fredag,sista dagen på året.

godmorgon!



idag är det ju nyårsafton! om ngn har missat det.... :P ikväll ska vi få gäster så jag borde ju kanske börja städa,jaja man mäste väl få vakna lite först !

2010 har varit ett fantastiskt år måste jag säga! jag låter bilderna tala för sig själv :)

























































shopping!

hejsan!


idag blev det en dag på stan. först gick jag med jennifer och isabelle i ngra timmar och när alla var klara så mötte jag filip och hans lillasyster hanna och gick med dem lite :) efter det åkte vi hem till han en snabbis. fick med mig lite saker hem: en klänning till im,underkläder,lösnaglar,lösögonfransar och en pensel från makeup store :)



torsdag

godmorgon!


vaknade runt 10 idag och nu sitter jag och äter lite frukost :) idag ska jag åka till stan och shoppa lite med jennifer och isabelle, det blir nice! har inte träffat dem på ett tag och shoppa är väl en utsökt ideé om man vill träffa tjejerna? :D ska köpa nåt till nyår tror jag... ! och sen är det några som frågat vad jag fick för betyg, det blev 3 mvg 14 vg och 1 g :P ganska nöjd faktiskt!



bild från isabelles och felicias partiey



onsdag

hejsan!



nu är jag äntligen hemma! igårkväll när jag kom hem hoppade jag snabbt in i duschen innan filip kom hit! det va så kult att se han igen asså. imorse vaknade vi runt 10-11 kanske. åkte till coop och köpte vindruvor innan vi tog en promenad hem till han :) åkte hem runt 6 för han skulle träna, nu ska jag äta!




kvällen

hejsan!

kvällen blev sjukt lyckad måste jag säga! åkte ju till Storhogna hotellet runt 5, satt där i en stor soffa med hela släkten och drack massa drinkar. efter det runt 6 blev det 3-rätters! asgod mat! hela personalen i resturangen kom även och sjung för farfar (firade ju att han snart fyller ) med en stor lysande sak i hans efterrätt :D

efter all mat och allt pratande gick jag och mina kusiner till baren och fick asgoda drinkar! sen kom vi nyss hem nu :)


jag och linn i baren



lördag

hejsan!

igår var det ju julafton, väldigt bra blev den! fick massa fina julklappar :D och för dem som bryr sig och orkar läsa tänkte jag nu skriva vad jag fick av min kära familj och släkt:

-slamom skidor
-skid stavar
-skidhjälm
-pjäxor
-skidglasögon
-svart och vitt baslinne
-leggins
-vantar
-mascara
-armband
-2 pieces trosor
-2 fotoramar
-kub? vet inte vare heter P
-en hårinpacknigs spray
-3 presentkort på MUS
-sminklektion (bli sminkad) på mus
-presentkort på gina
-friskis &svettis kort
-pengar
 
tror jag har fått med allt nu! brukar ju alltid glömma ngt men jag tror inte det nu :P



idag är hela min familj ute och åker ngt, men jag är hemma för jag känner mig inge bra :( näsan rinner och jag har stört ont i halsen! och inte nog med det, jag har ont i huvet också....hoppas det blir bättre tills ikl då hela min släkt på pappas sida ska åka till Storhogna och äta på resturang !



sjukling emma med ruffsigt får! såg nu att man kanske borde färga utväxten...?




god jul!

godmorgon alla! och god jul! idag ska vi till mammas släkt vid 1, vet ionte hur länge vi stannar. sen på kvällen/eftermiddagen är vi med min pappas släkt så det är proppat schema idag :D dvs jag kmr inte blogga mer idag tror jag, vi får se hur tiden räcker till :)


men iaf, ha en riktigt fin jul allesammans!


miss u <3



dags att kila!

under dagen har jag gått en promenad med mamma till ica, igen! tredje dagen vi gör det......hur mkt kan man glömma egentligen?! jaja dagens motion, CHECK.

