just nu

ligger i min nya mjukisdress och kollar på valentines day (Y)









.


-Tjena!
Leter efter mobilglitter och hittar det aldrig :(
Vart köpte du det ? :)<3




svar:
jag köpte mitt på panduro, elr hure stavas haha. men det finns nog att köpa på andra ställen också. man kan även använda smycken som man sätter fast på naglarna :) om man köper på panduro så finns det inget limm med men jag körde på vanligt pappers limm och nagelsmycks limm :) nu sitter dem stenhårt!

men på bilden ser du ju att hela mobilen inte är täckt. det gick åt tre packet till det här. men å andra sidan så är min mobil ganska fet haha. men tre packet kostade runt 50 kr :) (16kr/st)


men asså hittar du bara stenar så går det nog att limma fast med vilket limm som helst :) akta bara så att det inte kommer limm elr ngt på batteriet ;) ta bort skalet från själva mobilen när du ska limma fast för säkrast resultat haha :P



om dagen

idag var jag hos cassie, där sara och line var också :) dem färgade saras hår och det blev asfint! sen efter det gick jag hem och gjorde väl inget.haha kollade på tv och satt vid datorn. sen lagat jag middagen också! riktigt god kycklingsallad. sen kollade jag på andra avenyn med mämmi. sen såg vi premiären av SANDHAMN. gud va jag ääääslskar sandhamn :O!! mina kusiner har en as mysig stuga där intill havet. och nu tjatar jag för fulla muggar på mamma och pappa att vi ska dit i sommar!


och inte nog med det, min släkt var med på programmet också hahah :d lite coolt faktiskt. åååhåhh jag måstemåstemåste dit i sommar känner jag nu !




älskar det!!



vår mode

ny kategori ;)


har hunnit måla naglarna nu på morgonen också, det blev en ljus aprikos/rosa färg. i vår är det skitsnyggt med ljusa milda färger på naglarna :)



nagellacket fick jag i en tidning faktiskt haha men det är väldigt fint :) det heter BABY



today's

goodmorning sweeties. idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra. ska kanske pallra mig över till cassan och hjälpa till att slinga saras hår. det kmr bli as jobbigt eftersom att hon har ju as långt hår :O det blir en utmaning haha :) men nu ska ni få se de jag köpte igår:


matchande (stavning?) mjukiströja till mina byxor, bikbok 199


skjortklänning från bikbok, 150, rea


diamanter till mobilen haha, snyggt va?! men jag är inte klar haha. typ 50 kr





och så här ser jag ut idag:





utmattad!

yow dudes! idag har min dag varit väldigt bra :D först på stan med jenkan, köpte lite saker som ni förmodligen får se im;) sen mötte vi bellan, vi gick i samlad trupp till friskis&svettis där vi va med på dans passet. det var typ det roligaste jag varit med om haha :O!!  så grymt kul och asbra träning, plus att det var ashärliga ledare och då blir man ju ännu gladare :D så det måste göras om!


sen hem.....hade glömt nyckel och SJÄLVKLART vare ingen hemma. så jag ringde pappa men batteriet på mobilen dog... great tänkte jag. så jag satt på verandan men som tur va så kom mamma och pappa efter kanske 10 min. in snabbt och duscha och äta mat. nu sitter jag här och är helt utmattad! men gud så kul dagen varit. hejdå :D






tisdag

god morgon alla glada! idag ska jag upp på stan med jenkan :D men först måste jag äta ochså så det här blir ett snabbt inlägg. tänkte bara visa dagens outfit ochså ;) vi hörs efter shoppingturen!






hoppas att ni får en trevlig dag i det fina örebrovädret :)



måndag

tjenare! kom nyss hem från en liten "tjejdag" hihi. det började med att jag sara och mamma åkte till stan och åt lunchbuffé på strike&Co, sen bowlade vi lite efter det :) sen åkte vi till Lindels eftersom att sara skulle få en ny cyckel i födelsedagspresent. sen efter det åkte vi hem :) och nu är jag ensam hemma vilket är såååå skönt! ska dra på mig mjukisdressen nu och lägga mig i soffan framför en film tror jag ;)



orkade inte med mitt hår idag ås jag satte upp det med två stora klämmor :)




yesterday








mer bilder hittar ni på olivias blogg -> http://ooliviajonsson.blogg.se






:')

asså helt seriöst.bästa filmen jag sett. jag böla som en vattenkran mot slutet. sååååå vackert men ändå bruttalt. jag älskar filmen och det var GARANTERAT inte sista gången jag såg den. ni måste se den. asbra.




