh vad härligt det låter :D SOMMAR<333333333333333333



jaja ni fick ingen bild på dagens imorse så ni får det nu ;)


jeans från weekday
tröja lånad av storebror!


nada smink at all today! så härligt!
och vetni?! min ögonfärg är typ helt cp! mina ögon är typ gröna nu men för ett halvår sen så var dom så bruna o fina :'( får se om jag har ngn bild jag kan visa er senare ;)




blogg sepade

morning! ikväll när jag kom hem så sepade blogg.se så jag kunde inte blogga då. men på danse nvar det iaf MEGA KUL! vi har ju alltid en vår föreställning och iår ska vi ha många danser :D vi började på ena igår och den går asamega snabbt :O men det är så jäkla kul!!! hon vet ju att alla i våran dansgrupp vill ha snabbt och coolt haha;) får se om jag kan  filma lite nästa gång så att ni får se en snutt på den dansen sen får ni köpa biljetter till föreställningen eller hoppas på att eran klass ska åka hah :) men jag kan iaf låta er höra låten. temat är typ golden hits elr ngt sånt så vi ska ha:


okej jag kunde inte hitta den för det är en remix och det går ej att hitta :8 men ni kan få orginalet hahaha:



relax dont do it! haha den remixade är mycke bättre och går mkkkkkt snabbare haha!



let's DANCE!!!!!

yes nu ska jag åka och dansa!!!! jag kan inte hålla mig :D så har jag vigat upp mig lite hemma ochså haha, hade så tråkigt så jag tog lite roliga bilder som ni kan skratta åt ;)



WAHO jag heter emma och leker vig hahaha




emma håller inte koll på utlösaren...





har jag nte snygg fot på denna bild?! har alltid velat ha "viga fötter" om ni förstår hur jag menar haha




haha emma tror att hon kan gå ner i splitt.....


nej vi håller oss till dom sakerna vi kan va...?









nu fick ni er lite bjudande biler hehe, nu måste jag gå till bussen, hejdå :D



filmer

här kmr lite filmer !!!



jag och isabelle på ett n00b disco i sundsvall hha



emd:




familjen johansson är på väg till vemdalen och är väldigt taggade!!




hemma

hejsan, nu kollar jag på one tree hill som alltid ;) sen ska jag plugga massa spanksa, provet är im men jag måste nog ringa min spanskaläärare och fråga om jag kan göra det ngn annan dag för att jag har missat så mkt eftersom att jag var sjuk hela förra veckan.... :/  får se hur det blir. sen ikväll är det dans:D men får se om jag ska dansa, jag kanske bara får kolla på eftersom att jag är så förkyld och har lite ont i halsen fortfarande. hej så länge!



glömde hahaha

haha jag glömde lägga ut en as bra låt i förra inlägget så jag gör det nu :) och nej det är inte miley cyrus om ni tror det,men det var hon som tipsade om låten comfortable med john mayer som både hon och jag tkr är AWSOME! så här kmr den :





<3<3<3<3<3<3



09:08

hellu, dags för skola igen! hoppas att jag håller ut hela veckan utan att bli sjuk!!! lite trött på det nu. iaf så här kmr dagens :


jeans från...? vet inte haha
svart linne från VM
grå tröja från peak





kör på en slarvig toffffs och typ inge smink(concealer&puder) bäst så (Y)



alla (L) dag

haha lite sent kanske men ah.... hoppas att ni haft en bra alla (L) dag! här kommer en hälsning från mig:









jag just nu:



it's a boy girl thing

plu8ggandet tog slut vid sex halv sju ngt, då käkade jag och har just sett klart filmen it's a boy girl thing. den var megapega bra! älskade slutet(L)! och i den filmen spelades en av huvudrollerna av kevin zegers som ser ut att vara bror med zac efron :S så det var ju inget minus kan man säga hehe...