nu ska vi upp till mormor och morfars stuga, vi hörs imorgon, då äre julafton..... GOD JUL ALLA!





torsdag

godmorgon!


vaknade runt 10, nu sitter jag i köket och har ätit lite frukost. idag vet jag inte vad vi ska göra. vill ju gärna åka skidor men det är lite kallt för det känns det som... det rullar mellan 25-30 minus här uppe :p och det är ju inte kul att åka om man bara tänker på att man fryser.. :/ så vem vet, jag kanske tar en promenad upp till mina kusiner elr så ligger jag i sängen hela dan med datan :P


ikväll ska vi iaf fira min älskade morfar som fyllt år. får se om jag bloggar ngt mer men det ska jag nog hinna med ;) hare bra så länge!







bjuder på finfina bilder från i somras.
bild 1. liseberg
bild 2.båstad, tennis.



onsdag

hejsan! sa fel förut konstaterade hela min familj....jag ska blogga här UPPE, inte här nere.. :P jaja igår när vi åkte i bilen nådde vi som mest -33.5 grader tror jag :S men idag var det mellan 15-20 :) vi har gått en promenad idag till våra kusiners stuga och varit lite med dem, sen bara chillat :P





måndag

hejsan!

skolan idag va som vanligt igen , dvs killarna va tbx! har faktiskt saknat dem lite och saknat kaosen på lektionerna :P kollade på film på ngra lektioner, chill. efter skolan åkte jag och filip hem till mig och bara va. åkte också till team sportia med pappa för att köpa julklappar till mig själv :)


tidigt imorgon bitti bär det av till Vemdalen! hela familjen åker dit och firar jul med släkten som jag gjort nästan varje år :) det kommer nog bli kult! kommer nog blogga lite där nere :) kommer hem om en vecka, peace!







dagen fylld med kärlek

oj här har man inte bloggat på länge....


tänkte berätta om min helg :)

i fredags blev det match med div.3 laget för min del. förlorade men jag tyckte det gick bra för mig.

i lördags blev det match med 94/93 laget mot nora, vann med 11-2 tror jag. två mål av mig och ngn assist, va lite seg i bena men det gick nog bra :p

efter det åkte jag till filip och spenderade kvällen där.





idag: vaknade brevid min älskade. han fick julklappar av mig och jag av han, världens finaste! runt halv 12 va vi på Clarion och åt jul-brunch med hans familj och släkt, mkt trevligt och jag blev otroligt mätt!

åkte sedan hem till mig, båda somnade otroligt djupt i typ en timme innan vi åkte och bowlade med min familj! förlorade dock....

sen resten av kvällen har vi varit hemma hos mig och bara chillat och myst, världens bästa halvårs dag <3



jag älskar dig otroligt mycket filip



tisdag

hellu!

idag vare skola som vanligt, fick reda på lite betyg, ganska nöjd :) fick även klart min låda i slöjden, ganska ful blev den hahah :P efter skolan åkte jag på stan med mamma och fick alla julklappar handlade! asskönt! hoppas alla blir glada bara... :D men det tror jag!

nu gör jag inte ett skit, ha inge plugg elr ngt vilket är UNDERBART! ska väl gå å lägga mig runt 7....det vore toppen!




måndag

hejsan!

idag är jag hemma från skolan. sjuk. får se om jag orkar pallra mig till gården ikl för att jobba av mitt pass. har redan skjutit upp det en gång så... får se hur jag gör. nu sitter jag iaf och kollar på sex and the city 2, den är faktiskt väldigt bra! vi hörs sen, puss!



bild från luciatåget i fredags, tagen från olivias blogg!



söndag

hejsan!


helgen har varit fullpackad! så nu tänkte jag berätta lite om den :)

fredag: jag kom hem från skolan runt halv 4, va bara hemma en snabbis innan mamma körde mig till filip. va hos han en stund innan vi åkte till hans farbror där jag spenderade hela min kväll :)

lördag: åkte till vivalla/lundby och stod på loppis! innebandylaget samlade in lite pengar på det och vi fick in ganska mkt! efter det åkte jag och mamma och handlade, sen åkte vi hem en snabbis och därefter åkte vi till thorens uppethus :)

hem en snabbis efter det innan jag åkte på stan, träffade filip och hans fsmilj/släkt. vi åt och shoppade innan vi vid kl 5 gick och kollade på hans mammas julkonsert som va så sjukt bra! senare på kvällen va vi här och åt pizza och vindruvor!

söndag: jag och filip vaknade av klockan runt halv 10, alltid lika härligt att vakna upp brevid han! 11.15 vare samling till min match mot askersund, vinst för oss! super härligt!

när jag kom hem sov jag, ganska länge. nu har jag fått as ont i huvet, hoppas det inte varar länge!



torsdag

hejsan!


snacka om att jag är rädd inför morgondagen!

idag vare vanlig skoldag. hade muntlig redovisning på svenskan som gick bra. hann även klart med min novell igår kväll, hoppas jag får högt betyg för den! tog tredje och sista sprutan mot livmoderhalscancer idag också, gött att ha det gjort! nu sitter jag och väntar på min efterlängtade pojkvän. vi ska plugga spanska...


HAHAHAHAA asså dör av garv när jag ser den här bilden.



tisdag

hejsan!

skolan va fett med chill! slutade kl 2, hem å plugga och nu ska jag och mamma åka till intersport på ngn klubbkväll :) ska nog kolla på skid kläder och skidor. provade min lucia klännig och allt annat förut, tack fanny för att jag får låna löshåret! det gör faktiskt skillnad :p har övat in min dikt också så jag tror att den sitter :) vi hörs, bye!



usel cam-bild men det va håret jag ville visa.



måndag

god eftermiddag!

kommer inte ihåg vad jag senast skrev i lördags men filip kom somsagt hem till mig på eftermiddagen. vi chillade sen fixade jag mig och han följde mig till isabelle innan han åkte hem. så jag spenderade mig kväll där med felicia och jennifer också :) vi hade mkt trevligt!


i söndags gick jag upp tidigt och åkte till kumla och spelade match. vinst för oss och en första plats i serien om jag inte är helt fel ute :p


nu äre skola igen och massa plugg igen! so prov, no prov, skriva novell,svara på novell frågor,och spanska inlämmning...


så ja det är bara att sätta sig å plugga nu då, vi hörs, bye!




lördag

hejsan alla där ute!

igår åkte jag till filip runt 5, åkte till hallen och kollade på match :) träffade ngra där också, trevligt! kom hem runt halv 10-10 vi gick å la oss vid 12,upp kl 10 för han skulle på match. stanna ett tag med hanna innan jag åkte hem :) jag sara och mamma åkte till stan och åt och kollade i lite affärer :) köpte inget dock. nu är filip här igen och vi ska mysa lite innan jag drar på ferre ikl! :D






viktigt meddelande!

finns det någon där ute som har blondt löshår att låna ut till mig på fredag då jag ska vara lucia? skulle vara så himla snällt och jag skulle vara evigt tacksam! :D dum som jag var så färgade ju jag mitt till brunt...och dessutom sålt det till min kusin....


men somsagt! har du blondt löshår? du skulle göra min dag! kontakta mig isf på: [email protected]




kom på nu att jag också måste köpa lingonris till min krona....





sjuk

hejsan!

bloggade inte igår. felåt... men jag va sjuk och jag va hemma idag också. men imorgon bär jag mig av till cafeét igen! på kvällen imorgon ska jag också på öppethus på risbergska igen. hoppas det blir bra. nu ska jag hoppa in i duschen och gå å lägga mig tror jag....asså kl 4 när det är asmörkt så blir man ju skittrött! har fått lite komentarer om sminkvideos/bilder och det kommer!