<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3



today's makeup

kände att jag ville prova ngt nytt idag så jag blanda ihop lite olika färger och fick den här maken idag:







vad tkr ni?



söndag

hellu! allt bra med er? med mig äre toppen! igår var jag ju hos saris paris och hade riktigt kul! gick hem runt 12, elr ska man säga 1? man har ju ställt om klockorna nu så inte undraa på varför jag var lite trött :P

idag ska jag städa lite, sen ikl blire resturag eftersom att min syster fyller 18 år idag :D grattis syster<3 så det blir fedt med naiz. sen efter det ska jag på bio med sara cassie och olivia :) det blev ju inget igår så vi tar det idag ist.


söt...



hahahaha

okej, kanske lite likt falsksanning nu men det är ju faktiskt lite roligt, kolla bara!

bilden från kissies blogg:






och här kmr bilden som dennis la ut på sin blogg:






och en liten bild till förra inlägget:

så här ser man ut om man gör läppförstoring, taggad?



skillnad!





vad hände med läpparna här ?





en annan sak som är sjukt:

kolla hur söt hon var förut :O


nu ser hon ut såhär:




morgon bilder

åker snart




"hej jag heter dessie och jag behöver ingen botox för jag har stora läppar naturligt"

ah men hej jag heter bertil men det är heller inte sant



saturday

tjena tjena mittbena!! w'zuuuup? idag ska jag nog med mamma och pappa och kolla på bilar först :d wiiihuuu. sen på stan en snabbis med mamsen. hallå, sara&cassie, bio ikl ???!!!! smsa mig :D
annars vet jag inte vad som sker ikl, puss så länge mina älsklingar








my hair is blond

yes, its true. hade ni gissat på det elle? :D






just nu:


it huuuurts!



gårdagen

känns som att jag inte berättade helt hur min gårdag såg ut så jag gör det nu :)


efter skolan så gjorde jag typ inget. runt halv 6 så åkte jag upp på stan med sara och linnea. vi gick runt och strosade lite på stan och gick bla till nya träffpunkten, det var super fint! gick aldrig in på monki, det var fullt med folk så haha. men vi gick in på nya ginatricot och det var as stort! det gillar vi :D


 sen ska ju make up store öppna där uppe men det var inte klart ännu men vi gick dit och kollade lite, då kom en som jobbade där och berättade att dem skulle öppna nästa vecka för det hade blivit ngt konstigt med inredningen :) sen sa hon att dem hade tagit fram och visade vår färgerna på smink, och frågade också om ngn ville testa, och ni kunde säkert gissa att jag sa ja haha. 


så då sminkade hon mig lite lätt med en blå turkos grön ögonskugga typ, och ett rouge som hon hade som ögonskugga också, sen lite rouge,kajal och läppstift, done. det såg väldigt naturligt ut. synd att jag glömde ta kort. 


sen så gick vi och åt på saiogon, där träffade jag min far haha, han skulle köpa med mat till martins lägenhet. efter att jag hade ätit upp så åkte jag med han till lägenheten där mamma också var. 


vi fixade lite och dem åt sen åkte jag och mamma in till stan igen och shoppade lite i sista sekund innan dem stängde. 


på cubus var det ju erbjudande på ett par jeans och valfri tröja för 399. så jag köpte ett par jeans som kostat 499, men nu 100 kr billigare och en tröja på köpet, nice! 


sen sprang vi till entre för mamma skulle köpa ngra blommor till martin, sen åkte vi tbx till lägenheten och fixa klart allt, och inatt var det första gången han sov där :') 



haha sorry jenkan men det var ju förfan rea :O








msn-uppesittarkväll :D

japp ni hörde rätt! jag,sara,oliva,cassie och lite line har uppesittarkväll på msn hahaha, alla i en och samma konversation. det är KAOS kan jag säga hahaha, men jävligt kul!



imorgon ser min dag ut såhär: kl 12 kmr jenkan och ska färga mitt hår, ni får se färgen senare på dan, hur tror ni jag kmr färga? mörkt,blont,rött?

sen vid 4 så ska jag fixa min syster...IGEN. sen vid 5 är jag fri igen och ska vara med jenkan,bellan och fillan på kvällen :D det blir kanon!








jag och linn för ngn vecka sen :)




styling!