SAMMA MAMMA?





grymt snygg är han iaf :D



nagelfix/plugg

medans jag nu pluggar tänkte jag fixa naglarna :) det var ett bra tag sen nu! kör på vanligt genomskinligt lack med liten stenar här och var ;) ni får se resultatet senare ;)




jennifer åker till thailando im.....!!!!!

jag kommer sakna dig tomta :')





glöm inte att köpa en väska till mig!




söndag

godmorgon. idag ska jag plugga massvis med spankska eftersom att vi har prov på tisdag tror jag :/ och jag har en viss tendess att vara sjuk just veckan innan vi ska ha prov:@ det har hänt tidigare!!! så då måste jag plugga ännu mer och jag fattar typ nada för allt står typ inte i boken :S så  idag ska jag plugga! attans,söndagar som ska vara tv dagar...... jaja får väl plugga fint nu på förmiddagen så att mamma låter mig se på tv på eftermiddagen ;) önska mig lycka til....lär behövas haha.




time to go!

nu går jag till line och åker på match :) bloggar mer när jag kmr hem ;)








hahahahhahahahaah

vilken jävla energi :O ser man hela får man ont i huvet!





är det sant?!?!?!?!?!

kan inte tro det... bland sveriges största blondiner har en nu blivit brunett :O KISSIE. det hade jag aldrig i hela mitt liv kunna trott....




jag trodde hon fejka först men det ser inte ut som så nu....



todays look






loveU

hoppas att allt blir bra nu <3






hahaha

hahahaha det här står på olivens blogg:

+ & -

BRA & DÅLIGT!

bra
+ gammal musik! letade nyss igenom massa gamla skivor och hittade sååå bra låtar som man lyssnade på när man va liten. underbart säger jag!
+ emma kirsha johansson! hahah hon är ju bara världens roligaste? känner ni inte henne har ni fanimej missat något. hade nyss webb med henne och varje litet ansiktsuttryck hon gör får mig att skratta sönder! hon har bästa humorn och det går inte en minut utan att man har kul med henne, hon äger allt och alla!!!!!
+ kolasås! jag har sagt det förut men jag säger det igen, det finns inget godare! AAAAAAAAAAH!
+ lady gaga! ja okej vissa låtar är jättedryga och man har hört dom 1000 ggr men nu menar jag henne som person! hon är ju för jävla cool asså! hon sticker verkligen ut och bryr sig inte om vad ngn tkr om henne. GRYMT!!
+ mitt innebandylag! de är världens härligaste människor och har så sjukt kul med dom! riktigt härliga brudar både på plan och på fritiden! alla är sig själva och det känns som om vi kan prata om mkt tsm! jag litar på dom!





jag känner mig älskad! läs och lär min fina läsare! läsolär.



städa=miley

städningen blir så mkt roligare när man lyssnar på miley :D








morgon fix

hellu :D idag ska jag åka och kolla när min eget lag möter ösk :) kan ju inte spela men ska med o hejja! innan det ska jag städa mitt rum och duscha :) och igår så la jag in massa bilder på min dator som jag tänkte dela med mig av :D
























nu har ni fått er ett gott skratt va?:D



tilbaka till drömmen

se bara på henne,hör hennes röst, hur kan man inte tycka om henne?!













klicka fram till typ 06:13 och lyssna!! :O




det här visste ni inte om emma....

......att hennes största dröm är att bli känd i usa elr ngt och bli fotad vart man än går! tyå en miley cyrus! deni,ta en aoutograf medans ni får den gratis



coop

tog en tur till coop för typ tio min sen elr ngt :) var tvungen att köpa ansiktsvatten till mig och syrran samt halstabletter och en tidning!





sjukling emma



gossip girl

hejsan, sjuk idag igen så nu ska jag kolla på massa gossipgirl :D:D:D



emma(L)........

