Fredagsmys

Efter skolan gick jag till filmkedjan och solade 30 min innan jag mötte Filip för lite gymm på Friskis! Var där till halv8 då dem stängde (haha) och efter det åkte vi till Coop och handlade lite tilltugg till fredagsmyset;) hoppas ni får en mysig fredagskväll!




freeedag

godmorgon! idag är det fredga, IGEN?! det känns som att det var måndag igår... :S klagar inte.. men asså veckorna går ju så sjukt fort! mitt liv bara flyger iväg jue. och jag har fått en helt ny blogglust nu när appen har komit så ni får räkna med mycket inlägg! nu ska vi ha matte fram tills 11.20. vi hörs!
jeans-cubus t-shirt- hm tjocktröja-abercrombie & fitch



new

min nya fina kofta som jag bara älskar kommer från MQ och är i märket Bondelid. den går i färgerna kräm-vit och rosa/lila. gick på 799 kr.



home

efter skolan runt halv 5 så åkte jag till pappi och jobbade. åkte hem med han vid 6 och nu är jag hemma och bara chillar! hade velat sola och gymma idag men det blir av imorgon ist! :D taggad på att haffa kroppen till beach 2012!
nu tänkte jag visa lite bilder från de senaste dagarna:
äppelpajsbak med f
onsdagens middag! lasange från Rosalis! muuums



Matte

Nu sitter jag Olivia och Marthina på Coach tiden och pluggar matte,yeeei! Får se när jag åker hem, blir väl om en halvtimme eller ngt:) hörs!




dagens outfit

skor-skopunkten jeans-tiger kofta(NYA)-bondeli



torsdag

halli hallå.
nu har jag precis haft svenska och inväntar samhällskunskapen. efter det väntas det lunch! är så sjukt hungrig! det blir soppa och.... PANNKAKOR! :D älskar pannkakor.
olli och marre i ett grupprum nu



Nya blogg appen!

Godkväll mina vänner! Tänkte vara testa nya blogg-appen som kommit! Ska förövrigt sova nu.imorgon väntas en ny dag. Vi hörs imorgon! Godnatt!




fråga

jnk om dagens:
vad går du för linje och är det mycket plugg och läxor?

svar: jag går på Thorén Business School i örebro på linjen Ekonomi. vi får inga läxor men vi får olika uppgifter i vissa ämnen som vi har en deadline på och om vi inte gör det i skolan på lektionstid och kanske bara sitter framför facebook så får man ju göra det hemma. men det är väl logiskt? man kommer in i det. sen är uppgifterna inte så små så man får nog räkna med att jobba lite hemma och plannera sina veckor!
det är plugg men det är det på gymnasiet. spelciellt om man går ekonomi eller natur. för dem två linjerna är dem svåraste. skillnaden är att på natur så läser man mycket mer matte och framförallt no och på ekonomi programmet så läser man mer företagsekonomi, entrepenörsskap,marknadsföring och juridik :) man går mer in på att bli egen företagare.

man måste ta eget ansvar också. lärarna säger inte till alls lika mycket som i grundskolan. dem säger inte till om man glömt lämnat in en uppgift. dem säger inte till att man ska sluta sitta på facebook eller lägga ner mobilen.

thoren vill att man ska se det som sin arbetsplats istället för sin skola. och det tycker jag är bra och det känns som det! nästan alla lärare är sjukt bra!

hoppas jag gav ett bra svar på din fråga :)!







onsdag

har haft världens skönaste morgon!  har myst med f och bara tagit det så sjukt lungt! inge stress alls! han började också kl 1 idag :) tog bussen till stan så jag hann äta med mina flickor innan vi begav oss tillbaka till skolan för att ha svenska :) slutar den lektionen snart och efter det blir det business. älskar onsdagar! ska möta upp mamsen på stan en snabbis också.
och nu måste man nästan börja stå på tå för att nå upp.. 



om tisdagen

hejsan! igår var det skola som vanligt. tog en sväng förbi gymnasiemässan och kolla in läget. välj THORÈN!! det är bäst. efter skolan följde jag med marthina på stan i en timme eller ngt. köpte världens finaste kofta som jag ska visa er när jag kommer hem!! åkte hem en snabbis innan jag åkte till dansen och direkt där ifrån till min älskling.
var det bara min mobil som inte funkade igår? 3 suger ju. och en sak är klar; man klarar sig inte utan sin mobil!
två bilder från igår. dagens outfit och dagens lunch! fasen va gott.