nu ska jag fixa till min syster lite haha. hon ska ha 18års fest im och vi måste komma överens hur det ska se ut då så .. ;)


min nya pensel bälte hahaha , LETS GO!




tjejkväll

idag var skolan så himla skön! först filmen på svenskan, sen g-vik, sen kom vi för sent till lunchen för vi kom hem kvart i 1 och den stänger halv 1 så.. ah maten var typ slut men då hade dom gjort en annan måltid till oss, PANNKAKA :D:D jag bara älskar pannkakor :O så jag klämde 7 st he-he. sen hade vi typ en timmas rast och då låg alla som potatisar i varsinn soffa och sov haha.


sen hade vi matte, då vi spelade ett spel. sen teknik,hade på filmen !COPPS" men jag kollade inte, jobbade as bra på tekniken idag ! hoppas att det lönar sig haha :)



och ikväll äre tjejkväll på stan från typ 6 till 11 elr? jag ska dit med min syster och linnea. får se om jag har med mig ngt hem :) pusshej




gustavsvik idag :D:D

hellu gaiis. idag äre slapp dag. först på morgonen ska vi se på ngn film på svenskan, sen gustavsvik till lunch, sen typ två elr tre vanliga lektioner :) niiice.





och eftersom att vi ska till g-vik idag så blire no makupe at all! gud så skönt .



right now...

sitter jag med datron och chillar haha. idag var skolan niiice! fikade på spanskan,mums :D im blire g-vik med 8b, också niiice :D sen på fredag äre ledigt, vääääääldigt nice!


inga läxor heller nu. liiite nice. så nu blire kolla andra avenyn för det hinner jag inte ikl. hejdå :D







det är like kyligt nu så det blir FILT PÅ!



träning!

nu har jag precis slängt i mig lite mat i sista sekunden innan jag ska på träning :D min buss går 19.08...... dags att göra sig klar? förut va linepine och cassa här :D vi gjorde kladdkaka till fika dagen som ska ske imorgon på spanskan :D



evelina aczel: om du läser detta,ta med fika im om du är frisk för vi har bytt dag somsagt ;)<3


ah men nu måste jag springa iväg, hejdå :D




en snabbis!!!

nu har jag just käkar upp min egenlagade måltid! korv och pommes (Y)

idag efter skolan har jag bara suttit och pluggat matte! fattar ändå inte så mkt men hoppas att det går bra im på provet! men nu måste jag kila iväg till bussen :D ska ju å dansa. hoppas att gurnilla är bra i knät idag så att vi kan gå igenom lite nytt :) hon har ju opererat :S



men ah får se om jag kikar in en sväng senare, puss så länge!



måndag 22/3

godmorgon mina kära vänner!

idag så gick jag upp en timme tidigare en vanligt. skulle locka håret och plugga lite in i det sista till speachet :)

här kmr morgonens bilder:

skjorta från sisters
byxor från ?




im happy,but still not...

im happy becuse someone told me that im the best....and that person have a point with that! and unhappy becuse its snow outside  my house... i MARS!!!!! :@@@@@



men nu håller jag på att plugga förfult. kan nästan speachet utantill nu :D im blire mer fokus på matten. och vetni en till sak? jag har städat!! gus så skönt att ha det gjort



och förut så pimpade jag min engelska mapp med lite guldpenna haha!


cute ha?



sunday and school tomorrow

hello gaiiis! pallrade mig upp ur sängen vid nio idag haha, hela familjen skulle till martins lägenhet och jag ville med så..


vi fixade lite där sen åkte vi till massa affärer och köpte nödvändiga saker som skohylla och hatt hylla ochså haha. sen körde dem hem mig för idag blir det plugg! engelska speach imorgon matte prov på tisdag... killme med matten! sen på onsdag så får vi hoppads att alla i vår spanskagrupp kan ändra på bakdagen för att på torsdag ska min klass och 8b åka till gustavsvik och bada under spankan... hoppas att det inte gör ngt att vi byter!


sen på fredag är det studiedag sen.. LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOV!!!!!! gah va nice :D påsklov, sen prao två veckor, liiite nice va? v 14 ska jag ju tillochmed äta på hovstaskoloan :O det har man saknat asså! hoppas att det blir lassagne ngn dag haha (L)




och kmr ni ihåg att jag har sagt att jag ska städa nu ngra dagar..? det har inte hänt ännu....så det SKA göras idag! annars blire avdrag på månadspengen haha.



