måndag

godmorgon! vaknade runt 9 för att ringa frissan som tydligen inte hade tid förns nästa vecka.. :@ ååhh! får väl stå ut en vecka till ;) så nu ska jag nog ta det lungt på förmiddagen, kanske gå ut och springa? får se vad jag hittar på helt enkelt! ska ju till pappa också, åh varför jobbar an inte i hovsta?
hittade den här fina blusen igår på MQ, om den här finns i stockholm är det stor risk att den får följa med hem!



KAOS

asså mitt hår är kaos. det är typ svart. nästan iallafall. imorgon ska jag ställa klockan på 9 och ringa till frisören precis när hon öppnar och kolla om hon har någon tid imorgon! jag måste fixa detta! måste få i ljusa slingor så att den gråa-höstblond färgen försvinner! men jag vill verkligen inte klippa mig. hoppas hon inte tvingar mig! jag börjar ju alltid gråta efter ett frisörbesök....:P HATAR att klippa mig! men men..det måste göras ibland.



söndag

hejsanhejsan! fredag och lördag spenderades med min pojke. idag vid 1 hämtade mamma mig och vi åkte till marieberg. kom hem med ett par nya skor och första julklappen! kom hem när det var riktigt mörkt ute..men det är ju kolsvart nu vid 4.. inte ok! men ibland kan det faktiskt vara mysigt.
vid 7 kom jennifer och isabelle hit. snackade, åt popcorn och drack smultrondricka gjorde vi! dem gick för en stund sen och nu sitter jag och kollar på tv. ska nog snart sova.



fredag och höstlov!!!

hejsan! nu har jag äntligen tagit lov. behövs!! på lovet ska jag försöka att lägga undan skolan, men lite måste nog göras... men roliga saker ska också ske må jag lova! lovets höjdpunkt blir nog onsdag och torsdag! ska nämligen åka till stockholm på onsdag morgon med jennifer och isabelle! vi ska bara chilla i lägenheten eller på stan för på kvällen ska vi till globen och kolla på RIHANNAA!!! sen på torsdagen ska vi möta upp våra mammor och systrar på stan och gå på den årliga shoppingturen i storstaden :D sen ska jag ju också träffa vänner och filip på lovet såklart! känner att detta kommer bli en väldigt bra vecka!
idag såg mitt hår ut såhär. det tog ca 30 min att göra den här flätan på mig själv och ja, mn fick kramp i armarna!



torsdag

hejsan hejsan! har just nu historia och håller på med första och andra världskriget! väldigt kul och intressant faktist! torsdagar är alltid långa och gråa men idag slutar vi innan lunch! får se om jag stannar kvar i skolan och jobbar för sen kvart i 5 ska jag möta upp mamma på min bank och fick ett sparkonto till mig, ett måste! pengarna flyger iväg när dem sitter på kortet.. så dem måste spärras in så att jag kan ha kul nästa sommar :D!
bilderna är från i februari då min familj+släkt var i stockholm och firade mina farfar. det här är från fördrinken på Grand Hotel, yummmmmie!



onsdag

ber om ursäkt! men nu ska jag försöka vara tillbaka :d
den här veckan har gått snabbt hittills. idag börjar jag kvart i 3 och har 1 lektion innan jag slutar. vaknade vid halv 11 och nu har jag pluggat lite men ska snart göra mig klar. har bjudit hem pappa på lunch också, sen åker jag med han till jobbet och städar innan jag åker till skolan :) får se om jag åker till friskis ikväll och tränar. beror på om vi får skjuta upp våran sam-uppgift! hur är det möjligt att ta oss ann en sådan uppgift när halva lärar-kåren på Thorén är i alicante och har det bra med alla treor?
nu ska jag iallafall göra ett ryck! vi hörs mer sen, och snart är det lov och då händer det massa roliga saker!
bilder från sista doppet för iår, september



söndag

hejhej ursäkta att jag inte har bloggat men jag har verkligen inte haft lust. iaf, fredags spenderades med min prins. vi var och kollade på match i lillån och var hemma och myste loss, mysigt! igår åkte jag olivia och sanna hem till marthina i klassen och spenderade kvällen och natten där. vi åt pizza och kollade på film och så, mysigt!  mamma hämtade oss runt halv 12 och nu sitter jag hemma och ska ta mig ut på en promenad runt kårstarundan med isabelle som kommer snart. efter det ska min snygging komma och göra min söndag fulländad! ska också hinna med att städa på pappas jobb....hare!