vetni?! jag har en dröm om min framtid. jag ska vara rik,bo i usa i typ L.A och ha ett stort fint ryxigt hus :D jag ska vara värsta buisness whoman elr hur det stavas hehe :) jag ska ha ett eget företag samtigt som jag en en assistent åt ngn känd person på halvtid ;) jag ska också ha en assistens ;) och jag ska ha en STOOOOOOOOOOOOOR walk in closet med massa märkes skor och väskor :D:D:D:D:D:D:D:D::D jag är beroende av skor och väskor. tro mig. ska ju också givetvis ha massa fina kläder ;) och en till viktig sak är ju biln....det har jag ju inte glömt bort! jag ska ha en ....... (trumvirvel) .......... RANGE ROVER!!!! så grymt snygg :O jag älskar stoora bilar med biffiga skinnsäfen ;) det kallar jag lyx! ska också vara gift men min dröm man samt få två-tre barn som ska vara mkt välupfostrade :D låter det som mig ? kanske, kanske inte men nu känner ni den riktiga emma johansson!!! :D


mitt liv om 15 år..? :






fast typ dubbelt så stor :D innehållande:




de viktigaste iaf haha :D




herr och fru efron. emma efron...jag GILLART! förlåt,jag kunde hindra mig att ge min man en kyss på kinden...








hemma......igen!

hejsan. åkte hem från skolan nyss,kände att jag inte var frisk :( attans! då är jag ju hemma imorgon också! och då kan jag inte vara med mina fina vänner på kvällen im :( jaja nu ska jag vila och kolla på film :) blir nog en till van wilder haha



morgonsnabbis

dagens



mysoutfit står på listan idag! ska bara stå i cafeet med knorris. egenterligen skulle jag va hemma idag pckså men jag går till skolan för knorris skull! om jag mår pipss så får jag åka hem igen :)




ser jag pigg ut ele?



mer film!

ska kolla på fame nu hejdå haha :D ngt som sett den? var den bra?




pannkaksmästaren

in da hous!




dusch!!!

har precis kollat klart på en annan van wilder film, också super bra! nu ska jag hoppa in i duschen, känner mig fett ofräsch när jag är sjuk! sen ska jag kolla på mer film och steka pannkakor haha. det blev smet över sen igår och jag älskar ju pannkakor så det blir bara bra! :D


jag just nu:

so kissie style...?



sjuk outfiten:mjukisbyxor,tofflor,pappas tröja,FILT




ännu en dag...sjuk

godmorgon! idag är jag fortfarande sjuk och det enda jag äter är typ halstabletter o dricker vatten :) idag ska jag bara ligga hemma i soffan och kolla på massa filmer! van wilder 2 och 3 måste ses! sen måste jag upp på stan också.....MOT MIN VILJA!!!!! måste verkligen fixa prao för v.14 :( det ska ju vara inne idag men jag får lämna in im eftersom att jag är sjuk hehe :) men mamma ska fråga på hennes jobb (dagis) idag så får vi se om jag kan praoa där för då behöver jag inte åka upp på stan o fixa :D känner verkligen inte för det,vill bara vara hemma o dega ;)



so emma style?




hjälpte det...?

igår i skolan hade jag as ont i halsen och då ska man inte vara kall om öronen och huvudet sp på matten satt jag med olivens halsduk lindat runt mitt huvud...


hjälpte det...? TYDLIGEN INTE!



hasselbackspotatisen...

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej, såg en komentar nu från jennie som är med i min hemkunskapsgrupp att jag missade hasselbackspotatisen som vi skulle göra idag :(:(::(:(:(:(:(:(    (olivia skrattar nu)


vi som skulle göra en sån god fin hasselbackpotatis med kötttbullar lunch ! det missade jag :( ATTANS! det var ju årets höjdpunkt under vårterminen i HK. jaja,sånt är livet när man är sjuk..... hoppas vi gör det ngn annan gång!



jag(L)hasselbackspotatis



svar på tal, elr..?

jag vet inte vad jag ska kalla det när jag svarar på en kompis inlägg om en anna person?ngt förslag?