btw: på sånt här är jag nu:











videos

från veckan ;)



olivias och min rap haha




jag sjunger på spanska




innan alla gäster kom på farmors kalas haha





om dagen

när vi kom hem från stan så åkte jag direkt upp igen....hade glömt mina nycklar och hela min familj var ju i bror mins nya lägenhet så jag åkte dit och hjälpte till med att sätta ihop skrivbordet och stolen :) sen åkte vi hem och myste hela familjen, låter det inte mysigt :d?


på stan iaf så shoppade jag ett underklädesplagg för att låta lite fin såattsäga haha  ;) sen im så blir det plugg i högsta grad! och andreis peis fyller år också, grattis gumman<3 ! och grattis till oscar hermansson som fyller idag :D




ett litet sött hjärta



brunch!

hejsan och god mogron! vi vaknade 12 idag haha,inte vanligt mig! sen igår så bestämde vi att vi skulle upp på stan idag och eftersom att vi vaknade ganska sent så bestämde vi också att vi skulle käka brunch på stan för annars kmr vi inte hinna upp haha.


men igår var kvällen med bellan och jempan AWESOME!!! vi satt vid varsinn dator typ hela kvällen hahaha. och kollade på film ochså :) men nu måste jag nog kila iväg till bussen, vi hörs sen!









about the game....

förlust..... 5-2

domarna var usla rent ut sagt. även mot lillån. om vi slog ut bollen så fick vi den iblan och tvärtom. men i första så ledde vi med 1-0. jag vet inte om man kan säga att det var jag som gjorde målet.... jag styrde in den och sen vet jag inte om det blev typ självmål eller om ngn i mitt lag var pån menmen, mål blev det! sen i andra så vet jag inte vad som hände... jag vet minns inte om dem gjorde alla 5 då elr om dem gjorde 4.



sen i tredje så var det PANIK rent ut sagt.... vi kunde inte förlora för då skulle kumla ta guldet från oss...

sen så spelade vissa i lillån fult,det tyckte jag var dåligt men alla tycker ju inte samma. så det blev lite utvisningar. men asså det var ju as många som blev skadade och började gråta vilket jag INTE gillade! det ska ju inte behöva hända..? menmen.  men båda lagen spelade bra och vissa var lite dampiga men det var ju bara tillfälligt. hoppas jag ahaha :) annars kommer det typ bli bråk i skolan på måndag :S vi får hoppas att det inte händer :)


men ah matchen slutade med förlust för oss....men vi har fortfarande en chans att vinna! om kumla förlorar mot nora vilket vi får hoppppppas!!!! 



men ah båda lagen var bra idag och jag tyckte ändå att det var en jämn match fats att vi förlorade.


men grattis till lillån får man ju lov att säga för man är ju ingen dålig förlorare ;)




och haha jag vill bara påpeka att det var KAOS i bilen hem... jag,linn,olivia och jens i en bil=KAOs på hög nivå! olivia satt och sa att jag kallade henne fukl och var as taskig ...ah men 10 sec senare säger jag att hon säger exact samma sak och då svarar hon: ah men haru sett dig själv i spegeln  eller..?


hmm...olivia är lite konstig. så satt linn där och skrattade och jens tyckte att vi var knäppare än nogonsin men det är ju smällar man får ta haha.



men nu är jag hemm hos belln med jempan också, vi sitter på golvet alla med egen dator hahaha, vilka nördar vi är. snart ska vi kolla på film see U





NU KÖR VI!!!!

super alert for the game tonight!!!!! wish us all your luck 





#6






jag just nu:











¨kom nyss hem från skolan. nu ska jag städa och tagga till mathen ikväll!!!!!!  20.15 i lillånhallen ,kom o hejja på oss! om vi inte vinner så vinner vi inte serien :'(








:@@@@@@@@@@

fuckfuckfuckfuck!!!!
club nordic är inställt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jag som var så hääääääääääääääääär taggad :''''(
BAJS rent ut sagt. men ah biljetterna ska man spara för dem kan man gå in med på nya discot som kommer men dem vet inte när ännu. men spara den!


ååååååååååhhhhhhhhhhhhhhhhhhh



new pic's


cazandra,line,sara and i










isabelle på besök

nu är bellan här och provar lite chlotes :) vi har också dansat och taggat till CN ! fårse om det kmr ngn video på det sen hehe.








emma(L)olivia...? NAAAAAAAAAAAAAAAAT

hahaha ja ribriken säger väl allt..?






shopping.....igen

slutade skolan halv 4. åkte upp på stan med oliven och mikkis som skulle till marieberg men hennes kompis missade bussen.. :/ 

vi gick till lindex och växlade min 500:dring :'( menmen. träffade miranda och dennis och köpte biljett till clubnordic :) supertaggad!! sen gick vi tbx till lindex haha. jag köpte leggins och sen åt vi lite snabbt på mc innan vi gick till korthuset och köpte lite saker haha. sen hem och nu ska jag göra lite engelska innan isabelle kmr hit och rotar sönder min garderob....





vanliga lite glansiga leggins med två dragkedjor där nere :) dem gick på 199 kr.



shopping :D:D

kom nyss hem. först skolan sen stan med linn en snabbis. jag skulle bara in på makeupstore och utnyttja mitt presentkort som jag fick i julklapp av mina kusiner :) och då kanske ni undrar varför jag inte redan köpt upp det eftersom att det var tre månader sedan....



men presentkortet kunde bara köpas på i södertelje... så nu i helgen när jag träffade dem så bytte vi presentkortet mot pengar och jag lovade att spendera dem på makeupstore. vilket inte var ngt problem alls!


och ah påsen var ju måttligt stor.... shoppade jag så mkt?



nah :) här är varorna:

vit eyeprimer clear 155 kr


och en eyeshadow brush medium (# 106) 190 kr



bra dag!

hellu again. kom hem från skolan runt 4. städade mitt rum sen kom oliv och saris och hämtade mig och vi gick i samlad trupp till cassie där line var också :) vi hade en liten "photoshoot" haha. vi har typ inte en enda bild på alla oss :S så det behövdes! ni får se senare ;)


men just när vi skulle ta så dog olivias kamera -.-  så vi fick ta cassie digitalkamera haha. så nu ska bilderna fixas lite sen får ni se dem :)




hahahahahaha


blkev jag just 30..?



blogg innan school

godmorgon godmooooooooooorgon hör fåglar sjunga glatt... ochså vidare haha :) idag är det första dagen på killarnas prao, GUD SÅ SKÖNT DET SKA BLI! så här ser jag ut idag iaf:


huh? emma in glasses?


emma utan glasses..?




nah:) jag har inte glasögon för jag har inte dålig syn :) men jag tkr att det är himla snyggt med glasögon så ska nog köpa ngra med vanligt glas i :)


och sara min syster: om du läser detta och ser at jag har din tröja, jag smsade dig och frågade och har inte fått svar ännu men om jag får ett nej nu så tar jag av mig den haha :)



ser fram emot nästa helg

min helg kmr bli kanon!!!!!!!!!!! på fredag så ska jag jennifer och isabelle sova över :D det var så hääääääääääääääääääääär länge sedan nu :( så det kmr bli askul :D sen på lördag kanske det blir club nordic? fårse. jag tänker ju inte köpa biljetter om man kanske inte ens kommer in som 95:a.... ! ah ja får återkomma med lördagen ;)


jennifer and i


isabelle and i





loveUgirls<3




mer bilder


dolph måns och christine
















bara jag som tyckte att öppningsnummret var skitbra?



just nu





lagomt fin-a ? haha nyvakna



globen






globen

hejsan, nu kommer lite bilder från globen besöket igår :D












darin


pernilla


ola


anna

japp det var lite bilder från sandras kamera :) mer bilder och filmer kommer sen :)



min helg

kommer nog inte blogga så mkt i helgen, det kommer att bli en händelserik helg för mig!

imorgon fredag så kommer min dag se ut ungeför som såhär:

07.30 emma kliver upp ur sängen

07.45 nu lär jag vara klar med frukosten

08.00 har klätt på mig och ska nu packa ner det sista inför resan.

08.20 cassie kommer och jag är inte klar som vanligt

 08.23 springer vi till bussen som alltid går 08.24

08.45 skulle jag tro att jag har anlänt till skolan.

09.00 vi går upp till sal 40 för mentortid

09.30 brukar vi sluta mentortiden

09.55 dags för so och debatten som jag önskade som kommer att gå SÅ bra..

11.10 slutar so:n och vi går på fusk lunch

11.35 är det dags för no prov

12.25 så är det nog klart och vi går på våran riktiga lunch





13.15 börjar allvaret igen med svenska.