onsdag

hejhej! gick upp tidigt imorse även fat jag började halv 1. skulle ju duscha och städa och åka till pappa och jobba. när jag hade jobbat klart så åkte pappa och jag till pizza hut för lunch! mummma. sen åkte jag till skolan och hade svenska innan jag slutade. gick och mötte filip och åkte hem till mig. vi har myst hela eftermiddagen! älskar dej<3 han fick även en liten present,bara för att han är så bra.
han åkte för ca en timme sen och sen dess har jag kollat på tv och chillat. ska nog sova snart...är ganska trött! vi hörs dudes.



tisdag

hejsan alla där ute! skolan idag var ok. fett skönt på coachtiden då jag fattade ALLT läraren sa om matte! sjukt skönt. efter skolan gick jag och marthina i regnet till stan och satte oss på Bara Vara och pratade och fikade! efter det gick vi en liten stund på stan innan jag gick mot dansen och hon åkte hem. nu kom jag nyss hem och håller på att laga mat! kyckling wook står på schemat. sen ska jag kolla på tv innan jag ska sööva.
imorgon ska jag städa hos pappa,ha en lektion sen spendera eftermiddagen med min älskade pöjk! 16 månader imorgon<3
supergod blåbärsåaj/vaniljsås och varm choklad/grädde!



söndag

hejsan! helgen har varit grym hittills och den kommer bara bli bättre! i fredags var jag ju med min älskling! vi kollade på idol och mös! han är bäst<3 igår chillade vi hela dagen fram till 5 typ, då åkte jag hem och fixade mig tsm med min syster innan hon körde mig,olivia och sanna till stan för att ta bussen till en tjej i klassen där vi förade med massa från klassen, kul!! åkte därifrån vid 9 och kom till universitetet vid halv10. kön var lång men vi stod bara i kanske 20 min, en sak som var nice var att det var en DJ som spelade på en balkong för kön!

väl där inne så var det mycket bättre än karrofesten1 det var grymt bra musik a DJ Quality(stavning?)! det var mycket större dansgolv, det fanns även två! och det var inte alls lika varmt som på karro, vilket gjorde att det blev roligare! vi dansade loss hela kvällen och jag och line åkte hem vid 1. då hade både kroppen och halsen fått nog :) kom hem vid halv 2 och slocknade direkt!

idag ska jag först göra klart två uppgifter inom so som ska vara inne idag, sen kommer filip hit och då ska jag nog be han massera min rygg...får se om min önskan blir uppfylld haha ;) seeeee U
'

sanna och jag


olivia och jag


jag,pladdo,sofia,louise och shakar!


haha älskar denna bild!!


sanna olivia jag





makeup

för några dagar sedan så rensade jag allt mitt smink! det var ju en hel del gammalt som jag inte ens visste jag hade haha :P nu har jag allt mitt smink som jag inte använder så ofta (starka ögonskuggor bla) i en egen nässecär i badrummet och det jag använder varje dag har jag i min lilla söta sminkväska från Victoria's secret! tänkte slänga in en bild åt er på mitt smink efter rensningen och jag har även tänkt gå igenom mitt favorit smink för er snart! håll utkik.. ;)



torsdag!

hejsan! skolan var som typ alla torsdagar...lite sega sådär. slutade halv 3 iaf. åkte till pappas jobb där jag fortfarande är. har städat är och nu väntar jag på att vi ska åka hem :) pluggar in lite manus för morgondagen står högst upp på schemat! seeee ya!



Godnatt!

Marknadsföringen gick bra,Thorén är
Bäst. Nu ska jag sova.imorgon kommer bli en jobbig dag. Godnatt!




dagens

väst- design only
jeans- tiger of sweden
t-shirt -gina
kofta- gina
midjeskärp-vila
väska-thorén
skor-skopunkten



On My way to school!

