dagen

hejsan alla!

dagen va bäst! först fick jag stressa som en gök innan filip och hans farbror kom och hämtade mig och vi åkte i samlad trupp till mellringe och kollade på en innebandy match mellan lillåns a-lag och axbergs a-lag. lillån vann jihoo! efter det åkte vi hem till han, fikade och pratade typ. love u so much!


nu sitter jag framför tv;n och äter vitlöksbröd och dricker fanta. awesome! funderar på att sätta på lite andra avenyn.....får se hur det blir :P det blir nog också en tidig kväll idag...är så sjukt trött :O



it's all about the lips

om jag ska fixa mig lite fin någon kväll så är det ibland så att jag har läppglans! vilket kanske inte är så onormalt att man har haha :p och då har jag ju min favorit.....


(ah ni får ursäkta mitt snygga nagellack)
det här är läppglanset jag har när jag känner för läppglans! ett ljusrosa från victoria's secret som jag fick av min undebara pöjk i somras!det här kan man även ha ovanpå ett läppstift.




söndag


godmorgon alla där ute!

vaknade kl 11 idag, trodde jag till jag kom ner och mamma sa att det var vintertid så jag vaknade kl 10 egentligen....

den här morgon har jag hunit med att fixa lite på mitt rum. elr ah jag har typ sutit upp lite tavlor :) nu ska jag lägga mig och kolla på lite andra avenyn avsnitt och sova lite tror jag! är fortfarande lika trött... :p

hörs mer sen, bye!




dagen

tjena tjena mittbena!


matchen tog vi hem med 15-0. ett mål av mig och jag tror jag gjorde ngn assist också. att spela back gick väl ok men man kan ju lätt säga att jag föredrar att spela på topp! efter matchen åkte jag hem,duschade och åt innan jag sprang till cassie som bor ngra meter bort. vi chillade först och youtubade lite. blandannat massa klipp med robin bengtsson....han e så satan i gatan bra!! efter det så gick vi ner i hennes källare och dansade och sjung. hann se lite solsidan också innan jag bar mig hemmm :) nu ligger jag i sängen och är mega trött! morgondagen ska nog tillbringas med min stora kärlek! ska också åka och köpa lite gott till övernattningen på gården på måndag :D det ska bli askul!

hare gött så länge!


fotoshooooot at cassies place


gangsters mitt upp i ett krissamtal


fotoshooot at cassies place


jag, coachJENS och oliviiiiia på nattlandbandyn


bbbbbbb-blackhead. skoldag.



lördag

godmorgon alla!

idag är det lördag och det gillar vi alla elr hur?! vaknade runt 10, tog en lugn morgon med nybakat bröd från bageriet mittemot mitt hus, hon gör så gott bröd asså! nu håller jag på att storstäda mitt rum! har slängt mina lakan i tvätten och nu ska jag röja undan allt så jag kan dammmsuga!


senare på dan blire match! samling kl 5, matchstart kl 18.00 i lillån, be there!! vi möter brickebacken och satsar såklart på vinst! men jag ska spela back.... herregud vi får väl se hur det går.... har inte spelat back sen förra sesongen och då gjorde jag det inte mkt... nu blir jag lite nervös :O



igår så hade jag en myskväll med min mamma. vi kollade blandannat på idol, och asså när emd sjung..dem är ju så duktiga på att sjunga :O så är dem ju snygga också.... :P fast jag tycker att erik borde raka av muccchen?




freeeeeeeeeeeeedag!

hellu gais!

fredagen är äntligen här och nu äre ju höstlov också! :D skolan va som vanligt, hade kör idag också :) jag och filip åkte hem till mig efter skolan, vi åt pizza..mums! han åkte vid kvart i 7 för att han hade match :) får se om jag åker dit och kollar.....om jag får med mig ngn :P asså hörni....