13.30 kommer min egna taxi och hämtar upp mig och kör mig till resecentrum

13.55 skulle tro att vi är framme vid resecentrum nu..

14.25 går min buss till självaste storstaden!!

15.00 jag har förmodligen bajs tråkigt på bussen och lyssnar på samma låtar om och om igen.

16.00 nu lär jag vara framme på Tcentralen i stockholm. jag möts upp av glada miner från kusinerna

17.00 är vi nog hemma i älvsjö om vi inte ätit eller fikat på stan.

18.00 jag försöker nog lära min kusin dansen som vi ska dansa för farmor.

19.00/20.00 förmodligen middag hemma i den gula villan

22.00/23.00 läggdags!




japp så här ser min fredag nog ut skulle jag tänka mig :)
lördagen ser väl ut somsåhär:

08.00 väcks jag av mina kusiner och blir skitsur på dom för att det är för tidigt

09.00 har dem nog fått upp mig ur sängen

10.00/11.00 klar fixade för dagen!

12.00 kanske äter lunch hemma innan vi åker till globen....

14.00/14.30 MELODIFESTIVALEN, okej det är bara genrepet men hello, same shit?! får dreggla efter min erik saade....

16.00/17.00 melodifestivalen is done..?

17.00 hem och byta kläder och fixa om till farmors fest!

19.00 skulle jag tro att det börjar och jag kliver in i festlokalen med min kavaj och mina nya skor

00.00 festen är slut..?


ah jag har inte så mkt koll över lörddagen men jag är nog säker på att dem jävlarna kommer väcka mig!!! då ska dem få spö.






bilder från sist jag var hos dem i somras:

linn,farmor,farfar och jag på en jättefin italiensk resturang i gamla stan


vi springer runt på stan och in på topshop och provar alla snygga skor :D


mina absoluta favoriter!


båtturen gemon stockholms stad

den otroligt goda chokladen som linn vann på grönan haha




test

ÄRLIGHET
Ditt äldsta hångel? - vet ej
Vad tycker du om kärlek? - underbart,svårt ibland
När kramade du någon sist? - ngn gång idag
Saknar du någon speciell person? - ja
Har du svårt för att bli kär? - hmm, beror ju på

Är du singel? - ja
När fick du senast en komplimang? - hm, olivia sa att jag var ful idag.räknas det?

Har du hånglat med någon av samma kön? - nej

HAR DU NÅGONSIN:
Varit medvetslös: - nej
Hånglat med nån riktigt ful: - nej
Hånglat med fler än 50 pers: - nej
Hånglat med fler än 2 pers på en kväll? - nej
Gjort något riktigt dumt? - det har nog alla
Gjort något du verkligen ångrar? - ja
Varit nykter på nyårsafton? - ja
Åkt ambulans? - nej
Gjort nåt olagligt? - ja
Blivit polisanmäld? - nej
Slagit ner någon? - inte seriöst
Skämts över dina föräldrar? - njaa
Skämts över dig själv? - njaa
Sagt jag älskar dig och menat det? - ja
Tar du droger? - absolut inte
Dricker du? - inte alkohol
Vilka kläder sover du i? - papsens t-shirt
Vad hatar du verkligen? - just nu:SNÖ
Varit kär? - ja
Har du varit kär i någon du inte haft chans på? - zac efron..?
Är du ensam nu? - hemma,ja
Vill du gifta dig? - ja när jag blir äldre
Vill du ha barn? - ja när jag blir äldre
 

SENASTE PERSONEN SOM:
Sov i din säng - jennifer för läääänge sen
såg dig gråta? - vet inte 
Fick dig att gråta? - känslor
Du delade en drink med? - hmm?
Du gick på bio med? - oliven hahaha
Skällde på dig? - olivia för att jag allmännt jobbig?

DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU:
Gråtit? - nja
Kramat någon? - ja
Pussat någon? - ja
Sjungit?  - haha ja
Saknat någon? - ja

JAG HAR:

Digitalkamera? - famlijen
Systemkamera? - nej
Telefon på rummet? - ja
Egen dator? - ja!
Husdjur? - pappa är allergisk
Bra kompisar? - jaaaaa!
Tar du receptbelagda mediciner? - receptlagda mediciner..? tar inga

Vem vill du strula med just nu? - hahahahaha det låter så fult



bilder


































mitt i allt pluggande....