dagens

piké- Abercrombie and Fitch. jeans- Tiger.
och mina  nya skor kommer från skopunkten!



måndag

godmorgon! sorry för att jag inte bloggat på hela helgen...hade en liten paus. jag tillbringade hela min helg med världens bästa kille. i fredags åkte jag till han efter skolan. myste bara hela kvällen lång! på lördagen åkte jag mamma och pappa till pappas jobb och jobbade 10-12. sen åkte jag och mamma till marieberg för att finna mig ett par nya höst/vinter skor. hittade dem, köpte lite mc och åkte hem :) på eftermiddagen kom f och vi kollade på Hur många lingon finns det i världen. världens finaste film! alla måste se den. det blev både skratt och tårar må jag säga! sen vare mat, entrecote ffs! mums va gott det var. sen kollade vi på mamma mia/fångarna på fortet innan vi somna. på söndagen bakade vi blandannat äppelpaj! vi har bara myst hela helgen och jag gillar verkligen den pojken!



planka!


hade tråkigt på sam i onsdags när inte internet funkade...



fredag!!!!

asså gud va jag älskar fredagar!!! speciellt denna fredag! har lämnat in alla jävulsuppgifter för denna helvetesvecka och idag gjorde jag även engelskaprov som jag trodde skulle gå PISS men det gick faktiskt bra! sen har jag inte träffat min älskling på hela veckan och ska åka hem till han sen när jag slutar, PLUS att han har köpt godis för 60 spänn till oss.....NICE fredag! :D det blir nog inge bloggning mer idag...då kommer han säkert bli sur.. :P så vi hörs nog imorgon!
mamma och pappa ska hämta mig hos f vid 10, då ska vi till pappas jobb och jobba lite, sen ska jag och mamma åka till stan och köpa skor till mig :D sen har jag INGE plugg till nästa vecka så jag ska bara ta det lungt hela helgen! ska bli så sjukt skönt!
louise,sofia,julia och jaa



onsdag

halli hallå! sitter just nu och har svenska men jag är klar med min novell så nu ska jag bara chilla! igår vare vanlig dag i skolan. förutom att internet inte fungerade på hela dagen för NÅGON. kul. kunde inte jobba med något haha. så ovärd dag ! stannade kvar i skolan med sanna och "jobbade" lite innan vi gick direkt till dansen vid 5. så grymt jävla kul var det på dansen! jag älskar verkligen att dansa!
på kvällen när jag kom hem så åt jag medans pappa hjälpte mig med helvetes historiauppgiften! lämnade in den senare på kvällen och kollade på tv innan jag la mig till sängs.
imorse gick jag upp kl 8 även fast jag egentligen började 12.25... det var ju jobbdags på pappas jobb! fick skjuts in till stan och gick in på hm för lite snabb shopping som jag visar er sen! gick sen och åt med olivia,marthina och sanna innan vi vandrade tillbaka till skolan i regnet.
vi hörs när jag kommer hem! hugs



15 månader<3

godkväll! kom hem från dansen runt halv 10. kollade på svenska hollywood fruar och åt god mat! spagetti och köttfärssås! mums. sen hoppade jag in i dushen och nu ligger jag nerbäddad redo för lite sömn. imorgon börjar jag egentligen halv 1 men eftersom att jag inte fattar något av historian som ska vara inne imorgon så måste jag gå på coach tiden...
efter skolan blire förmodligen lite plugg i skolan med sanna innan vi drar till dansen runt 5! see YA. godnatt
jeans tiger skjorta gant väska accent
dåliga iphone bilder..orkade inte släpa fram systemen imorse..



måndag

hejsan! igår hade vi lite födelsedagsmiddag och "firade" mamma lite som fyllde i fredags :) åt god mat,godis och sen kom filleponken som pricken över i:t till söndagsmyset! imorse gick vi upp och åt frukost vid halv 7, han gick till bussen vid 20 över och då hoppade jag i sängen och sov lite mer ;)
väl i skolan så bärde det av mot naturens hus i regnet och skulle göra någon undersökning. var där till hal 12 typ, sen vare lunch! kommer få hål i tänderna känner jag eftersom att det är förbannad jouice till lunchen varje dag! mums. typ päron jouice..min favvo!
nu har vi historia och jag måste verkligen jobba nu känner jag! vi hörs !
en till farlig grej på skolan....chokladmaskinen...



söndag

hejsan hejsan! sorry för att jag inte bloggade igår!