Sitter nu på Bussen påväg till skolan. Ska möta tjejerna för lite lunch innan också,dä blir kanon!




onsdag

godmorgon! börjar ju halv 1 idag men är uppe redan nu! vaknade av mig själv faktiskt och eftersom att vi har lite plugg så beslöt jag att gå upp och bara ta en lugn morgon! behövs sånna också!
sitter och dricker ett gott hallon te och äter rostade mackor med ost och hallon-marmelad för fulla muggar! ska ta tag i spanska läxan nu också... vi hörs!
fixade naglarna i går också! visst blev det bra? eller ah...vissa blev ju snyggare än andra men sånt är livet :D



tisdag

hejsan! idag känner jag miglite hängig faktiskt :/ inte bra! skolan va seg.. hoppade även dansen idag.
nu kollar jag på tv, oväntat? ska väl plugga lite snart om jag orkar..
imorgon efter skolan åker jag hem en stund innan jag ska till lillånskolan för att marknadsföra Thorén Business School! om du är 96:a och går på lillån, kom på Thoréns föreläsning! eller kom gärna fram och prata med oss i pausen! vi finns där för eran skull för att svara på era frågor!
tror det kommer bli kul faktiskt! :D
ikväll ska jag och mamma ha lite mamma-dotter mys eftersom att vi är ensamma hemma...pappa är i stockholm och kollar på Sverige-Holland och mina syskon har ju flyttat hemifrån båda två..
OCH när jag kom hem idag så låg det ett paket på bordet från posten...jag kollade snabbt vem det var dill och det visade sig vara till moi!
AHHH hur snygg?! hon köpte denna och en marc by marc jacobs och jag har alltid velat ha denna eftersom att hon inte använder den! hon har ju den andra... och nu helt random fick jag den! ni anar inte hur glad jag blev! det gjorde min dag. har varit helt svag hela dan..fråga bara sanna som har fått stått ut med minaklagomål hela dagen :P men iaf, TACK SYSTER! loveu



måndag

hejsan! under helgen nu så har jag bara inte orkat bloggat.. sorry! gjorde ett inlägg från mobilen när jag låg i soffan och kollade på film men det ville inte komma upp så då sket jag i det...
menmen, i lördags åkte filip tidigt på morgonen till sin tävling. jag somnade om och vaknade vid halv 11. kollade på film och grejade hemma hela förmiddagen. på eftermiddagen åkte jag och mamma till coop och köpte godis! jag körde hem också :D sen på kvällen åt vi mat och kollade på en film som hette touchback eller ngt som var väldigt bra enligt mig :) på söndagen städade jag och tog det lungt, var sjukt trött faktiskt! på kvällen körde jag (!!) hem till filip och hade en riktig mys-söndag framför tv:n med tacos! la oss tidigt, skola idag!
nu har jag naturkunskap, blä. men om jag blir klar med uppgiften nu så äre chill!



fredag!

hejsan! nu är det helg igen! det är helt sjukt vad tiden går fort nu :O ! skolan var som alltid förutom att jag försov mig imorse.... vaknade 8.35 när bussen gick 8.57... FML kände man då.
efter skolan har jag varit på coop med mamma och övningskört.. snart kommer min filip hit :D vi ska äta fruktsallad, kolla på idol och mysa! ska bli såååå skönt med en myskväll med honom. är ju lite seg efter gårdagen så det ska bli skönt att bara ta det lungt.
visar nu lite bilder från igår



<3

vill tillgägna ett inlägg åt min pojkvän, för det är han värd!

filip sandberg, du är väldens bärsta bästa pojkvän! jag tror inte att det finns någon som du där ute! du är helt underbar verkligen. du är snäll,rolig, omtänksam,söt, romantisk, generös, fett snygg och ja..ALLT posetivt en människa kan ha. min kärlek till dig är oslagbar och du kommer alltid ha en väldigt stor plats i mitt hjärta. vi har alltid kul och skrattar när vi är med varandra men kan även vara seriös och prata med dig om ALLT! du är min ögonsten hurru, jag älskar dig <3