min vän line nielsen som ni kanske vet vem det är skriver skit om våran lärare på sin blogg och nu tänkte jag försvara henne(alltså läraren!!). line skriver på sin blogg att hon är ful,stinker, att hon inte kan ngt,att hon är dum i huvet osv. hon har lite fel. bara för att inte du line tkr att matte är kul har du faktiskt inte rätt att kränka henne såhär. varför skulle hon vara matte lärare om hon inte kunde ngt? varför skulle hon anställas lix? och nej hon lär inte ut FEL. då skulle ju alla få ig på proven...? och är hon dum i huvet för att hon bryr sig om dig och vill dig bara väl?  hon vill ju bara att du ska fatta vad du håller på med så att du kan få bra betyg i matte och få en bra utbildning när du blir äldre. och visst förut tyckte inte jag att matte var kul men om man lägger ner lite tid på det så kmr du fatta vad du håller på med,få bra betyg och resultat på proven och du kommer tillslut att tycka att det kan finnas tråkigare ämnen!

du skriver också att du inte vet vad hennes jävla problem är.och det kan jag lätt svara på men kanske lite taskigt att skriva i bloggen..? om du undrar så får du fråga mig :) men asså hon försöker ju bara att hjälpa dig!!! om du sitter och lyssnar på musik och håller på med mobilen o smsar stup i ett under lektionerna så är det väl klart att hon tror att du inte fattar eftersom att du inte jobbar. visst hon kanske inte är världens allra bästa läraremen  hon är faktiskt bra annars skulle hon inte jobba på skolan elr hur? när jag gick i 7an så tyckte jag exakt som du men man måste ge det ett försök. jag bad om hjälp på det jag undrade,kunde jg det tillslut så sa jag det och hon kunde gå. hon visste att jag hade svårt med matten så därför stannade hon kanske lite och kollade om jag faktiskt kunde elr om jag gjorde helt fel. jag bad också om hjälp hemma över läxor ochså. och när jag inte kunde så började jag gråta och tänkte att jag var sämst i hela världen på matte!! men jag försökte ändå. och tillslut fattade jag och blev glad :) jag säger verkligen inte att jag är bäst på matte nu men jag har defenitift blivit bättre sen 7an då jag hade väldigt dåligt resultat på prov oså. nu är mitt mål att nå vg i matte till sommaren. men det kmr blir svårt.jag måste vilja! och det måste du också line.


lycka till och jag tkr du ska ta bort inlägget för du har fel :)



van wilder

hellu, nu har jag kollat på min andra film idag det blev...





 van wilder freshman year. haha as rolig! funderar på att se tvåan och trean nu också men får se ;) jaja iaf så spelades huvudpersonen av jonathan bennett som är as snygg hahahahha



så snygg!!! men han är tyvär gammal nu.. :(







somewhere over the rainbow




butterfly fly away




tråkigt

medans pannkakorna steker i pannan har jag tråkigt så då har jag gjort en fin bild hahahahahah



no life..?



pannkakor :D:D:D:D

nu börjar min mage kurra så det är dags att ställa sig vid spisen och visa upp sina matlagnings konster haha. på menyn idag står det med stora bokstäver PANNKAKOR ! det är asamegasuper gott :D



sjuk

hejsan alla friska människor! själv är jag sjuk idag buhu :( så nu på morgonen har jag kollat på......



hannah montana the movie! väldigt bra faktiskt, jag tkr att alla som inte har sett den ska se den för den var bra! jaja i filmen fick man sig en liten ögonsten som heter lucas till och ser ut som så här:


killen i mitten. söt va?! och jag undrar om inte miley och lucas hade en liten romans under själva inspelningen,look.....


hmmmmmmmmmmmmmmmmm... och kanske efter inspelningen också...?


vad tror ni?



inget vatten

hahahahahahahahahaha ingen i typ hovsta,lillån,axberg elr ervalla har nu vatten i deras hus.... lite komiskt faktiskt! men hur kan lix ingen ha det?! dom tror att det beror på ngn läcka ngn stans :S hoppas bara att det funkar snart, tänk lix att hela familjen måste göra sina behov på toaletten.... USCH! nej hoppas att dom fixar det snart haha! tillsdess ska iaf mamma och pappa köpa hem mat från macdonalds så där har vi ngt posetivvt :D



måndag 8/2

hejsan! idag vare skola först, sen åkte jag och line upp på stan och skulle fixa praoplatser. vi skulle gå till jensen's och prata med en tjej och dom sa att hon skulle va där kl 4,när vi väl var där så sa dom att hon skulle komma kl 5!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! men vi fick prata med henne halv :) vi ska iaf vara där v.15 ;) kanske ska vara i stockholm v.14 men vi får se.




nu måste jag iaf plugga spanska! läxa tills im och prov om en vecka :S jaja hoppas att det går bra :)





dagens





kör på halsduk idag för jag har verkligen as ont i halsen! tror att jag har ngn halsinfektion eftersom att mina halsmandlar känns stora.... haha ja vi hade ju no prov på det för ngn vecka sedan och om man känner två stora knölar under kindbenet så kan det vra tecken på en rejäl halsinfektion! hoppas bara inte att jag har det :)



hm.se

hejsan, kollar runt lite vad jag kanske ska beställa hem från hm till sommaren ;)


dagsklädseln:









kvällsklädeln:






åååhhh vad jag länktar till sommareeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen!!!!!!!



jens karlsson

asså jens karlsson, han är världens bästa tränare :O ! alla tycker det,tro mig. det är bara han som skulle kunna gå på dm final i kostym.... (för att han lovade oss det om vi vann en match) men ändå!!




laget (L) jensis



fler bilder från helgen :)


oliven tar bilden ;)









bilderna från olivias blogg :)






;)

vill ni se matcherna från lördagen så klicka här:http://bambuser.com/channel/streamzone./broadcast/547003

alla matcher på en film! vi spelar typ i mitten ;)



dm

massa bilder från dm :D

















MÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅLL!!!!





så jävla härlig känsla alltså!



facelook

my makeup today is :

huden-dream matte mousse concealer(maybelline),bronsing powder(hm)

ögonbryn-tri brown color (makeupstore) ögonbrynsgel av ngt salg haha (face)

ögon-pearl eyeshadow 6(face) eye dust sensitive(face) dipliner (hm) lash extension effect (maxfactor)

läppar-läp blam (hm) läppstift 55 (vivaladiva)






today

idag ska jag först åka till möbelaffärer och tapetaffärer ochså, ska kolla lite med mamma och syrran på vad min älskade bror ska ha i sin lägenhet. haha han har faktiskt sagt att vi ska göra det även om JAG hade viljat gjort det själv om det hade vait jag som skulle flytta ;)


jag har precis fixat klart mig själv och tog lite kort för att jag hade tråkigt haha










hur tänker sverige?!

var det bara jag som såg melodifestivalen igår? sverige är ju helt mongo som inte röstar på hot-hot-hot låten :@ den skulle ju vunnit hela skiten i sverige och även i norge :O!!!!!!!

vinnarlåten:






mongolåten:




och han salem al fakir va ju wannabe mika!!!! men ola var iaf bra :) han kan nog vinna



mot knorris :D

hejsan, min kväll ska spenderas hos cazandra knorris johansson :D










kvällen igår

innan jag kollar på filmen tänkte jag lägga ut lite bilder från igår :)


hade typ en svart klänning med nitar och kedjor på axeln






cute....



dm final

hejsan. idag var det dm final. vi kom tvåa. förlorade mot askersund med 2-1. men deras målvakt är grymmmmm. vi vann överlägset på skott i första iaf, 16-6 tror jag att de va :)



men nu ska jag iaf lägga mig framför en film och sova tror jag. är helt slut i benen! jaja vi hörs sedan. puss



silvermedalj....



stressad

hellu. ikväll kommer mina vänninor hit på middag hehe :) dom kmr och 1 o 1.5 h och jagska fixa efterätt och mig, kanske oliven också :) det blir stressigt! men lägger iaf upp bild på kvällen outfit och facelook lite senare haha :D



thanks!

shoppade lite med mamma igår :)


INSTYLE shampo och inpackning


ELVITAL inpackning


PROFFAplus+ superhårspray haha




hemma

halojsan! kom hemfrån skolan nyss och nu sitter jag här och äter redberrys med mjölk (Y) ska kolla snutten som är kvar på one tree hill nu innan jag ska sätta igång o städa ...




MUMS!



hahahaahaha

ja eftersom att jag fyllde år igår så var det ngra av mina vänner som lade ut bilder på mig på bloggar osv. och dem var.... ja, se för er själva :D


jag o jennifer




jag o isabelle (sundsvall<3)




jag o sara, oliven ed på en bild ocksp :D





och fartasch la in en as gammal bild som felicia tog på mig i maj typ.. ? :D





tack för alla gratulationer alla(L)



dagens outfit


jeansleggins vila
kofta gina


tog lite andra roliga biler också hehe





och så här såg jag ut i morse tidigt.....

sweet..?




sorry :(

att jag inte bloggat på länge men det är ju så här att igår så var det min födelsedag :D och då hann jag inte med att blogga på morgonen för då var det paketöppning och tårta. sen i  skolan kan jag inte blogga och efter skolan var jag tyungen att åka upp på stan med line och visa vad jag önskade mig för hon hade ingen aning haha. gick lite med felicia o frida också för filleh visste inte heller... jaja sen letade jag och line praoplatser i hela stan och hittade ngra fina kap ;) men på alla skulle vi prata med typ på måndag och nästa vecka så :) sen hade jag bestämt att jag och min familj skulle äta på kinamuren, buffe :D, så vi skulle mötas där halv 7. då var det ingen ide att åka hem för jag skulle få hoppa av vid lillån och åka upp på stan igen för att vi skulle äta haha. sen när vi ¨kte hem från resturangen stannade jag o mamma vid coop och kom hem vid nio halv tio ngt :9 då ringde jag släkten och tackade för presenter ochså sen skulle jag sova!!!! det var min födelsedag hah :D




men nu bloggar jag på min nya fina dator innan skolan!!! har gott upp tidigare för det haha, nejmen jag ville testa hur datorn fungerade och den är underbar!!! i loveit :*





skor(L)(L)(L)(L)

hellu again ! nu är det så här att jag har sett massor med snygga skor på sidan ********.se och tänkte dela med mig lite av vad ni missar haha ;D



söta små skor till våren!







snygga partyshoooes








coola skor med nitar/stenar ;)








as ssnygga på väldigt bruna människor elr mörkhyade!!









DEM HÄR SKA BESTÄLLAS!!!!




MOAHAHAHAHA



jaja nu måste jag göra mig klar för träning, hörs sen maby...


XXX/E





hemma från skolan

hejsan, hemma från skolan nu. slutade en halvtimme tidigare från hemkunskapen :S inte likt! men vi hade vikarie så.. ;) nu kollar jag iaf på one tree hill <3  sen funderar jag på att ladda ner pojken i randig pyamas om den finns :) har hört att den är bra.  hejdå


saknar sommaren!!


jag och sara



hann med en snabbis igen!

godmorgon! kl är nu 08.30 och min buss går 08.54! en timme tidigare en igår :( men så är alla tisdagar. idag är det MATTEPROV:@@@@@@@@@ jag kmr faila men hoppas att det går bra hehe. spanska läxa idag också.... som jag inte har hunnit träna på eftersom att jag har pluggat matte.....

jaja en snabb bild på "dresscode &facelook" haha


jeansleggins från vila
kavaj från vero moda
armband från line haha



drar bak allt i ett deadem elr hur det stavas ;)


nu kmr min "till-buss-gå-vän" cazandra knorris johansson snart!

hejdå :*



dator på morgonen=stress!!

godmorgon ! nu är kl 09.36 och bussen går 09.54 så det här ska gå snabbt!!!! tänkte bara lägga in en bild på dagens outfit lite snabbt ;)



dags att springa!!!!

hejdå :D