VAD HÄNDER ?! jag är rastlös kan jag  tala om... :/ men jag hittar la på ngt :)


1 år gammal bild på mig och min bästavän.



torsdag

hejsan alla!

idag vare vanlig dag i skolan, inte så mkt att säga med andra ord. efter skolan följde filipppo med mig hem. trevligt,trevligt! tog bussen till stan vid 6, mötte pappa på innebandybutiken. kom hem med ny toolbaag och nytt hårband.

nu ska jag öva lite på svenska orden tills im innan jag sleeepar! hare gött!




onsdag

hellu gais!

onsdagen var lång mot slutet! men hade iaf hål på spanskan så jag och cassie åkte hem till henne och gjotde pannkakor :D missade bussen tbx till skolan så vi fick cykla -.- . aja efter skolan åkte jag hem till filip. hade galet kul. att en person kan va så bra asså.... mamma hamtade mig vid halv 6, åkte på utvecklingssamtal sen hem och jobba på hk:N sim jag äntligen är klar med!

im vet jag inte vad som händer, ska åka på klubbkväll på innebandybutiken iaf och kolla på en toolbaaaag. nice.

men nu ska jag sova hors mer im!


den här bilden får man att skratta enormt mycket inombords!



tisdag


hejsan!

idag är det tisdag och dagen var skön. först engelska, kolade på vänner. efter det var det matte. jobbade bara i boken. sen vare SET, såelade upp en pjäs på typ 1 min... sen vare lunch och eftermiddagen är asnice! först träslöjd som jag jobbade på flytigt idag haha :P efter det var det so, jag och olivia jobbade på ett projekt.


efter skolan åkte jag och line upp på stan en snabbis. köpte blandannat en finn-grej som cassie tipsat om, acnicyl. får hoppas att den funkar lika bra på mig som den gjort på cassie! kom hem runt halv 4 och satte mig och jobbade på HK:n . är snart klar med mvg uppgiften. och jag håller på att somna när som helst känner jag nu.....är så himla trött!


men jag får hålla ut i tre dagar till sen äre ju LOV! gud så göttttt :D

aja hörs sen, bye!



måndag

tjabbba!


skolan idag va chill och gick snabbt måste jag säga! när jag kom hem så satte jag mig direkt med hemkunskapen som ska va inne på fredag, har precis gjort klart vg uppgiften. blev asnöjd! så nu ska jag börja på mvg uppgiften och hoppas att den går bra den med.


det blir ingen dans för mig idag. det är brytvecka på min dansskola vilket innebär att det inte är några vanliga letioner utan olika pass som man får gå på vilka man vill! så jag skulle ha gått på raggan idag men tar det passet på torsdag ist :)



och så får man ju säga welcome to sweden mathieu!



söndag

hejsan!

i lördags vare match först. vinst med 5-1 tror jag? ett mål av mig. sen åkte jag till älsklingen. vi åt,kollade på film och spelade alias! tyvär så vann inte jag och fille :'( pappa hämtade mig vid kvart i 9 imorse, åkte till matchen som började kl 10. vinst där med! 5-4.


nu ligger jag och kollar på tv, är megapega trött! får se om filip kommer sen.




taggar match!!!

ska snart äta lite lätt lunch innan jag sticker på match. är fan as taggad nu!!




jag börjar ju nästan få muskler :O



lördag

hellluu gais!


gårdagen blev väldigt lyckad! vaknade runt runt halv 10 kanske. åker på match sen. samling halv 1. kommer hem vid 4 kanske, don't know. men nu ska jag ringa min älskade mormor. hörs sen. bye!



hahaha jag har tråkigt. ja.



hos djennnn!

tjenare bloggen!

idag äre freeeeeedagsmys! härligt! skolan va chill. engelskan gick bra tror jag. när skolan va slut gick jag till coop och köpte busskort. sen åkte jag på stan med filip och hanna! köpte lite som ni får se imorgon tror jag :) åkte hem runt 6 och stressade hemma! kl 7 vandrade jag mot jennifer och plockade upp isabelle oc hfelicia på vägen :)


väl hos jennifer var clara också :) vi snackade åt och nu sitter vi och spelar lite kort :)



imorgon ska jag spela match mot nora i nora kl 2. efter åker jag till filip. match på söndag igen. samling kl 9..jippi -.-



me and felide just nu




onsdag

hellu!
va ju med filleponken hela dan igår, han e awesome! idag i skolan vare chill! håltimma på första lektionen sen vare kör istället för idrott, blev årets lucia också, nice! sen vare typ vanliga lektioner. slutade vid 3 och åkte hem och kikade i skolkatalogen osm äntligen kommit ! efter det satte jag mig med engelskan och jag är äntligen klar! im blire bara plugga in alla glosor inför diagnosen på fredag.



men nu ikväll så ska jag på gymnasiegrej på skolan. massa gymnasieskolor kommer till lillån med massa information :) vet inte när jag kommer hem.