 






me and u, just us two <3



torsdag

hej! sitter nu och har samhällskunskap. fick nyss reda på att om man inte får A på den här uppgiften så kan man inte få A i kursen... surt! menmen, jag är nog inget A-barn i sam! hungrig som satan är jag däremot! kom in några förut och sa att det bara var makaroner till mat idag...hoppas det var en myt!
och ikväll blir det PARTYYYYYY! karrofesten äger rum på satin ikväll/natt och jag känner att gårdagen kommer bli lite seg.. ;) efter skolan ska jag dra till pappa snabbt och städa och sen blire fix hemma hos moi med sanna och olivia innan vi ska vidare till ngra andra i klassen innan vi drar till satin :d är faktiskt grymt taggad! ska försöka ta bilder till er som jag visar i helgen! hare bra!



onsdag

godmorgon! gick upp tidigt idag eftersom att jag trodde jag skulle behöva det men nu sitter jag här klar och redo när det är 1 timme kvar tills bussen går.. :P idag har vi två lektioner, svenska och business! slutar kvart över 4 och efter det ska jag träffa min pojke!
eftersom att typ ALLA i klassen har långt och fint hår så tänkte jag och olivia joina dem ;)



dagens

nu sitter jag och kollar på tv men ska snart gå och lägga mig! är sjukt trött faktiskt! efter skolan så gick jag och marthina och solade 20 min. gick sedan tillbaka till skolan, mötte sanna också och satt där och åt kladdkaka som jag hade med mig! haha ja, jag bakade en igår men var egentligen inte alls sugen...så jag tog med det till tjejerna! bättre att dem äter upp det ist för att jag proppar i mig hela själv ;) sen gick jag och sanna till dansen som var skitkul som vanligt!
åkte hem, åt, duscha och ska snart hoppa ytill kojs! och vi har skolfoto im.....kill me! jag har ingen aning om hur jag ska se ut, men jag tycker mer synd om cassie som tydligen slingat sitt hår och det råkade bli gult? och skolfoto imorgon på det.. great! menmen, får väl gå upp kl 7 även fast jag börjar halv 1 im... :P



Måndag

Nu sitter jag och tjejerna på jensen's och har precis ätit en god lunch! Nu ska vi snart Bege oss mot skola. Och ha samhällskunskap :) vi hörs!




måndag

godmorgon. sitter i skolan nu och inväntar naturkunskap. sitter helt själv i klassrummet och pratar med olivia och marthina, dem är bra dem!



melon time!

blev lite melon över ifrån mitt och filips fredags-snacks så det har jag skurit upp och ska mumsa i mig nu! mamma frågade om jag ville ha glass....chokladglass också som jag är hemskt förtjust i... men jag sa nej, för jag var mer sugen på melon! det är gott och nyttigt, hur bra? ska ju försöka ändra min diet lite.. och då menar jag lite! att gå på rasterna i skolan och köpa godis och andra gosaker ska det bli stopp med! jag ska också  börja träna mer på friskis! säger nu inte att jag tycker jag är tjock, men jag vill bli nyttigare och mer vältränad på vissa kroppsdelar!



2 november

+
+
= GALEN KVÄLL!



marieberg

vid 3 åkte familjen till marieberg för att köpa en jacka åt martin (en av hans presenter). kom hem för en stund sedan och nu blir det fika= tårta! :D bytte kläder gjorde jag innan vi åkte. men jag orkade inte sminka mig så jag lockade till håret lite med min platttång!
jeans-cheap monday kabelstickad tröja-gant pälsväst-design only väska-LV



söndag

hellu. vaknade runt 10 idag. fram till nu har jag hunnit med att städa rummet, duschat och kollat på massa tv.
klockan 2 blir det lite kalas här hemma eftersom att min bror fyller hela 23 år idag! grattis gamle man! tårta blire också, jag lääääängtar! vi äter ju bara den tårtan typ 6 ggr/år. när alla fyller och midsommarafton. och när vi ska äta den nästa gång är det min tur att fylla år!! :D men det är ju ett tag kvar..
nyduschad, inge smink och soft-klädder.. men det är så det ska va på söndagar!






GRATTIS!



lördag

god förmiddag! nu ska vi snart åka in till stan för att fixa lite ärenden. efter det får vi se vad som händer. ha de bra!