..så tänkte jag dela med mig av lite goa filmer :D






sorry

att jag inte har bloggat på länge men jag har haft fullt upp! no prov på fredag som jag inte kan ett skit på så jag måste pluggapluggaplugga om det ska gå bra.


iaf, idag ska vi till karslund på ngn utedag. vi har tur med vädret så det blir nog kul :) slipper skolan iaf. men nu måste jag pysa, hejs!



hemma från stan

idag vaknade jag vid 11. upp åkäka frukost och städastädastäda!!!! haha minns ni att jag städade för ngra veckor sen och la ut på före och efter bilder? före bilden var typ trippelt så stökigt :S he-he. så det behövdes! sen duschade jag och åt lite sen så övningskörde sara mig och mamma till lunby där hon hoppade av och träffade andreas, 22 månader har dem idag, stort GRATTIS! sen åkte jag och mamma till martins lägenhet och fixade lite i köket också innan vi for en sväng till stan och skulle köpa gardiner till han. svängde också in på JC där jag köpte en skit snygg jacka :D sen åkte vi tbx till lägenheten och fixade ytterligare lite till oc hnu kom jag precis hem :) ska städa mitt och saras badrum nu innan seriestarten av.... GOSSIP GIRL :D:D:D:D:D:D:D:D gud så jag har längtat! så det måste jag göra nu innan det blir för sent :) hörs sen, puss










JC 699 kr. ville ju helst ha en jofama by kenza jacka men den kostar ju 1995 elr ngt och den här var ju nästan lika snygg ;) så sparade man mer än 100 kr (Y)



köpte också en present till saris älsklingen som fyller 15 på tisdag <3



just nu

skulle gå och lägga mig för typ två timmar sen och det gjorde jag....bara det att jag har nördat sudoku dom senaste timmrarna.... hah sudoku äger fan!!!!!!

sudoku+fin musik= :DDDDDD





tog en liten cool bild:





mer bilder











haha vi gör om bilden lite:



jag och isabelle står och ....dansar? medans clara och andreas sover haha, klockan var väl runt 4-5?



lyckad natt

godmorgon mina kära bloggläsare! vaknade för 10 min sen typ, kom ju hem halv 7 imorse. men ah nattten blev as lyckad!! första matchen mot 9d vann vi med 3-1 tror jag, andra mot 7d vann vi med 11-0 ,tredje mot 9ab vann vi med kanske 5-2 elr ngt? fjärde mot 7f vann vi med ...jag kmr inte ihåg haha :P så vi vann gruppspelet så vi kom till kvartsfinal som spelades halv 5 tror jag, vann den mot 8b. sen vare semifinal halv sex elr ngt mot 8cf och den förlorade vi tyvärr :( men det var as jämt. men grattis till 8cf och 9d som är i final :D men jag är ju glad för att vi kom ända till semifinal haha :D sen vid sex ngt så skulle dem börja städa för allt spelande var klart, men våran buss gick halv 7 från stan så vi låg på golvet och sov typ haha. sen gick vi till bussen vid halv sju och stog där och väntade i kanske 5-10 min innan bussen kom. kom hem vid 10 i 7 och då när jag går in tysst så känner jag lukten av gröt och då ser jag min bror stå i köket och äter gröt.... han skulle väl upp då haha.


här kmr lite bilder från natten :






ni får en film på köpet när vi väntar på att gå till bussen


det får en ny kategori också ;) eftersom att det kmr mkt mkt mkt mer bilder snart :D



hinner inte blogga!!!!

ska vara hos oliven om 5 min !!!!! kanske bloggar hos henne men det är inte så trovärdigt :P så då säger jag:



NATTLANDBANDYN 2010 , HERE WE COME!!!!!


bild från förra året



mötet med jennifer

haha här kommer filmen från första mötet med jennifer efter tre veckor! haha det börjar på bussen ;)



haha ursäkta skriken men ah, sånna är vi och vi är precis som våra mammor för efter ett tag vi ba: aaaaaawwww



coppen

nu ska jag åka till coop med jennifer och isbelle och köpa lite saker till im då det är nattlandbandyn :D:D:D:D:D och ja ni hörde rätt, jag ska dit men jenifer :D:D: jag och isabelle träffade henne efter skolan :d vi sprang till henne, ni får se film på det sen ;) måste vill bussen nu :P



.