i fredags så var ju familjen sandberg hos oss. det var mycket trevligt! vi åt god mat och pratade i flera timmar. jag filip och hanna tog oss även kanske sista doppet i poolen för iår runt 11...KALLT! även fast det var 27 grader så var det kallt :O kan ha och göra med att det var typ 20 minusgrader ute i luften haha :P vi visade även kort från våran resa till grekland i somraas, gud va jag vill tillbaka!! vi gick och la oss vid halv 2.

i lördags så vaknade jag och min prins till liv vid halv 11. låg kvar och morgonmyste till halv 12 innan vi gick upp och åt frukost! runt 1 åkte vi (jag körde!!) till golfbanan och gick några hål. det kunde ha gått bättre men är man nybörjare så är man, right? åkte hem vid halv 5, mamma och jag övningskörde en liten bit och jag gjorde brännmärken på garageuppfarten!
på kvällen kom felicia och jennifer hit vid 8-9. vi hängde hemma hos mig ett tag innan vi drog vidare på party med isabelle också. stannade inte så länge där, det var typ 100 människor på en liten yta så det var typ 40 grader där inne! vi vandrade mot stan vid halv 1. tog en sväng förbi mc innan vi tog bussen hem vid 1. när jag kom hem så slängde jag mig i sängen och somnade på en gång!

nu vaknade jag för kanske 45 min sen. ska nog sätta på en film och bara va idag. får se om jag måste plugga lite också...mycket i veckan :/ jaja vi hörs!




.

slänger också in lite bilder från onsdagens outfit!



freeeeedag!

hejsan! nu äre fredag igen! niiice huh? ska få gäster nu snart, filips familj kommer på middag! skolan va som vanligt, alltid lika trevligt med fredagar! på vägen hem så stannade jag på chokladbutiken och köpte lite choklad till mor min.... hon ville ha ngn saltlakristryttel... USCH! menmen..
sen jag kom hem har jag städat...
hoppas ni får en fin fredag allesammmmans!



torsdag

sitter i skolan nuuue med mina DUDES och har svenska med bästa PJ! hålle på och skriver en novell om Abraham men just nu så har jag lite hjärnsläpp...
har samhällskunskap oh spanska innan jag slutar vid 4 tror jag :) då ska jag hem och plugga och träffa fellllee :D får se om det blir en liten golfrunda... det beror nog på vädret ;) hare så bra sålänge! puss!



onsdag

hejsan! idag i skolan vare bra som vanligt, älskar ju onsdagar!! börjar 12.25 och har de roligaste lektionerna. svenska med PJ och sen företagsekonomi ;) åkte till skolan lite tidigare för att äta lunch i skolan eftersom att jag inte orkade göra mat hemma.. men jag glömde att jag skulle åka til pappas jobb och jobba imorse så nu sitter jag här på eftermiddagen ist.. ;) tog en sväng förbi Rosalis deli och köpte en baguette och en ice tea innan jag gick till bussen som tog mig hit :)
nu funderar jag på om jag ska jobba lite, fick nämligen en uppgift i business eftersom att vi slutade tidigare. ska iallafall åka hem med pappa runt 6 och när jag kommer hem ska jag träna! vi hörs!



in school

sitter i ett grupprum och dricker cacio cremé vit med världens bästa tjejer!



tisdag

godmorgon! ska snart kila iväg till bussen, fast att jag börjar 12.25 idag..... men måste gå på coachtiden! efter skolan blir det dans direkt. hoppas jag kan vara med! igår så typ "sträckte" jag mig i båda baklåren så det känns när jag går nu... ÅH jag sträcker mig ALLTID. fak maj life. men men, sen ska jag plugga....hoppas jag blir klar under skolgången så jag kan chilla när jag kommer hem. får se...
jaja måste springa nu, vi hörs!



new love




SAKI collection, 799 kr



lördag

hellluuu! idag åkte jag först in till marieberg med mamma för att inhandla en golfvagn och en annan sak som jag ska visa er snart! efter vi fixat det så åkte vi hem, mamma släppte av mig i stan och jag mötte upp isabelle för en liten trip på stan :) hittade inget dock :/

nu ska jag städa lite på mitt rum eftersom att vi ska ha gäster här ikväll :) eller...mamma och pappa ska ha gäster :P själv ska jag spendera min kväll med min favorit pojke!

och imorgon så åker jag till Stockholm tidigt p morgonen så jag kommer inte blogga förns på kvällen så ni vet :) ha en fortsatt trevlig helg!







fredag

hejsan ! nu har jag rast på engelskan och sen efter det har jag spanska innan jag slutar :D det går rykten om att vi ska dansa salsa på spanskan..får se hur det blir med det! efter skolan så kanske jag möter upp jennifer och isbelle för en fika, efter det åker jag till pappa och jobbar lite innan det blir fredagsmys hemma i soffan! hoppas ni får en bra fredag, vi hörs!



torsdag

hejsan! nu är jag till baka i skolan!! :d va här igår också. nu har vi precis ätit äcklig mat i matsalen och inväntar nu spanska :) igår när jag kom hem så pratade jag med f i tellen i typ 2 timmar. efter det gjorde jag kvällsmat och kollade på film innan jag sussade :) vi hörs senare! hugs


jag olivia marthina och sanna på sam



.


med denna bild säger jag FÖRSVINN DIN DUMMA SJUKA! och godnatt.



tisdag

tjenare tjenare!

inte frisk ännu. aj min rygg värker. men nu har jag tagit en ipren och bakat en äppelpaj så jag hoppas att humöret blir bättre!:D har även gjort klart historia uppgiften som ska va inne idag, härligt! så nu ska jag lägga mig och chilla framför tv:n, har ju sett klart hela sesongen av big brother som jag laddade ner :(




måndag

hejsan!

stannade hemma även idag eftersom att under helgen har det inte blivit bättre TROTS den medicin jag fick utskriven av vårdcentralen. när mamma ringde till dem imorse och sa att det inte var någon skillnad så sa dem aha men här får du en ny medicin! då när jag var hos vårdcentralen i torsdags så gjorde jag ett prov men det visade inget och bla bla, sen så ringer mamma på fredagen igen och då, utan att ens vilja ta in mig på fler prov, så ger dem mig ett pecilin på telefon som ska hjälpa. men nej. det blir typ värre. iallafall i ryggen! så imorse ringde mamma igen och då sa dem att dem hade fått dem riktiga provsvaren på mitt prov och att det var en bakterie som inte den första medicinen hjälpte mot...aha 14 tabletter tagna i onödan. YEY. men nu har jag fått mitt nya pecilin som jag bara HOPPAS hjälper! min rygg tar kol på mig just nu och jag kan inte tänka på något annat. AJ. kan inte heller sova utan ipren och vetekudden. FML. vårdcentralen kan ju inget.


bild från grekland



söndag

god förmiddag! sov inte så bra inatt, fyfasen va ryggen värkte! runt halv 3 fick jag gå upp och ta en ipren och värma om vetekudden innan jag fick lite sömn igen. vaknade runt 10, gick upp och åt lite frulle och nu gör jag mest ingenting, hatar att vara sjuk! får se hur jag mår imorgon, jag vill till skolan. vill inte komma efter. kanske får bli en "gå-på-ipren-dag" imorgon :P


bild på lunchen igår i karlstad! åt på en supermysig italiensk resturang! eftersom att det just var italienskt så var jag supersugen på att ta en pizza men eftersom att jag åt det i fredags kände jag att det räckte ;) tog istället en fet carbonara som var supreme god!!



lördag

godmorgon! igårkväll åt min familj surströmming. usch och fy och blä. blev pizza för mig istället. la mig i sängen vid 10 och kollade på lite bigbrotheer innan jag somnade.

idag ska vi åka till Karlstad där min syster bor nu för tiden. har ju inte varit där något sen hon flyttade så det blir kul att se hur hon har det. känner mig lite hängig fortfarande men med 5 piller dagligen så känner jag att det är på bättringsfronten! nej nu ska jag ta och göra mig lite fräsch. vi hörs, bye!




fotade lite



fredag

hejsan. fortfarande sjuk.

idag så kommer min mormor och morfar hit till örebro så jag har bakat lite till eftermiddagsfikat! visar kanske bild på mitt mästerverk senare. nu ska jag iallafall kolla på big brother med filleponken som kom förbi nu!hare bra så länge!


min dagliga dos!



torsdag

hej allesammmmmans! ligger hemma och är lite sjukling idag. hade varit hur skönt som helst att ligga i sängen och kolla på film hela dagen men nej då! håller på nu och skriver klart min so-uppgift som ska vara inne ikl senast 23.59... kul lärare huh? men jag fattar nu vad jag håller på med så det är ju ett stort PLUS!

sen kom mamma hem med lunch till mig..saigon! hur gott som helst. när jag e klar med so:n så måste jag städa upp lite på mitt rum också för mamma skulle tydligen ha gäster här ikväll... MEN innan jag gör det så bara måååste jag vila lite. jaja, vi hörs sen!