första och enda webb bilden på dagens...
jeans från jc, ströja från gina. typ så :P



.



when you look me in the eyes,
and tell me that you love me.
everything's alraight,
when you're right here by my side.

when you look me in the eyes,
i catch a glimpse of heaven.
i find my paradiese,
when you look me in the eyes




4 månader, jag älskar dig



.



du är bäst



måndag

tjenare!

idag vare skola som vanligt. bara att jag försov mig  till kvart i 9 när jag börjar halv 9..... stress! me nsen vare chill! hk först,. kom ju sent så jag fick smaka på kakorna dem hade gjort och så diskade jag :D sen vare no, fick reda på provet vi gjorde för ngn vecka sen. fick vg, nöjd. sen hade vi teknik, chill. efter det vare lunch och efter lunchen skulle vi ha spanska och sen idrott men det blev håltimma på båda lektionerna så slutade alltså 12.20. chiiiiiiiiil!


åkte hem och kollade lite andra avenyn. sen gick jag ut på en promme och stötte på en vilsen bumbibjörn så jag tog med den hem. chillade. nu är jag alone och skippar dansen idag för jag känner mig inte helt 100 :/


riktigt såhär såg dem inte ur men dem var goda!



bilder från igår







från cassies blogg



slingat hår

tjenare!

efter lunchen så åkte jag till isabelle! vi bakade kladdkaka och kollade på high school musical 3 haha :D vid kl 5 så åkte jag hem och slingade mammas hår. hoppas det blev bra haha :P har ju inte sett det än...





nails

i veckan så målade jag mina naglar i en härlig röd färg. det sitter halft kvar på naglarna nu så jag ska måla ett nytt laager nu tänkte jag!






shopping

köpte somsagt två nya mascaror från make up store i fredags. när vi gick förbi affären så var det en som frågade om hon fick testa lite mascara på mig och ni som känner mig vet att jag självklart sa ja :P så hon gav med en lektion i mascara och ögonfransar etc. hon sa också att om ja köpte en mascara så fick jag en till på köpet! jag föll så klart för det om kom hem med två nya mascaror :D






den här var den som jag köpte. den heter long lash black och ger längre ögonfransar :) den kostade 180 kr


det här var den som jag fick på köpet. det är en kamm med en genomskinlig gelé bara, ingen färg alltså. den kan man ta på om man har målat på mascara en gång och sen känner man att fransarna inte har samma... "lyster" som dem hade innan, då kan man ta på lite touch up som den heter så blir dem fina igen!




ny energi

dem senaste dagarna jag inte har bloggat har jag verkligen inte tyckt att det har varit ngt kul att blogga, men nu kör jag som vanligt igen! nu har jag fått ny energi till bloggen!


förra veckan så hade vi inget i skolan, fett skönt! så tisdag,onsdag och torsdag spenderades halft med min älskade pöjk! 


fredags:
 så vare ju lillån loppet i skolan, vet inte på vilken plats jag kom på men inte sist iaf :P haha var typ död när jag kom i mål! sen efter skolan åkte jag och filip hem til han först och lämnade våra stora träningsväskor innan vi tog bussen till stan. köpte två mascaror från MUS som jag visar sen. köpte också en fet godispåse på hemmakväll. efter det åkte vi hem till mig och åt mat,kollade på idol och chillade!

lördags:
först vare match på morgonen mot askersund, förlust med 2-0. asså hur bra är inte deras målvakt ?! sjukt. efter det åkte vi hem,filip hängde med hem, vi åt mat och sov typ för vi fick värsta paltkoman haha! sen vid 5 kom andrea hit. vi gick och köpte kebab och åt det och satt och snackade massa! skit kul :D sen åkte vi till lillån och kollade på match. träffade också olivia,sara och cassie där.
efter matchen åkte alla hem till mig och kollade på beck-kartellen. kollade också ngt avsnitt av paradise hotel innan alla utom andrea åkte hem vid 12. hon sov här :)

idag:
ska städa mitt rum lite innan jag drar till isabelle! vi ska baka kladdkaka :D







hörs mer sen !



drömmer mig bort

tjenare bloggggen!


idag är jag hemma från skolan för jag känner mig inte alls bra! har ont i huvet och mår illa :/ jag ligger och drömmer mig bort till mallorca där jag va 2009. det var så himla underbart där! det bästa resemålet jag gjort !










onsdag

hejsan bloggen!


idag vare ju no prov. det gick bra tror jag! blir sur om det inte gjorde det haha :P nu FÖRSÖKER jag plugga lite spanska....men asså jag vet inte hur jag ska plugga :S kollar man på en text...ahmen man fattar ju vad halva handlar om...MEN ANDRA HALVAN DÅ? hur ska man få reda på vad den handlar om :O det går ju inte! asså jag kan inte ens bilda meningar på spanska....


sa till mamma förut att vi skulle kunna skriva en dialog om att resa och att jag inte kunde ngt hon ba:

ja men säg : jag tycker det är kul att resa.