-vad vill du jobba med när du blir äldre?
vilken linje skulle du vilja gå på gymnasiet?
hur har du tänkt att typ bo? hus,lägenhet?
:)




svar:
jag har olika saker hela tiden som jag vill jobba med!! men det står mellan att öppna en mode tidning sådär som på alla usa filmer haha,jobba som lärare på lågstadiet, servitris eller bara som egenföretagare och vara rik haha. men jag vill jobba med ngt flaschigt jobb så att jag blir rik :)

 men jag har en dröm att flytta till usa och vra rik där :) på gymnasiet har jag tänkt runt två kategorier haha: ha kul eller satsa. och om jag bara vill leka lite så ska jag gå på ngn dans linje eller staylist och om jag vill typ satsa eller va man ska säga så vill jag gå på typ bisnuiss på thoren elr ngt :)


och jag vill flytta hemifrån till en lägenhet så fort jag får råd :) så ska skaffa jobb väldigt snart, typ om ett elr två år :) sen ska ajg väl flytta till en stor villa och skaffa familj ochså när jag blir äldre ;)



07.51

cassie kmr när som helst men ah tänkte lägga ut lite morgon bilder haha :D








och ursäkta att det ser för j*vligt ut på mitt rum men ska städa idag haha :D



.


-vilket är ditt favorit ämne? :)
haha jag frågar hela tin men din blogg är grymt bra ! :D




-
haha tack! hmm... jag vet inte riktigt, slöjd och idrott tror jag :D men jag gillar geografi också :) och självklart hemkunskap!!! och var inte blyg för att ställa massa frågor, det är bara kul!



andra avenyn<3

nu sitter jag och kollar på andra avenyn, så bra! var ju förut med laget på ngt kost möte. det var lite seeegt men nyttigt. var ju där från kvart över 6 till typ kvart i 9 ....


men ah sen måste ag plugga lite till efter AA ;) sen im får jag träffa min älskling igen :DDDDDD ska fan bli as härligt <33333333333333333333333333 



:O

haha wtf?!


helt seriöst kolla på hela!



onsdag

hellu! nu har jag precis ätit upp min andra portion av kladdkaka med glass :d så jädrans gott asså! men nu mår jag illa... fick tbx spanska provet idag också som jag gjorde igår... fick 2.5 poäng från vg :@ (%#"%&&R"!¤#¤%&%¤) .så kände jag då. sen snackade v om praon på so:n och slutade en halvtimme tidigare :D


nu ska jag plugga svenska tills im, har ngt muntligt förhör om H.C. Andersen :S så nu måste jag plugga :) sen ikl äre ngt SISU möte med innebandyn.


och hahaha jag måste säga en rolig sak som hände idag! jag och cassie ska gå till bussen på väg hem och då går vi typ tsm med carl. carl skulle inte åka mot samma håll så vi splittrades och då sa han hejdå till elin och cassie trodde att han sa till henne så hon ba: ah hee..... sen såg hon att det inte var till henne så d sa hon : HEJDÅ CARL :D och haan svarar: hejdå emma :D


hahahahahaha asså carl niklasson är ju typ den roligaste personen ever! vad vore 8a utan calle lix..?


och här kmr lite bilder från dagen :

jag ritade av daniel, lite likt va?


så sant


also true


haha och jag satt och kliade sara i håret och hon fick värsta rufset haha ;)



home from school

hallo! nu är jag hemma från skolan och sitter och äter ett äpple haha :) sen ska jag plugga lite svenska sen träna ikl. gjorde hallongrottor på HK och våra blev inge bra :( annars så var det en händelselös dag idag :P



men en positiv sak är att det är soligt och inte så klaat så nu får vi hoppas att våren är på g!



.


-vart hittade du tiderna till nattlandbandyn?

-
laget.se ;) http://www.laget.se/NATTLANBANDYN2009/32137-spelschema-serie-94947-match-1551071.html



lyckades filma :D

nu ligger jag i sängen och ska sova snart,måste bara blogga lite först:) ah jag hann inte tidigare eftersom att jag pluggade heeeeeela eftermiddagen innan dansen!! prov im ju :S får se hure går...


men sen vare dans och jag lyckades filma!! elr ah..inte jag men emelie :D tack så mycket emelie! här kmr en vanlig dag på dansen haha:


vikkan och astrid...riktiga mongon asså haha :D


gymnaster asså....



och här kmr dansen! det är typ första gången vi kör så det är inte så bra hehe :) och jag är mongot i blått linne





och här kmr lite bilder som oliven tog idag med sin nya system: