söndag

hejsan! igår .. vafasen gjorde jag igår? kommer inte ihåg vad jag gjorde på dan faktiskt men men.. runt halv 9 blev jag och filip hämtade av den hemliga "Mr C". åkte till filmstaden och kollade på HP! kom hem runt halv 12 och sen kom elin och martin hem till mig och vi 4 satt ute vid poolen och körde plump och pratade fram tills klockan slog halv 3, då vare dags att sova!


mamma väckte oss idag runt 11, lagom trötta va vi då. filips päron kom för att lämna hans nyckel innan dem skulle åka till sanna badet, han och jag beslöt oss för att följa med och det är där jag har varit hela dagen!

hoppas ni har haft en fin dag, nu är också min farmor och farfar här. så ska gå ner och vara lite social. kram så länge!


















bjuder på lite random-bilder jag hittade på datan. alla är så jukt roliga och så sjukt random!



fina dagar

hej igen! förlåt för att jag inte har bloggat på ett tag... jaja nu kör jag igen!

i torsdags så kom min älskade hem igen, gud va kul det va att se han igen! vi var hos mig, kollade på tv,badade och bara mös. på fredagen så åkte vi hem till han och va där hela dagen. vi lekte ute med hanna och jag fick så otroligt fina presenter från usa! två tröjor från Abercrombie & Fitch och lite andra godsaker från Victoria's secret ;) imorse vaknade vi vid tio halv elva och gick ner och åt frukost och fixade innan han skjutsade hem mig :)

nu sitter jag och kollar på tv, Keeping Up With The Kardashians såklart! snart ska jag ut och möta min fina vän olivia för en promenad med massa prat! vi hörs!








hemma!

hejsan! efter en rolig helg är jag nu tbx ;) på fredagen när vi kom fram så gick gick vi på universeum och kollade på djur och hade det kuligt, efter det gick vi och fikade på condeco sen handlade vi mat innan vi tog pendeltåget hem :) på lördagen var vi på nordstan/stan och shoppade! var där hela dagen och på kvällen åt vi ute på resturang, Jensen's! efter det åkte vi hem och spelade kort och bara pratade massa! idag tog vi det lungt, städade och åt lunch innan vi åkte hem. hoppas eran helg har varit lika händelserik och rolig!


kom hem runt 7, har hunnit ätit och pratat med babe i tellen. nu ska jag kanske packa upp min väska..om jag orkar....annars blire nog film på kvälls schemat! hare bra, hugs!




























fredag

godmorgon! nu är allt packat och klart! tåget går 9.10 så vi ska snart åka och hämta upp felicia och möta dem andra på stationen ;) hoppas ni får en trevlig helg! kram kram


lilla söta resväskan + nya handväskan som är lånad av systrami, från jimmy choo




byxor vero moda, linne deval, tröja gant



göteborg

tänkte nu berätta lite om min weekend trip:

jag om mina flickor tar imorgon tidigt tåg till göteborg som sagt. vi ska bo i ena tjejens morfars lägenhet och vara där under helgen (åker hem på eftermiddagen på söndag). vi ska shoppa och bara ha det kul! bra uppvärmning för nästa års utomlandsresa vilket det ryktas om.. ;) det ska bli kul att få komma iväg igen, det blir nog ett äventyr eftersom att ingen kan göteborg till 100%...kanske jennifer då... :D kommer alltså hem på söndag och jag har inte med mig min data dit, så jag lovar ingen bloggning, men håll utkik ;)

bloggar nog imorgon bitti innan vi åker, fram till dess: sov gott!








torsdag

hejsan! nu är jag hemma igen och har packat upp min väska och packat ner nytt i en mindre väska :) använde typ mindre än hälften av det jag hade med mig till sundsvall... -.- men nu har jag packat bra! eller ah, det återstår att se :P nu verkar det också som att det regnar i göteborg, det gillar vi inte! hoppas det vänder!

jaja slut pratat. nu ska jag gå ner och äta tacos, fy bubblan va gott!!! tänkte också visa det jag köpte:


mobilskalet. från teknikmagasinet men finns även på 3 affären. det är typ läder


marinblå tröja från gant. mkkkkkt nöjd!


asdålig bild, tog en flummbild när jag provade ett par glasögon och hade min nya tröja på mig då ;) det är en grå munkjacka från peak, också extremt nöjd!



ja, nöjd med alla mina köp!




shoppping

idag solade vi här hemma först innan vi åkte in till stan för lite shopping. köpte två väldigt fina och användbara tröjor som ni får se imorgon när jag kommit hem :) köpte även en ny nässesär , stavas det så?och sminktvätt!

men somsagt, imorgon lämnar vi norrlands huvudstad och beger oss hem mot fina örebro! hoppas vi åker i skaplig tid så att jag hinner hem och packa om tills min nästa resa ;) vi hörs!




onsdag

godmorgon! vaknade för en timme sen typ och har precis ätit frukost och kollat på SYTYCD! (so you think you can dance) . idag är det soligt och fint och vi ska vara på tomten idag och ligga och sola och bada! kanske åker en tur med båten, vi får se. sen ikväll är vi bjudna på middag hos kusinerna, innan det åker vi nog in till stan en liten stund.


bilderna är tagna imorse när jag låg en liten stund i hängmattan:







om man en dag vaknade upp och var 168 cm....









(isabelle vet vad jag pratar om......)



pics

idag har det varit fint väder nästan hela dagen! har legat och solat,åkt båt och åkt till min gammel farmor och farfars gammla hus som brann upp nu i vintras, helt sjuk att det inte var något kvar! :O här kommer iallafall lite bilder från dagen :









blogg

http://bellisbello.blogg.se/

länkar en blogg lite random ;)



du lyser som solen

hej igen. kusinerna är här nu :) soligt och fint är det också så kanske åker ut med båten sen, får se! men innan gör någon så ska jag ta mig en springrunda och köra lite mage tror jag. länge sen jag tränade nu.












lägger upp lite bilder på mina fina vänner som jaag träffat allt för lite på detta sommarlov..ses snart?



tisdag

godmorgon! vaknade för en stund sen och ska väl snart gå ner och käka lite frulle! idag vet jag inte vad som händer. kusinerna kanske kommer,kanske stan...? vi får se helt enkelt!


bilden togs för ca. 1 år sedan, 13 månader idag<3



missing u insane

kusinerna kom hit på lunch runt 1 och därefter så åkte vi ut till Birsta city för shopping! kom inte hem med ngt alls, typ. bra en hårinpackning som mamma tyckte jag behövde nu , men jag har en asbra hemma.. jaja eftersom att mitt hår är helt fuckat så behöver jag nog lite inpackning!

nu ska vi äta snart, är mega hungrig! men innan dess ska jag försöka ringa till min prins i L.A ...bara jag hittar någon teckning i denna stad.. vi hörs!




måndag

godmorgon! vaknade precis och vet ännu inte vart vi bär oss av idag, återkommer!

igår så lämmnade vi iaf mysiga sandhamn och körde till sundsvall, kom fram runt halv 9 typ, åt och kollade på vm finalen innan vi gick och la oss :) här regnar det idag så vi ska nog åka till något shoppingcenter men inget är spikat. tänkte nu iaf visa lite bilder från helgen.












Stockholms skärgård

Hejsan! Är på Sandhamn nu då. Fint väder är det här må jag säga! Åkte i långbyxor men nu är shortsen på! Har tagit lite bilder på min och Saras lilla stuga som ni får se imorgon eller på måndag! Hare bra så länge, puss



.

åker hem till isabelle nu för lite fredagsmys. later




soon

tänkte dela med mig av mina favoriter! love them!


mascara från LANCOME, nr 01


rouge från MAKE UP STORE, den heter must have


concealer från MAKE UP STORE, den heter cover all mix


bodylotion från VICTORIA SECRET, den heter coconut passion,luktar gudomligt enligt mig!



new



mor kom hem med dessa till mig igår. riskabelllt med vita men ack så snyggt.



fredag

12 dagar kvar nu


hejsan! slutade jobba för en stund sen och nu sitter jag och kollar på gossip girl, så bra! känner mig lite nere och har gjort det hela dagen så jag ska nog bara ta det lungt, kolla på film och packa i kväll :) imorgon åker jag och familjen till stockholm och ut till Sandhamn för att fira min kusin som fyller år och på söndag åker vi direkt därifrån till Sundsvall och min mormor och morfar och är där till torsdag, efter det på fredagen så åker jag till Göteborg med tjejerna! så nu är det full fart! det behöver jag nu.







1+1


vakna. jobb. hem. träna.



it's amaizing how you can speak right to my heart













alla bilder är från den undebara resan vi gjorde till grekland, sista bilden är från 1års dagen <3



onsdag

godkväll! slutade jobbet halv 5. åkte hem, solade och tog det lungt innan jag åkte hem till isabelle på filmkväll med felicia också! mysigt. vi kollade på bert, haha världens bästa film ju! alla sitter och säger replikerna innan dem är uttalade i filmen och gud vad man skrattar. men frågan är : när kommer jennifer hem?!


såhär såg jag ut ikväll.





tisdag

hej. dagen var....som vanligt. nu sitter jag och kollar på film, den är inte ens bra... haha kul jag har just nu! ska väl ut och träna lite sen och lägga mig tidigt! är trött som bara den! juste! pratade med min älskling i tellen förut, helt sjukt att dem precis har vaknat när jag typ ska gå och lägga mig..:P



jag som brunett.....



zumbaaaa

hejsan! slutade jobba halv 5 och nu sitter jag här och kollar på film. ikväll åker jag och isabelle till stadsparken och kör lite zumba, det blir nog kuligt! :D halv 7 till halv 8 om det intresserar er!


bild från balen



måndag

godmorgon! varför är jag uppe såhär tidigt kan någon undra...och det är ju så att jag jobbar av min sista vecka nu på dagis här i hovsta! hur skönt som helst att det är sista veckan. så inge bloggande för mig mellan 8- halv 5 :) ikl äre det oklart vad som står på schemat, men vi höres! kraaam



vill också säga att idag vaknade jag och såg att jag fått ett gulligt sms, det kommer göra att jag är glad precis HELA dagen.



love

mitt nya rum. med lite mer tavlor så måste jag säga, i love it






new room

kom hem för ett tag sen och sen dess har jag monterat lampor! kom hem med två nya säng-bord, två nya huvudkuddar, två nya lampor, en taklampa och sånna här bokstäver man säter upp på väggen! tror det kommer bli superfint! :D så nu ska jag med hjälp av papsen sätta ihop det och sen är mitt nya rum iprincip klart. skönt!



sorry för dem dåliga iphone-bilderna... men iaf, linne från deval,byxor från jc, cardigan från tommy hilfiger, OCH idag bär jag också ett diadem för omväxlings skull....från burberry



Söndag

Godmorgon ! Nu sitter jag i bilen påväg till Ikea med mor och far . Ska hitta två nya sängbord :) bloggar mer när jag kommer hem med dagens och lite så, see u



sweet dreams and flowers

hi hallå, nu är jag hemma efter shoppingturen i örebro stad. mycket trevligt var det! träffade olivia,jennie och felicias  kille på stan också! vi år lunch på ett ställe som hete Levis...ngt mer kanske? ligger iallafall på första våningen på vågen :) väldigt bra mat där!!


 hittade ett och annat och tänkte visa er två av dem sakerna som jag köpte :)





urgulligt nattlinne från hm och kommer pryda mig när jag sover och ett par söta shorts från bikbok, dem åker på redan ikväll! köpte också lite underkläder men det får ni tyvärr inga bilder på!



mot stan!






god morgon,vackra lördag!

hej hallå! sovit gott? det har jag! älskar att sova. idag är det lördag och jag ska bege mig till stan först för en shoppingrunda med fina flickor och ikväll blir det tjejkväll med andra fina flickor ;)

men innan jag gör något av det så ska jag ta en lång dusch!! mamma har köpt ett nytt balsam till mig som jag ska testa också. mitt hår är så jäkla torrt och slitet så jag behöver all hjälp jag kan få! ska även bli bättre på att använda min hårinpackning..




home

hejsan! nu ligger jag i min sköna säng efter en riktigt lyckad utekväll med tjejerna! först var vi på Bells Coffee och satt och pratade i någon timme innan felicia blev sugen på glass...så vi gick till både bk och mc innan hon fick sin glass...
på mc satt vi ett tag och pratade innan vi gick till bussen! riktigt bra kväll med mycket skratt!








och med dessa bilder från kvällen säger jag godnatt!



to the city!

hejsan! nu sticker jag iväg med mina brudar till stan för en mysig fika+ massa praat! ha en fin fredagskväll alla!

kvällens:





samt min nya love'A



peak performance

tänkte kika in och visa er min absoluta favorit långärmade tröja! den är snygg, passar till det mesta och har bra kvalité! det här plagget kommer bäras flitigt! jag kommer tyvärr inte ihåg vad den kostade men runt 700 tror jag :)






städa?





fredag!

sorry för att jag inte bloggat men jag funderar faktiskt på om det är min grej.....men jag tror det så kör på nu ett tag iaf!

i onsdags var det inte kul, inte på kvällen iaf! sa hejdå till min älskling som är i USA nu och kommer vara där i de kommande 3 veckorna... det kommer bli hårt!

i torsdags vare jobb som vanligt, bara en vecka kvar nu!! på kvällen tränade jag och mamma i stadsparken :) det var ett specialpass på med afrikansk dans! men både jag och mamma kände att det inte riktigt var våran grej ;)



<3



tränat!

nu under ngn vecka har jag och min mor varit väldigt aktiva! vi har kört friskis-passen i stadsparken varje tisdag och torsdag! det är askul, bra träning och dessutom gratis ;) kl 6-7 för er som känner att det vore något för er! tycker verkligen det är värt att prova på eftersom att man kanske inte tränar så mycket under sommarlovet om man inte har "sommar-aktiviteter" som typ fotboll eller något :)

PLUS att det är pass på måndagar och onsdagar också, zumba på måndagar och jag vet faktiskt inte vad det är på onsdagar...




back

hejsan! nu hade jag tänkt att börja blogga igen. hoppas ni vill läsa den lika flitigt som förut, det återstå att se... jaja vi hörs mer sen, hej så länge!


bilden är från grekland