MEN JAG VET JU INTE ENS VAD DET HETER PÅ SPANSKA :@@@@ jag hatar spanska. vi har haft EN genomgång på tavlan=inga anteckningar=inget att plugga in = ig på provet=sur emma = dålig stämning för det som är runt om mig


ne nu ska jag sluta va så jävla negativ! ska på match snart :D mitt lag som spelar i div.3 mot ngt köping lag :) ska själv inte vara med för jag har sagt att jag inte vill spela i div.3 för att det är tråkigt i div.3 ENLIGT MIG :) men klart man åker dit och hejar!





i hate myself

har ni hört låten som rosa sjunger i Rosa the movie som går så? i hate myself......men jag tkr det borde vara i hate my life! hahaha värsta emot är jag nu men fan va livet suger nu enligt mig :o har 40875321 prov och läxor, ingen tid till varken träning,kompisar elr filip. kul jul säger jag bara. sen i helgene får jag väl koppla av lite....men på söndag måste jag plugga so för vi har so prov på tisdag om en vecka.... S U G !



nu ska jag gå å plugga...hejdå. och ni som inte har ngra läxor elr prov, LEV LIVET OCH NJUT så länge ni har det bra. nu ska jag lägga mig i koma :)




måndag

hello bloggen! idag vare som vanlig i skolan. när jag kom hem kollade jag på ett avsnitt av andra venyn <3 sen dess har jag pluggat! och för en halvtimma sen kändes det som att jag ville lägga mig i koma elr låtsas vara sjuk hela veckan så jag skulle slippa provet men nu känns det som att jag typ kan allt :O okej...nu ska vi inte överdriva...men iaf hälften! blev peppad av min syster :D men nu har jag min lilla rast innan det dras igång igen!



sitter i mitt gamla rum och pluggar......no,spanska och engelska...har egentligen svenskaläxa också men jag prioriterar bort den just nu .




söndag

hejsan! vaknade idag vid 10. låg kvar i sängen och kollade på andra avenyn till typ halv 12 då jag gick upp och fixade lite. sen halv ett vare dax för match! elr det var samling då...matchen började 3 och den va i hällefors elr ngt mot silvergruva. vinst med 13-2!!! gött mos för seriestarten asså :D jag gjorde 2 mål tror jag. resten av målen vet jag inte vilka som gjorde haha! men olivia och julia va ngra som gjorde mest tror jag iaf! bra spelat alla som va med!



nu ska jag ner och laga mat! har ju prov på hemkunskapen imorgon med egen måltid så dax att öva på det också :P sen ska jag lägga mig och kolla på andra avenyn tror jag. galet bra serie!!! sen sova runt halv 9....good luck med det :P ska iaf försöka! fatta skönt att somna halv 9 :O



egoboost








lördag!

tjenare bloggen! har inte bloggat nu på ngra dagar men det har verkligen inte hänt ngt intressant i mitt liv :P jag har typ pluggat varje dag... :) igår så kom filip hit på kvällen, vi kollade på bla idol. det va bra :D  fast freja gick inte vidare :(


idag har jag inte gjort ngt speciellt typ. gick upp och åt frukost. efter det städa jag lite på övervåningen sen kom min bror hit på lunch för han fyller 22 idag! grattis broooo :D  åt tårta nyss också, mums!

sen kl 6 åker jag och olivia till lillåhallen och kollar på innebandy, älsklingen spelar ju :D sen ikväll vet jag inte vad som händer, hittar jag inte på ngt så ligger ajg nog i sängen hela kvällen och kollar på andra avenyn :D men nu måste jag plugga lite no känner jag...prov på onsdag och det är inte mkt som sitter i huvet :/ men varför ska jag kunna vad ögats delar heter bla?!




sen i veckan så gjorde jag en ganska naturlig sminkning som jag fotade: